Se hotell (39)

Resor till Los Angeles

Hollywood, Beverly Hills, Malibu… Los Angeles är drömmarnas stad för miljoner människor. Hit flyger du reguljärt med Ving.
Till ytan är Los Angeles Amerikas största stad, ungefär lika stort som hela Skåne – 120 kvadratmil. Här klarar man sig knappast utan bil. Ett sinnrikt och lättnavigerat nätverk av motorleder gör det lätt att resa från norr till söder, från bergen i öster till de välkända stränderna i väster. Los Angeles är samlingsnamnet på stadskärnan "Downtown" och ett antal förstäder - Laguna Beach, Malibu, Long Beach, Hollywood, Beverly Hills och Santa Monica. Här finner du ett pulserande folkliv och Los Angeles krogutbud kommer aldrig att sluta överraska.

Stjärnornas Hollywood

I Hollywood ligger berömda Sunset Boulevard, och det är på Hollywood Boulevard som 2.500 filmstjärnors namn finns inlagda i stjärnor i trottoaren. Utanför Mann´s Chinese Theatre har megastjärnorna gjort sina handavtryck. Uppe på "gräddhyllan" i Beverly Hills bor alla kändisar, och det finns kartor på Sunset Boulevard som visar vem som bor var. I Burbank ett par mil norrut kan du uppleva filmens värld bakom kulisserna, på Universal Studios.

Disneyland och Vings hotell

Leklystna roar sig i Anaheim på Disneyland, "originalet" som öppnade 1955. Det finns ett 15-tal golfbanor i Los Angeles och det tar bara två timmar med bil till San Diego och sex timmar till Las Vegas. Grand Canyon ligger också inom räckhåll. När du reser till Los Angeles med Ving kan du välja att bo i romantiska Santa Monica, som ligger vid kusten och har en fantastisk, välskött strand.

Hyrbil med Ving

USA är bilens förlovade land. Här kör du på fina highways och det är lätt att hitta. Genom Ving kan du hyra bil till mycket förmånligt pris, för kortare eller längre perioder.

Våra kunder om Los Angeles

SÖK DIN RESA TILL Los Angeles