Hotell (31)

Resor till Singapore

Välkommen till en kosmopolitisk smältdegel med en mängd attraktioner. Här möts du av en härlig blandning av kinesisk, malajisk och västerländsk kultur.

Singapores upplevelser i form av mat och sightseeing håller världsklass. Detsamma gäller shoppingen, och vi lovar att du kan hitta det mesta; från all tänkbar elektronik till antikviteter, sidentyger och skräddarsydda kläder. Här finns såväl finare boutiquer som små affärer och stimmiga marknader.

En mix av flera asiatiska kulturer

Singapore är en perfekt inkörsport till övriga Asien. Det är mycket nära till Malaysia i norr, och när du bokar genom Ving kan du enkelt kombinera din vistelse med en avstickare till Thailand, Vietnam, Bali eller andra destinationer. Singapore är ett mångkulturellt land med flera språk. Malay är det officiella språket men engelska används i stor utsträckning och det är därför enkelt att göra sig förstådd.

Hitta ditt hotell
Väder
När är det bäst väder i Singapore?
Singapore har ett tropiskt klimat. Närheten till havet och ekvatorn ger både hög luftfuktighet och höga temperaturer. De är ungefär desamma året om, runt 30-31 grader på dagen och 23-24 grader på natten. Regn och kraftiga regnskurar, ofta med åska, förekommer året runt. De följs av solsken och temperaturen sjunker inte.

Resor till Singapore

Singapore
Boka gärna in en avstickare på din resa till Singapore, som till exempel Bangkok eller Kuala Lumpur. Ving har alla möjligheter.
Singapore Grand Prix
Nu kan du boka en resa till Singapore med Ving för att se Singapore Grand Prix. Banan går på offentliga gator med Singapores siluett i bakgrunden och bjuder på en upplevelse du sent kommer att glömma.

SÖK DIN RESA TILL Singapore