Se hotell (30)

Resor till Edinburgh

I Skottland finns mer än kiltar, whisky och säckpipor. På en resa till Edinburgh hittar du vacker natur, härliga människor och spännande arkitektur.
Edinburgh har blivit framröstad som Storbritanniens vackraste stad, och naturen och arkitekturen här är verkligen oslagbar. Placeringen vid havet hjälper också till, liksom det stora utbudet av historiska byggnader och lämningar.

Att göra i Edinburgh

Edinburgh utgörs av flera stadsdelar, och de flesta av Vings hotell ligger i gamla stan. Den medeltida delen av staden ligger längs Royal Mile, en känd kullerstensgata som kantas av historiska byggnader och andra sevärdheter. Är du ute efter shopping ska du istället söka dig till New Town, den andra halvan av Edinburghs stadskärna. Strax norr om New Town hittar du Royal Botanical Gardens, ett måste för dig som vill koppla av bland blommor och grönska en stund under din resa till Edinburgh.

Smaka på Skottland

I Edinburgh finns gott om internationella restauranger, men för den som är lite djärv och verkligen vill anamma skotsk matkultur under sin resa till Edinburgh kan smaka på haggis. Det är landets nationalrätt och görs på hjärta, lever, luftstrupe och lungor som kokas, hackas och sedan sys in i fårets magsäck. Låter det alltför magstarkt kan man istället prova Shepherd's pie, som är en paj med bland annat lammfärs och potatis.

Vings resor till Edinburgh

Vings resor till Edinburgh genomförs med reguljärflyg, och det betyder att du själv kan bestämma vilken dag du vill resa och hur många dagar du vill tillbringa på plats. När du bokar din resa till Edinburgh med Ving kan du välja mellan en hel del hotell, allt från enkla budgethotell till mer exklusiva hotell. Någonstans där emellan finns Best Western Edinburgh City, här bor du centralt med nära till det mesta.
Bra att veta
  • Centrala hotell
  • Hotell från 2 till 5 vågor
  • Bra shopping, restauranger och nattliv
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Edinburgh

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Edinburgh

Mer om Edinburgh

Slottet i Edinburgh

Whiskey, fotboll och Haggis i Edinburgh

Edinburgh är fullt av upplevelser för alla smaker, vår reseexpert Sara åkte dit på en weekend och tipsar om sina favoriter.