Se hotell (14)

Resor till Glasgow

En resa till Glasgow lockar med sevärdheter och nöjen som är minst lika bra som de i London, välkommen till Skottlands största stad.
Staden har under de senaste åren utvecklats enormt. Från att ha varit en nedgången industristad till att idag vara en pulserande metropol för såväl design och kultur som nöjen och upplevelser. Oavsett vad du helst vill uppleva under din resa till Glasgow lär du knappast bli besviken.

Att göra i Glasgow

Glasgow kan stoltsera med ett stort utbud av kultur. Här hittar du bland annat den Skotska Operan, Nationalsymfonin och balett. Historia får du vid ett besök på slottet Crookston Castle och den vackra kyrkogården Necropolis. Det finns också en uppsjö av museum och gallerier. Vill du hellre ägna dig åt shopping under din resa till Glasgow väntar otaliga små butiker, marknader och stora shoppingkomplex där du hittar det senaste inom mode, design och litteratur. Glasgow är också en bra matstad. Restauranger, pubar, caféer och små serveringar ligger tätt och på menyerna finns både lokala specialiteter och internationell mat.

Vings resor till Glasgow

Ving erbjuder resor till Glasgow med reguljärflyg. Tack vare det kan du själv välja vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta, en weekend, några dagar mitt i veckan, eller kanske en långhelg. Perfekt för dig som själv vill skräddarsy din semester. Bokar du din resa med Ving kan du dessutom välja mellan en mängd olika hotell i stadens centrum. Vill du unna dig en extra bekväm semester kan du välja Radisson Blu Glasgow som har moderna rum, restaurang och inomhuspool.
Bra att veta
  • Centrala hotell
  • Bra shopping
  • Bra restauranger och nattliv
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Glasgow

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Glasgow