PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Vings Kryssningar
Vings Kryssningar

Paket med kryssning, flyg och hotell Helpension ingår Stränder, öar och storstäder
Paketreselagen gäller Upplev flera resmål under resan Barnvänliga kryssningar

Kryssningar med Ving

En kryssning är ett perfekt sätt att se världen. Du får uppleva flera resmål under samma resa, utan att behöva släpa runt på resväskan mellan varje stopp. Kryssa mellan öar och städer och besök härliga stränder längs vägen. Kort sagt: mycket semester för pengarna. I våra priser ingår alltid flyg, hotell och kryssning med helpension.

Letar du efter familjekryssningar? Klicka här »

I samarbete med:

Kryssningar med Royal Caribbean
Kryssningar med Celebrity Cruises
Kryssningar med Costa Cruises
Kryssningar med Norwegian Cruise Line

KRYSSNINGAR MED ROYAL CARIBBEAN

Royal Caribbean International kan med fartygen i Oasis-klassen stoltsera med världens mest spektakulära och största kryssningsfartyg. På de familjevänliga fartygen finns det aktiviteter, restauranger och underhållning för alla smaker. Med Ving kan du kryssa med Royal Caribbean i Karibien, Medelhavet och Dubai.

KRYSSNINGAR MED CELEBRITY CRUISES

Celebrity Cruises flotta är en av världens yngsta och ombord på de designinriktade fartygen är utbudet av restauranger och aktiviteter brett. Fartygen passar både vuxna och familjer med lite äldre barn. Med Ving kan du kryssa med Celebrity Cruises i Karibien och Medelhavet.

NYHET! KRYSSNINGAR MED NORWEGIAN CRUISE LINE

På barnvänliga Norwegian Cruise Line står flexibiliteten i fokus – här behöver du inte tänka på fasta middagstider eller klädkoder. Med Ving kan du kryssa med Norwegian Cruise Line i både Medelhavet, Karibien och Hawaii.

Just nu! Bonuspaket på köpet

Dölj Läs mer

Just nu får du ett dryckespaket eller både dryckespaket och internet på köpet när du bokar en kryssning med Norwegian Cruise Line. Erbjudandet gäller fram till 7 april.

Studios och insideshytter: Ultimate dryckespaket.
Utsides- och balkonghytter samt Minisvit: Ultimate dryckespaket och 250 minuter internet.
Haven svit eller högre: Ultimate dryckespaket, middagspaket, 250 minuter internet och 200 USD att använda ombord.

Ultimate dryckespaket: Vin i glas, coctails, olika spritsorter samt öl upp till 15 USD. Obegränsat med läsk och juicer från dryckesstationerna i barer, restauranger och lounger. 20% rabatt på hela vinflaskor. Erbjudandet gäller person 1 och 2 i hytten. Min. ålder för dryckespaket är 21 år, resenärer under 21 år får istället Norwegians ”soda programme”. Detta gäller ej på fartygen Pride of America Hawaii och Norwegian Sky. Internetpaketet och ombordskrediten gäller per hytt.

För fullständiga villkor läs mer på Norwegian Cruise Lines hemsida

KRYSSNINGAR MED COSTA CRUISES:

Med Costa Cruises och Ving kan du uppleva de mest sevärda platserna i Medelhavet, men också följa med på spännande kryssningar i Karibien, Dubai och Indiska oceanen.

DRYCKESPAKET INGÅR

Från den 1 april 2017 ingår dryckespaket i hyttpriset när du kryssar med Costa Cruises.

Dölj Läs mer om dryckespaketen

Följande dryckespaket ingår i respektive hyttkategori:

Insides-, utsides- och balkonghytt: Pranzo & Cena
Detta paket passar alla som gillar att ta ett glas vin eller öl till maten. Du kan njuta av ett urval av viner, öl och läskedrycker på glas varje dag till både lunch och middag.

Insides-, utsides- och balkonghytt Premium, samt minisvit: Più Gusto
Detta paket är perfekt för dig som älskar cocktails, i synnerhet före eller efter middagen. Più Gusto innehåller, förutom uppfriskande läsk, vin, öl och kaffe Illy, ett urval av hela 34 olika typer av alkoholhaltiga och alkoholfria cocktails.

Deluxe: Intenditore
Detta paket passar finsmakaren som vill njuta av de allra bästa likörerna och champagner på sin semester. Njut av ett obegränsat antal drycker från våra dryckeslistor (pris upp till 9 euro). Detta är även det enda paketet som inkluderar drycker från minibaren och som kan serveras i hytten. För riktiga livsnjutare!

Har du bokat Classichytt kan du uppgradera till dryckespaketen ”Più Gusto” eller ”Intenditore” direkt ombord.

Alla ovanstående paket är inkluderade för resenärer 18 år och äldre (OBS, dryckespaket ingår inte på Vings Atlantkryssningar). För barn och ungdomar under 18 år inkluderas ett motsvarande paket utan alkoholdrycker.

Karibien

Vinter / Sommar
Se alla kryssningspaket
»

Medelhavet

Vinter / Sommar
Se alla kryssningspaket
»

Indiska oceanen

Vinter
Se alla kryssningspaket
»

Dubai

Vinter
Se alla kryssningspaket
»

Hawaii

Vinter / Sommar
Se alla kryssningspaket
»

{{contentAttributes.Header}}

{{contentAttributes.Search_SearchButtonLabel}}
Priserna kan ändras med kort varsel. Vi reserverar oss för ev. prisförändringar och slutförsäljning. Begränsat antal platser.

Se våra kryssningsfilmer!

Kryssa med en klassiker!

Globetrotter

Just nu kan du kryssa till kampanjpris med några av världens mest klassiska fartyg – Queen Mary 2, Queen Victoria och Queen Elizabeth.

7 nätter fr. 7.165:-
Globetrotter

Viktigt att veta

Här har vi samlat all praktisk information kring vad som gäller på våra kryssningar och rederier.

Viktigt att veta om kryssningar