Se hotell (37)

Resor till Chicago

Väljer du att resa till Chicago väntar ett stort utbud av kultur, sevärdheter, restauranger, shopping och nöjen.
Vackert belägen vid Michigansjön ligger Chicago, eller "The Windy City" som staden också kallas. Mitt i Chicago finner du stränder, småbåtshamnar och stora grönområden såväl som några av världens högsta byggnader, Sears Tower och John Hancock Building, med över 100 våningar och en fantastisk utsikt. Chicago är alltid värt ett besök och är idealiskt för en weekendresa med ett rikt utbud av kultur, bra restauranger, varierad shopping och ett spännande nöjesliv. Chicago har även ett världsomspännande rykte som en kontaktpunkt för arkitektur och konst från 1900-talet, med kända arkitekter som Frank Lloyd Wright och Louis Sullivan.

Chicago från vattnet

När vädret tillåter rekommenderas en tur på Lake Michigan eller Chicago River. Ett annat tips är att avsätta en dag under din resa för Field Museum of Natural History. Utställningarna varierar från antropologi och botanik till rymdålder. Adler Planetarium visar allt från kartritning och navigering till utforskning av rymden. Gillar du konst är Art Institute of Chicago ett måste.

Besök svenskbygden

Under lång tid var Chicago det största immigrantcentret för svenskar som utvandrade till Amerika på 1800-talet. En resa till Chicago är därför given för dig som vill besöka svenskbygden och svenskättade städer, som Bishop Hill och Andersonville.

Vings resor till Chicago

När du bokar din resa till Chicago med Ving kan du själv välja vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta, på det viset kan du själv skräddarsy din resa så som den passar dig bäst. Du kan välja mellan en lång rad hotell, allt från medelklasshotell med tre vågor till lyxhotell med fem vågor. Hotellen ligger utspridda över stadens mest centrala delar, från shoppingområdet Magnificent Mile till det stora grönområdet Grant Park, och allt däremellan. Flera av hotellen har bekvämligheter som gym, inomhuspool och spa.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Valfri reslängd
  • Centrala hotell
  • Hotell med pool

Våra kunder om Chicago

SÖK DIN RESA TILL Chicago