Se hotell (36)

Resor till Hamburg

Det tar mindre Àn tvÄ timmar att resa till Hamburg, med ett fantastiskt utbud av nöjen, mat, shopping, sevÀrdheter och andra frestelser.

Hamburg, Àr stort, mycket stort, men för en tillfÀllig besökare verkar det inte sÄ, eftersom mycket av stadens nöjen och attraktioner ligger samlade i centrum och det Àr lÀtt att ta sig runt. HÀr finns sÄ mycket som lockar att det Àr svÄrt att veta var man ska börja sin resa. Shopping finns överallt och staden Àr full av museer som tÀcker det mesta, frÄn Beatlemania pÄ Reeperbahn till Tysklands största museum för konst: Hamburger Kunsthalle. Hamburg Àr ocksÄ kÀnt för sina parker, men kanske inte lika kÀnt för alla de broar som korsar stadens mÄnga kanaler och som gör en stadspromenad till ett bÄde omvÀxlande och uppfriskande nöje under en resa till Hamburg.

Bo bra i Hamburg

Ving erbjuder bÄde enkelt och mer elegant boende i Hamburg, allt för att du ska hitta den resa och det hotell som passar dig. PÄ Barcelo Hamburg bor du bÄde elegant och bekvÀmt i centrum, nÀra bÄde nöjen, sevÀrdheter och shopping. Söker du nÄgot som Àr lite mer avantgarde ska du ta en titt pÄ The George Hotel som ligger nÀra sjön Aussenalster, pÄ promenadavstÄnd frÄn centrum. Med Ving kan du boka en resa med den avresedag och reslÀngd som passar dig, vare sig det Àr en weekend, en lÄnghelg eller nÄgot annat.

Ät gott i Hamburg

Hamburg Àr en stad för bÄde gourmander och gourmeter. HÀr kan du lika gÀrna prova det stadiga tyska köket som nÄgot mer elegant frÄn Japan eller Libanon. Det finns verkligen nÄgot för alla smaker, det enda du inte bör missa under en resa till Hamburg Àr ett besök pÄ ett bryggeri. HÀr finns bÄde större och mindre bryggerier som bÄde brygger och serverar sitt eget öl.

SevÀrdheter i Hamburg

Hamburg bjuder pĂ„ bĂ„de klassiskt och modernt. Och allt dĂ€remellan. NĂ„gra exempel Ă€r vĂ€rldens lĂ€ngsta modelljĂ€rnvĂ€g eller den spĂ€nnande Fischmarkt i St Pauli, som inte bara Ă€r en fiskmarknad tidiga morgnar, utan lika mycket festlokal, musikscen och söndagsmarknad. Strax söder om St Pauli ligger det ökĂ€nda Reeperbahn, och inte sĂ„ lĂ€ngt dĂ€rifrĂ„n Hafencity, de gamla hamnkvarteren som rustats upp till en trendig och exklusiv stadsdel. Är du sugen pĂ„ shopping ska du bege dig till triangeln mellan Jungfernstieg, Fuhlentwiete och Neuern Wall, dĂ€r du hittar det senaste och trendigaste. Mer rustik shopping finns pĂ„ HarryÂŽs Hamburger Hafenbazar eller nĂ„gon av gatorna i St Pauli. Är du ute efter kvĂ€llsnöjen kan du vĂ€lja bland det mesta; frĂ„n det ekivoka utbudet lĂ€ngs Reeperbahn, till musikaler, teater, konserter eller kabarĂ©. Hamburg har helt enkelt nĂ„got för alla, dygnet runt, Ă„ret runt. VĂ€lj nĂ€r du ska resa, var du vill bo, och hur lĂ€nge du vill vara dĂ€r. Ving ordnar resten.

Bra att veta
 • Valfri reslĂ€ngd
 • Centrala hotell
 • Hotell frĂ„n 2 till 5 hjĂ€rtan
 • Bra shopping, restauranger och nattliv
Filtrera och sök resa

