Se hotell (28)

Resor till Boston

Upplev en av USAs äldsta städer, Boston! Här väntar historia, grönskande parker, god mat och en vacker, promenadvänlig stadskärna precis vid havet.
Boston har genom åren varit centrum för en betydande del av USAs historia. Mest känt är kanske "The Boston Tea Party", som påskyndade en öppen konflikt mellan amerikanerna och moderlandet England. I Boston är stadskärnan kompakt och det är lätt att ta sig runt till stadens sevärdheter. Blir du badsugen under din resa till Boston hittar du ett tiotal vackra sandstränder utanför staden. Tack vare närheten till havet kan du även njuta av riktigt bra skaldjur, med den amerikanska hummern som specialitet. Boston har en ungdomlig atmosfär och är en välkänd universitetsstad, med Harvard som det mest kända universitetet.

Sport, historia och kultur

Är du sportintresserad får du inte missa en hemmamatch med baseballaget Boston Red Sox. De spelar på Fenway Park, en av USAs äldsta arenor. Är du historieintresserad kan du besöka Bostons gamla stadsdel samt det berömda promenadstråket "Freedom Trail" som tar dig genom viktiga datum i stadens historia. I studentområdet Cambridge ligger Harvard och MIT. Den festsugne gör rätt i att stanna kvar i området för att uppleva collegestudenternas nattliv under sin resa.

Bostons karaktäristiska stadsdelar

Staden har genom åren haft invandring från många länder, vilket bidragit till stadens olika stadsdelar. I North End hittar du Bostons "lilla Italien", med mysiga gator och italienska restauranger. Historiska Beacon Hill med sina smala gator, gaslampor, vackra byggnader och tegeltrottoarer är ett av Bostons mest exklusiva områden. Här finner du lyxiga restauranger, fashionabla butiker och ett trendigt uteliv. South End är känt för sin öppna och välkomnande attityd. Områdets internationella prägel har gjort att South End vuxit till en populär stadsdel med annorlunda shopping och mat från världens alla hörn. Vid Waterfront kan du promenera på några av stadens pirer, känna havets bris och njuta av den vackra utsikten under din resa till Boston.

Vings resor till Boston

Med Vings reguljära flygresor kan du resa till Boston året runt samt själv bestämma vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta. Alla våra hotell ligger centralt med nära till allt staden har att erbjuda, och du kan välja mellan allt från barnvänliga hotell till vuxenhotell eller lyxhotell. För vuxna som reser utan barn rekommenderar vi Copley Square Hotel. Ska du resa med barn rekommenderar vi istället vårt barnvänliga hotell Hyatt Regency Boston.

Kombination och hyrbil

Om du vill få ut dubbelt så mycket av din semester kan du kombinera din resa till Boston med en resa till storstadsmetropolen New York. På USAs östkust är det dessutom trevligt och bekvämt att bila så varför inte hyra en bil och utforska omgivningarna?
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Familjevänliga hotell
  • Centrala hotell
  • Valfri reslängd
  • Bra shopping, restauranger och nattliv
  • Historia

Våra kunder om Boston

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Boston