Se hotell (92)

Resor till London

Alla har sina egna skäl till att resa till London, och Ving har resor för alla: Från enkelt och billigt till exklusivt och elegant.
London passar lika bra för en weekend som för en kortvecka fylld av upplevelser, evenemang och kanske en smula shopping. Hos Ving kan du välja mellan mängder av hotell för alla smaker, med eller utan pool, lyx eller budget, rum eller lägenhet.

Bo var du vill – res när du vill

Ving har hotell från två till fem vågor, och alla ligger centralt i London. Tycker du det är svårt att välja hotell för din resa till London kan du börja med att bestämma dig för en stadsdel, exempelvis hotelltäta Bayswater, nöjes- och shoppingfyllda Marylebone eller varför inte exklusiva Mayfair vid Hyde Park? När du bestämt dig för vilket hotell du ska bo på kan du bestämma när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Och med hela resan i ett paket kan du koppla av och se fram emot din semester!

Barnvänliga hotell i London

Om du ska resa med barn till London och föredrar en lägenhet ska du ta en titt något av våra Citadines-hotell. Här slipper du klä på dig och gå ner i restaurangen för att äta frukost, och det är lätt att dra sig tillbaka om de minsta behöver vila en timme eller två. Sen är det lätt att fixa mellis innan man går ut igen.

Lyxhotell i London

Vill du ha en lyxig weekend i London finns det mycket att välja på, både klassiska hotell som Flemings Mayfair, Athenaeum och the Ritz, där du kan sätta en extra guldkant på din resa genom att boka deras berömda afternoon tea. Hos Ving kan du också välja lyx av modernare snitt, som Hilton Park Lane eller ME London. Eftersom de flesta av våra riktigt eleganta hotell ligger antingen i Mayfair eller Soho har du inte långt till någonting.

Våra kunder om London

SÖK DIN RESA TILL London

ERBJUDANDEN - FLYG REGULJÄRT TILL London

Dolphin Hotel
Dolphin Hotel
London, Storbritannien
  • Paketresa med flyg och hotell
  • 3 dagar, 2 hotellnätter
  • Avresa 10 nov 2024 från Stockholm
Inkl. incheckat bagage
Flyg och 2 hotellnätter
10 nov 2024 från Stockholm
Citadines South Kensington London
  • Barnvänligt
Citadines South Kensington London
London, Storbritannien
  • Paketresa med flyg och hotell
  • 3 dagar, 2 hotellnätter
  • Avresa 17 nov 2024 från Stockholm
Inkl. incheckat bagage
Flyg och 2 hotellnätter
17 nov 2024 från Stockholm
The Royal Horseguards
The Royal Horseguards
London, Storbritannien
  • Paketresa med flyg och hotell
  • 3 dagar, 2 hotellnätter
  • Avresa 25 aug 2024 från Stockholm
Inkl. incheckat bagage
Flyg och 2 hotellnätter
25 aug 2024 från Stockholm
London Eye

Dags för en weekend i London?

Shopping, West End, kultur, Tower of London, Premier Leauge och Harrods - London är metropolen med något för alla! När du bokar ett av våra weekendpaket till London med flyg och hotell är du alltid skyddad av paketreselagen. Dessutom blir din bokning än mer flexibel eftersom du själv kan välja hur många dagar du vill spendera i den engelska huvudstaden. Visste du förresten att bagage alltid ingår i resans pris när du bokar med Ving?

Upplev Formel 1 i England

Upplev ett klassiskt Formel-1 lopp på en resa till England och British Grand Prix. Boka en resa med Ving och upplev både racing och London under en och samma resa.

Upplev Premier Leauge live

Upplev Premier League live på en fotbollsresa till London

Boka en fotbollsresa till London och se ditt favoritlag i Premier League. Upplev fotbollsmagin live och dela upplevelsen med alla andra fans. Köp matchbiljetter till Premier League och hotell, med eller utan flygresan hos oss.

Så dricksar du

Så dricksar du i London

Städare: Ca 1 pund per natt.
Piccolon: 2 pund per bagage.
Servitören: Om det inte redan är inkluderat i notan i form av serviceskatt ger man ca 10 procent. Alla anställda inom servicenäringen är sedan 2016 garanterade en lön på minst 7,20 pund per timme.
Taxichauffören: 10 procent.
Frisören: Ingenting eller max 1 pund.
Kommentar: I storstäderna är man mer försiktig med att ge dricks och på pubarna är det ovanligt att dricksa även om det naturligtvis är välkommet.