VĂ„ra kunder om Hamburg

VĂ€der
 • januari
2°-3°
2
Soltimmar/dag
14
Regnfria dagar
 • februari
3°-3°
2
Soltimmar/dag
15
Regnfria dagar
 • mars
8°0
4
Soltimmar/dag
16
Regnfria dagar
 • april
13°3°
6
Soltimmar/dag
16
Regnfria dagar
 • maj
18°7°
8
Soltimmar/dag
17
Regnfria dagar
 • juni
22°11°
8
Soltimmar/dag
15
Regnfria dagar
 • juli
23°13°
7
Soltimmar/dag
15
Regnfria dagar
 • augusti
23°13°
6
Soltimmar/dag
16
Regnfria dagar
 • september
19°10°
6
Soltimmar/dag
15
Regnfria dagar
 • oktober
14°6°
3
Soltimmar/dag
16
Regnfria dagar
 • november
7°2°
2
Soltimmar/dag
13
Regnfria dagar
 • december
4°-1°
1
Soltimmar/dag
14
Regnfria dagar
Flyg och transfer

SĂ„ reser du hit

Till Hamburg reser du reguljÀrt med Ving Äret runt.
Bokar du en reguljÀr paketresa med Ving kan du boka transfer frÄn flygplatsen, oftast i taxi eller minibuss. All information om bokad transfer hittar du i ditt resebevis. Priset för transfer varierar, beroende pÄ transportmedel och avstÄnd till hotellet. Exakt pris fÄr du vid bokning. LÀs mer om transfer.

Restiden frÄn Hamburgs flygplats till hotellen Àr ca 30 minuter (ca 11 kilometer), beroende pÄ trafik.
Shopping
LÀngs Mönckenbergstrasse och Spitalerstrasse finns gott om butiker och gallerior. I omrÄdet runt Neuer Wall finns mer exklusiv shopping och i stadsdelen St Pauli vÀntar smÄ butiker och marknader med intressant utbud.
Mat, dryck och nattliv
Ett stort och varierat utbud av restauranger, allt frÄn billig snabbmat till exklusiva restauranger, med mat frÄn hela vÀrlden.
Nattlivet i Hamburg Àr rikt, med barer, klubbar, diskotek, teaterförestÀllningar och massor av livemusik. Reeperbahn Àr ett kÀnt nöjescentrum. Hamburg Àr ocksÄ kÀnt för sina mÄnga musikaler.
Aktiviteter och sevÀrdheter
Museer, marknader, evenemang, teater, musikaler.
Hur du tar dig runt
Tunnelbana, buss och bÄt för att ta sig runt i sjÀlva staden. För utflykter i stadens omgivningar rekommenderas pendeltÄg: S-bahn.
Fakta

VĂ„r service

Till Hamburg reser du pÄ egen hand.

HĂ„llbart resande

Som företag vill vi göra skillnad med varje semesterresa, bÄde för de som reser med oss och lokalt pÄ vÄra destinationer. DÀrför strÀvar vi hela tiden efter att minimera vÄr klimatpÄverkan bÄde hÀr hemma, pÄ flygresan och pÄ vÄra hotell- och semesterdestinationer. LÀs mer om vÄrt hÄllbarhetsarbete pÄ HÄllbart resande med Ving. Vi tar Àven aktivt stÀllning och avstÄnd frÄn sexuellt utnyttjande av barn, genom vÄrt lÄngvariga stödsamarbete med ECPAT.

Pass och visum

För svenska medborgare mÄste passet vara giltigt under vistelsen. Inget visum krÀvs. För mer information hÀnvisar vi till Tysklands ambassad pÄ telefon 08-670 15 00.?

För svenska medborgare med födelseort utanför Sverige kan andra regler gÀlla. Observera Àven att du kan bli nekad inresa med provisoriskt/skadat pass och att visum kan krÀvas vid mellanlandningar. VÀnligen kontakta ambassaden/konsulatet för mer information. Ving ansvarar ej för felaktiga handlingar som kan leda till nekad inresa i Tyskland.

Vaccinationer

Ving rekommenderar vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mÄngÄrigt skydd mot bÄde hepatit A och B. TÀnk pÄ att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information pÄ www.vaccin.se

Lagar och lokala vÀrderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan Àven finnas lokala regler och vÀrderingar, som Àr annorlunda Àn de vi har i Sverige. Du ansvarar sjÀlv för att ta reda pÄ vad som gÀller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att lÀsa mer pÄ landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Valuta och betalning

Euro. Uttagsautomater finns. Kreditkort accepteras allmÀnt.

El

230 V.

SprÄk

Tyska

Övrigt

LÀs ocksÄ Viktigt att veta och Vings resevillkor. Vi förbehÄller oss rÀtten att Àndra i program, utflykter, priser etc.

Mer om Hamburg

Sök din resa till Hamburg