Florens med Ving

En mer kulturell semester

Kulturresor med Ving

Upplev kulturen och inspireras av Florens precis som Leonardo da Vinci och Michelangelo. Eller vill du hellre uppleva den lokala atmosfären och irländsk folkmusik på en pub i Dublins Temple Bar-område? Kanske är det Wiens habsburgska palats i ekot av av Mozart och Bach som lockar? Hos oss hittar du kulturresor till världens alla hörn, med ett brett urval av inspiration.

Oavsett om du vill åka på en kulturresa i Europa eller uppleva mer fjärran resmål, hittar du massor av resmål i vårt breda utbud som passar perfekt för en kulturresa.

Resmål som passar för en kulturresa

När du reser på en kulturresa med Ving ligger världen för dina fötter. Här får du en översikt över några destinationer vi rekommenderar.

Spårvagn i Lissabon

Kulturresor till Portugal

Charmiga spårvagnar och historia i Lissabon, kultur och stränder i Cascais och Porto, eller kanske en biltur längs Algarvekusten. På en kulturresa i Portugal finns mängder av möjligheter och upplevelser längs vägen.

Madeira

Kulturresor till Madeira

Upplev den spännande och mångsidiga ön Madeira på din nästa kulturresa. Vandra i vackra Levador, utforska historiska platser, smaka på den goda maten och njut av den vackra naturen.

Kulturresor till Italien

Kulturresor till Italien

När det kommer till kulturresor är Italien ett land som är svårt att slå. Här finns en oändlig variation av kultur – oavsett om du vill uppleva det antika i rom, fantastisk mat, kanalerna i Venedig eller landskapen och vinet i Toscana.

Kulturresor till Spanien

Kulturresor till Spanien

Vackra Madrid, pulserande Barcelona, spännande Sevilla eller trevliga Malaga. Under en kulturresa i Spanien har du oändligt med möjligheter. Varför inte börja beta av resmålen ett efter ett?

Spännande kulturresor i Europa

Längtar du efter en kulturresa i Europa, men vet inte vart du vill åka? Här är några av våra bästa tips.

Fler kulturresor

Här hittar du spännande resmål över hela världen som passar för en kulturresa.

Boka din nästa kulturresa här!