Citroner i en korg

Billiga resor

Mer semester för pengarna

Billiga resor

Hitta en billig resa hos Ving

En mindre budget behöver inte sätta stopp för de stora semesterdrömmarna. När du bokar en resa hos Ving kan du spara mycket om du t.ex. är flexibel med dina resedatum. Vi har samlat våra bästa tips för dig som letar efter en billig resa.

Så hittar du en billig resa

Vi har gjort det enkelt för dig som önskar att hitta billig resa, oavsett om du vill resa nu eller hitta sommarlovsresan till ett bra pris.

1. Gör en grundlig research

Ofta är det bra med en grundlig research om du letar efter en billig resa. Det kan vara stor skillnad på priset beroende på resmål. I Europa får du t.ex. mycket semester för pengarna om du reser till Turkiet eller Bulgarien. Om du drömmer om en billig resa till Mallorca, Gran Canaria eller Kreta, kan du hitta billiga reser om du reser utanför högsäsong eller kan tänka dig ett hotell en bit från stranden, ett mindre rum eller ett hotell med mindre utbud. När du är på jakt efter en budgetvänlig resa kan det löna sig att undersöka marknaden och se över vårt utbud eller prova vår budgeträknare för att hitta en resa som matchar din budget.

2. Flexibla avresedatum ger billigare priser

Det är ingen hemlighet att det är dyrare att resa i juli än september. Kan du vara flexibel med dina resedagar är det inget som står i vägen för en billig resa. Det är dyrast att resa under skolloven då många vill resa. Men kan du ha semester utanför loven är det större chans att hitta billiga resor hos Ving. Men vad gör du om du ha barn och inte kan resa utanför loven? Det kan gå att hitta billiga resor även under skolloven, utbudet är lite mer begränsat men vi har många hotell och härliga resmål att välja mellan. Testa till exempel att filtrera i vår priskalender där du enkelt kan få en snabb överblick över de resom med lägsta pris när du har semester.

3. Boka i god tid, eller chansa på en sista minuten

Det kan löna sig att boka sin resa i god tid. Bokar du din resa långt före du ska resa är det en stor chans att du kan hitta bra erbjudanden och en billig resa, men ingen regel utan undantag. Du kan nämligen också hitta ett bra pris om du vågar vänta på våra sista minuten-resor. Det passar dig som kan resa med kort varsel då vi ofta har restresor till alla våra charterresmål och när man bokar en restresa finns pengar att spara.

4. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var den första att få besked om våra bästa erbjudanden och rabatter. Anmäler du dig till vårt nyhetsbrev får du alltid senaste nytt om våra kampanjer och priser direkt till din inkorg. Det kan nästan inte bli lättare att spara pengar på din nästa resa.

Resor till bra pris hela året

En resa till palmer och ljudet av vågor som rullar in i bakgrunden behöver inte betyda att man lägger hela semesterkassan på resan. Oavsett när på året du letar efter en budgetvänlig resa har vi både billiga sommar- och vinterresor.

Billig charterresa

När du åker på en charterresa med Ving får du en paketresa med flyg och hotell. Du flyger ofta med vårt eget flygbolag Sunclass Airlines. Vi erbjudet charterresor året om, och kan du resa utanför högsäsong finns det stora chanser att göra fynd på billiga resor hos oss.

Billiga resor just nu

Här hittar du några av våra billigaste resor just nu!

 • 1 vecka
 • Dubbelrum - möjligt med 1 extrabädd
 • Avresa 17 aug 2024 från Stockholm-Arlanda
Avresa 17 aug 2024 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
3.095:-
Pris per person
Välj
 • 1 vecka
 • Enrumslägenhet
 • Avresa 24 aug 2024 från Stockholm-Arlanda
Avresa 24 aug 2024 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
3.245:-
Pris per person
Välj
 • 1 vecka
 • Enrumslägenhet med balkong
 • Avresa 22 aug 2024 från Stockholm-Arlanda
Avresa 22 aug 2024 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
3.495:-
Pris per person
Välj
 • 1 vecka
 • Tvårumslägenhet med begränsad havsutsikt
 • Avresa 25 aug 2024 från Stockholm-Arlanda
Avresa 25 aug 2024 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
3.595:-
Pris per person
Välj
 • 1 vecka
 • Enrumslägenhet med balkong
 • Avresa 17 aug 2024 från Stockholm-Arlanda
Avresa 17 aug 2024 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
3.645:-
Pris per person
Välj
 • 1 vecka
 • Dubbelrum med balkong
 • Avresa 17 aug 2024 från Stockholm-Arlanda
Avresa 17 aug 2024 från Stockholm-Arlanda
Flyg och hotell för
2 vuxna
3.645:-
Pris per person
Välj

✈️ Letar du bara efter en flygbiljett? Här har vi samlat alla våra billiga flygresor!

Inspiration för en billig semester

Palmer och strand på Aruba

Våra bästa erbjudanden och rabatter

Letar du efter ett bra erbjudanden? VI har samlat våra bästa erbjudanden på både sommar- och vinterresor här.

Våra bästa erbjudanden på sommar- och vinterresor

Sista minuten-resor

Kan du resa nu? Gör ett fynd bland våra sista minuten-resor. Hur länge vågar du vänta?

strand kvinno

Tips och råd för en mer prisvärd semester.

Med enkla medel kan du spara tusentals kronor utan att kompromissa med din semesterupplevelse. Här ger vi dig några tips och råd för en mer prisvärd semester.

All Inclusive

Välj en All Inclusive-semester

Även om det normalt kostar lite mer att boka All Inclusive, sparar du totalt mer när du väljer All Inclusive på hotellet. Du sparar nämligen pengarna du annars spenderar på mat, dryck och annat. Och eftersom du har betalat hela resan hemifrån är det mycket enklare att hålla koll på utgifterna på semestern. Du kan lättare se till att du inte spenderar mer än vad du räknat med, och vara säker på att inga oförutsedda kostnader tillkommer.

Boka en billig All Inclusive-resa

Mer familjesemester för pengarna

Drömmer du om en prisvärd familjesemester där ni inte behöver kompromissa mellan pris och kvalitet. Hos oss kan du alltid hitta resor för hela familjen.

Billig solsemester för hela familjen.

Få mer semester för pengarna

Få en bättre semester – billigare!

Bara för att semestern ska vara på en budget behöver du inte tumma på kvalitén. Ving erbjuder prisvärda resor för vuxna till sol och stränder året om.

Prisvärd semester för vuxna.

Populära resmål för en billig semester

Billiga resor till Turkiet

Turkiet är ett perfekt resmål för dig som vill ha mer semester för pengarna! Här hittar du hotell av hög kvalitet, prisvärd mat, spännande utflykter och fantastisk shopping. Oavsett vad du är ute efter är Turkiet ett bra tips för en prisvärd resa.

Solstol i Thailand

Resor till Thailand

Vinterfavoriten Thailand lockar med pudermjuka stränder, härliga bad och en prisnivå som passar de flesta. Letar du efter en billig semester lite längre bort, är Thailand ett bra alternativ för dig.

Semester på en budget?

Här kan du enkelt hitta en billig resa som passar din budget. Fyll bara i din semesterbudget så får du upp reseförslag.