Inspiration

Förvänta dig något enastående

Hotell med
"det lilla extra"

Cityhotell med det lilla extra

Hotell med en egen gondolstation, hotellrestauranger med Michelinstjärnor? Lyxhotell med akvarium du kan dyka i? Inga problem alls, vi har dem alla!
Restaurangen på Le Bristol Paris

Restaurangen på Le Bristol Paris

ingången på Le Bristol

Den storslagna entrén på Le Bristol

Rum Le Bristol

Rummen på Le Bristol är något utöver det vanliga

Restaurangen Epicure på Le Bristol i Paris

Le Bristol är ett ett exklusivt hotell på berömda Rue du Faubourg Saint-Honoré i i Paris. Här är det toppklass som gäller, och allt är genomfört in i minsta detalj. Hotellets restaurang Epicure är spektakulär och har tre stjärnor i Michelin-guiden. Mästerkocken Eric Frechons skapelser inkluderar makaroner fyllda med svarta tryfflar, glaserad duva och blå hummer. Människor reser långväg från för att uppleva maten här - och du bör inte förvänta dig att få plats om du inte har bokat bord i god tid.

Poolen på Marina Bay Sands i Singapore

Det femstjärniga hotellet Marina Bay Sands i Singapore är ett arkitektoniskt mästerverk, och på takterrassen på 57:e våningen finns en av världens mest spektakulära infinitytspooler. Här finns solstolar, palmer, utmärkt service och en enastående utsikt över staden. I det intensiva och varma Singapore är det en perfekt plats att slappna av och andas ut på. Den exklusiva poolen är endast för hotellets gäster - så du måste ha ett nyckelkort för att få tillträde.

takterrass och infinitypool på lyxhotellet Marina Bay Sands i Singapore

takterrass och infinitypool på lyxhotellet Marina Bay Sands i Singapore

Marina Bay Sands exteriör

Marina Bay Sands ligger i en spektakulär byggnad

Utsikt från restaurangen på Marina Bay Sands

Middag med utsikt?

Akvariet på Atlantis The Palm i Dubai

Atlantis The Palm är ett fantastiskt lyxhotell på den konstgjorda ön Palm Jumeirah i Dubai. Hotellet inrymmer bland annat The Lost Chambers Aquarium, som är ett enormt akvarium med över 65.000 färgglada fiskar, hajar och rockor. Varje dag kan du se hajarna bli matade, och du kan till och med snorkla i flera av akvarietankarna (efter matningen, förhoppningsvis). En oförglömlig upplevelse!

Atlantis, The Palm

Atlantis The Palm är ett lyxhotell och ett av Dubais landmärken.

Lobby på Atlantis the Palm

Lobbyn på Atlantis The Palm

Vattenland på Atlantis the Palm

Altantis The Palm bjuder på ett vattenland för alla!

Spaavdelningen på Atlantis the Palm

Är du mer för spa? det finns naturligtvis också på hotellet

Gondolstation på Luna Baglioni i Venedig

Har du egentligen varit i Venedig om du inte blivit rodd runt i en klassisk gondol av en sjungande italienare i randig tröja? Det femstjärniga lyxhotellet Luna Baglioni är ett före detta furstepalats i hjärtat av Venedig, bara ett stenkast från Markusplatsen. Hotellet har sin egen privata gondolstation precis vid ingången. Gondolturen tar cirka en halvtimme, och det finns plats för sex personer. Det är absolut inte billigt, men det är det inte mycket i Venedig som är...

Gondolstation

När du bor på Luna Baglioni är det bara ett fåtal meter till närmsta gondol

Marsa Malaz Kempinski på The Pearl i Doha

Doha Det kallas ofta "Lilla Dubai", och här har man naturligtvis följt förebildens fotspår och anlagt sin egen konstgjorda ö, The Pearl. Här finns bland annat lyxhotellet Marsa Malaz Kempinski. Här finns 24-timmars butlerservice, sju olika hotellrestauranger, var och en med sin egen profil med allt från familjevänlig avkoppling till mellanösterns läckerheter, japansk kockkonst och grillad fisk och skaldjur vid stranden.

Res till Doha med Ving

Marsa Malaz Kempinski The Pearl bjuder på en hotellupplevelse utöver det vanliga

Riaden La Sultana Marrakech i Marrakech

En riad är ett traditionellt marockanskt hus med en innergård i mitten, och i Marrakech är det nästan lika populärt att bo i en riad som på ett hotell. De marockanska riaderna har vanligtvis en liten fontän eller pool på innergården samt en stor terrass på taket. La Sultana Marrakech är emellertid inte en helt typisk riad - det är en extra lyxig riad med både sviter och en härlig spaavdelning. Efter en dag i den hektiska och sagolika staden är det extra skönt att kunna dra sig tillbaka till denna underbara lyxiga oas mitt i Marrakech brus och liv.

Res till Marrakech med Ving

La Sultana Marrakech är en lyxig riad i hjärtat av Marrakech.

Pool på La Sultana Marrakech

Slappna av vid poolen på La Sultana Marrakech

Rum på La Sultana Marrakech

Rummen på La Sultana Marrakech bjuder både på lyx och starka färger.

Vill du läsa fler artiklar som denna?