Se hotell (11)
En resa till Cannes på den Franska rivieran bjuder på en lyckad kombination av lyx, glamour, charmig småstad och exklusiv badort.
Stadens filmfestival lockar varje år hela världens kändiselit att resa till Cannes. Exklusiviteten präglar staden även under resten av året, inte minst längs den palmkantade strandpromenaden La Croisette, där lyxhotellen och märkesbutikerna ligger vägg i vägg. Samtidigt har Cannes lyckats bevara en känsla av småstadscharm. Några steg från det hektiska nattlivet i centrum hittar du lugnet i den medeltida stadsdelen Le Suquet och nere vid hamnen ligger lyxjakterna sida vid sida med de lokala fiskebåtarna. Kontrasterna, eller snarare förmågan att kombinera båda dessa världar, gör att du som besökare känner dig välkommen i Cannes. De långa och breda sandstränderna är ytterligare en anledning till att trivas. Är det sol och bad du är ute efter kommer Cannes inte att göra dig besviken.

Vings Cannes

När du bokar en resa till Cannes med Ving kan du välja mellan en rad bra hotell, till exempel Hotel des Orangers Cannes med centralt läge i gamla stan. Vill du hellre bo på ett lyxhotell vid strandpromenaden kan du välja Majestic. Lockar hellre en lägenhet kan du ta en titt på Citadines Croisette Cannes.

Så reser du hit

Till Cannes reser du reguljärt med Ving – det perfekta valet för dig som vill resa på egen hand och bestämma allt själv. Eftersom du reser med reguljärflyg kan allt ordnas så att det passar dig: avresedag, reslängd, resmål, hotell, upplevelser etc. Vi hjälper till att förverkliga alltsammans – från att hitta rätt resa till att boka bästa flyg och hotell.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Lyxhotell
  • Stad och strand
  • Lång strandpromenad
  • Centrala hotell
  • Bra shopping, restauranger och nattliv

Våra kunder om Cannes

SÖK DIN RESA TILL Cannes