Se hotell (47)

Resor till Amsterdam

På en resa till Amsterdam väntar en välkomnande, bildskön stad, här finns mängder av kanaler, broar, vackra hus, caféer och restauranger att upptäcka.
Tack vare stadens tillgänglighet passar det perfekt att resa till Amsterdam på en weekendresa. Det är lätt att ta sig fram i staden till fots eller på cykel, Amsterdam anses faktiskt vara en av världens mest cykelvänliga städer. Det finns ett brett utbud av shopping och mängder av restauranger i alla möjliga prisklasser. Amsterdam är en mångkulturell stad vilket tydligt speglas i stadens restaurangutbud, här finns något för alla smaker.

Bo centralt i Amsterdam

Ving erbjuder resor till Amsterdam med en uppsjö av hotell att välja bland, och de flesta ligger mitt bland kanalerna i stadens centrum. Här kan du bo nära Vondelspark, shoppinggator och sevärdheter som Anne Franks Hus och Rijksmuseum Vincent van Gogh. Häromkring, och runt Leidseplein, finns också massor av restauranger, barer och pubar. Oavsett om du väljer att gå eller cykla är det lätt att ta sig runt till det mesta.

Att göra i Amsterdam

Det finns mycket att göra på en resa till Amsterdam, och mycket att se. Vill du inte åka på arrangerade kanalbåtsturer eller Hop-On Hop-Off-bussar är det inga problem att ta sig runt själv till fots eller hyra en cykel. Vill du vila benen en stund rekommenderas en båttur. Från de många kanalerna får du se mer av staden ur ett annat perspektiv, den som vill kan också trampa runt i kanalerna på egen hand i en trampbåt. Om vädret tillåter kan Vondelspark locka med en picknick i gröngräset.

Vings resor till Amsterdam

Ving erbjuder resor till Amsterdam med reguljärflyg, vilket innebär att du själv kan bestämma vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta. Boka en resa med både flyg och hotell till Amsterdam en förlängd weekend eller några dagar då det passar dig bäst. Från Sverige är flygtiden inte lång och stadens centrum ligger bara 20 minuters tågresa från flygplatsen vilket passar perfekt för en weekendresa!
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Centrala hotell
  • Lyxhotell
  • Bra shopping
  • Bra restauranger och nattliv

Våra kunder om Amsterdam

SÖK DIN RESA TILL Amsterdam

Keukenhof i Amsterdam

Frossa i Amsterdam

Följ med vår reseexpert Sarah till Amsterdam och frossa i allt vad staden har att erbjuda gällande mat, tulpaner och upplevelser.