Cityresor med Ving

Upplev effekten av en riktigt bra semester. Som när du får allt precis som du vill ha det: det perfekta läget på hotellet, den mest passande reslängden och bagage inkluderat. Så fungerar våra cityresor. Välj din favorit bland över 60 städer runt om i världen. 

Ät världsberömd pizza i Rom, utforska de många konstmuseerna i Paris, upplev fotboll i världsklass i London eller njut av exotiska och äventyrliga städer som Doha, Dubai och Marrakech. Det finns hur mycket som helst att se och göra i världens spännande storstäder – oavsett vem du reser med. Trevlig resa!

Populära storstäder för en cityresa

Vi erbjuder hotell nära de största sevärdheterna i varje stad, så att du kan fokusera på själva upplevelserna istället för på hur du ska ta dig till dem.

Spännande citynyheter

Ät spansk paella i maträttens hemstad Valencia, se den fantastiska arkitekturen i polska Wrocław eller upplev den härliga atmosfären i italienska Bergamo.

Alla cityresmål

Välj bland noggrant utvalda hotell i fler än 60 storstäder.

Reseexperternas tips

Våra reseexperter guidar dig till storstädernas stora upplevelser och gömda skatter.

Inspiration för din storstadsresa

Att välja vilken storstad man ska resa till är inte alltid helt enkelt. Därför har vi samlat några av våra bästa tips för cityresor här!

Cityhotell med pool utomhus

Efter en dag ute i storstadsdjungeln kan det vara skönt med en oas att dra sig tillbaka från bruset till. Här har vi samlat några av de bästa cityhotellen med pool.

Citytips

Hur vill du resa?

Är lyxhotell till budgetpriser din grej? Eller vill du åka på en cityresa med familjen? Hitta inspiration här.

Restaurang- och shoppingtips

Här tipsar vi om större, klassiska varuhus, små pärlor som second hand-butiker och fantastiska restauranger.

Cityhotell med de bästa takterrasserna

Cityhotell med läckra takterrasser

De flesta storstäder upplevs bäst till fots, men få saker slår utsikten från en riktigt läcker takterrass – gärna med en bar som kronan på verket.

Fördelar med att åka på en cityresa med Ving

När du åker på en paketresa till en storstad med Ving kan du skräddarsy din semester helt efter dina önskemål – med samma trygghet som alltid.

Stort och flexibelt utbud

En storstadsresa med Ving ger dig frihet att själv välja datum för din flygresa, reslängd och hotell. Du väljer själv bland ett brett utbud av resmål och hotell, samtidigt som du har tryggheten att skyddas av paketreselagen. När du bokar en paketresa till en storstad med Ving kan du också välja mellan flera olika flygbolag.

Centralt belägna hotell

Med Ving får du också massor av valfrihet när det gäller hotell. Våra noggrant utvalda cityhotell har alltid ett bra läge, vissa i närheten av stadens sevärdheter, några i en trevlig stadsdel, och de finns i olika prisklasser, så att du enkelt ska hitta ett som passar dig. Hos oss hittar du allt från enkla mellanklasshotell till lyxhotell med alla bekvämligheter. Du är alltid välkommen att fråga oss om råd, oavsett om du har särskilda önskemål eller önskar bo i ett speciellt område – vi hjälper dig gärna att hitta det perfekta hotellet för dig.

Storstadsresa på egen hand

När du åker på en cityresa med Ving reser du på egen hand. Vi har inga guider på våra cityresmål, men du kan komma i kontakt med vår kundtjänst dygnet runt om du skulle behöva hjälp – både före, under och efter din cityresa. Ytterligare en fördel med att boka din resa med oss är att du skyddas av paketreselagen. Det betyder att du får pengarna tillbaka om något oförutsett skulle hända vårt företag.