Se hotell (26)

Resor till Hamburg

Det tar mindre än två timmar att resa till Hamburg, med ett fantastiskt utbud av nöjen, mat, shopping, sevärdheter och andra frestelser.

Hamburg, är stort, mycket stort, men för en tillfällig besökare verkar det inte så, eftersom mycket av stadens nöjen och attraktioner ligger samlade i centrum och det är lätt att ta sig runt. Här finns så mycket som lockar att det är svårt att veta var man ska börja sin resa. Shopping finns överallt och staden är full av museer som täcker det mesta, från Beatlemania på Reeperbahn till Tysklands största museum för konst: Hamburger Kunsthalle. Hamburg är också känt för sina parker, men kanske inte lika känt för alla de broar som korsar stadens många kanaler och som gör en stadspromenad till ett både omväxlande och uppfriskande nöje under en resa till Hamburg.

Bo bra i Hamburg

Ving erbjuder både enkelt och mer elegant boende i Hamburg, allt för att du ska hitta den resa och det hotell som passar dig. På Barcelo Hamburg bor du både elegant och bekvämt i centrum, nära både nöjen, sevärdheter och shopping. Söker du något som är lite mer avantgarde ska du ta en titt på The George Hotel som ligger nära sjön Aussenalster, på promenadavstånd från centrum. Med Ving kan du boka en resa med den avresedag och reslängd som passar dig, vare sig det är en weekend, en långhelg eller något annat.

Ät gott i Hamburg

Hamburg är en stad för både gourmander och gourmeter. Här kan du lika gärna prova det stadiga tyska köket som något mer elegant från Japan eller Libanon. Det finns verkligen något för alla smaker, det enda du inte bör missa under en resa till Hamburg är ett besök på ett bryggeri. Här finns både större och mindre bryggerier som både brygger och serverar sitt eget öl.

Sevärdheter i Hamburg

Hamburg bjuder på både klassiskt och modernt. Och allt däremellan. Några exempel är världens längsta modelljärnväg eller den spännande Fischmarkt i St Pauli, som inte bara är en fiskmarknad tidiga morgnar, utan lika mycket festlokal, musikscen och söndagsmarknad. Strax söder om St Pauli ligger det ökända Reeperbahn, och inte så längt därifrån Hafencity, de gamla hamnkvarteren som rustats upp till en trendig och exklusiv stadsdel. Är du sugen på shopping ska du bege dig till triangeln mellan Jungfernstieg, Fuhlentwiete och Neuern Wall, där du hittar det senaste och trendigaste. Mer rustik shopping finns på Harry´s Hamburger Hafenbazar eller någon av gatorna i St Pauli. Är du ute efter kvällsnöjen kan du välja bland det mesta; från det ekivoka utbudet längs Reeperbahn, till musikaler, teater, konserter eller kabaré. Hamburg har helt enkelt något för alla, dygnet runt, året runt. Välj när du ska resa, var du vill bo, och hur länge du vill vara där. Ving ordnar resten.

Bra att veta
 • Valfri reslängd
 • Centrala hotell
 • Hotell från 2 till 5 hjärtan
 • Bra shopping, restauranger och nattliv
Filtrera och sök resa

Våra kunder om Hamburg

Nöjesliv
5,0
Barnvänligt
4,0
Mat & Dryck
4,0
Väder
 • januari
2°-3°
2
Soltimmar/dag
14
Regnfria dagar
 • februari
3°-3°
2
Soltimmar/dag
15
Regnfria dagar
 • mars
8°0
4
Soltimmar/dag
16
Regnfria dagar
 • april
13°3°
6
Soltimmar/dag
16
Regnfria dagar
 • maj
18°7°
8
Soltimmar/dag
17
Regnfria dagar
 • juni
22°11°
8
Soltimmar/dag
15
Regnfria dagar
 • juli
23°13°
7
Soltimmar/dag
15
Regnfria dagar
 • augusti
23°13°
6
Soltimmar/dag
16
Regnfria dagar
 • september
19°10°
6
Soltimmar/dag
15
Regnfria dagar
 • oktober
14°6°
3
Soltimmar/dag
16
Regnfria dagar
 • november
7°2°
2
Soltimmar/dag
13
Regnfria dagar
 • december
4°-1°
1
Soltimmar/dag
14
Regnfria dagar
Flyg och transfer

Så reser du hit

Till Hamburg reser du reguljärt med Ving året runt.
Bokar du en reguljär paketresa med Ving kan du boka transfer från flygplatsen, oftast i taxi eller minibuss. All information om bokad transfer hittar du i ditt resebevis. Priset för transfer varierar, beroende på transportmedel och avstånd till hotellet. Exakt pris får du vid bokning. Läs mer om transfer.

Restiden från Hamburgs flygplats till hotellen är ca 30 minuter (ca 11 kilometer), beroende på trafik.
Shopping
Längs Mönckenbergstrasse och Spitalerstrasse finns gott om butiker och gallerior. I området runt Neuer Wall finns mer exklusiv shopping och i stadsdelen St Pauli väntar små butiker och marknader med intressant utbud.
Mat, dryck och nattliv
Ett stort och varierat utbud av restauranger, allt från billig snabbmat till exklusiva restauranger, med mat från hela världen.
Nattlivet i Hamburg är rikt, med barer, klubbar, diskotek, teaterföreställningar och massor av livemusik. Reeperbahn är ett känt nöjescentrum. Hamburg är också känt för sina många musikaler.
Aktiviteter och sevärdheter
Museer, marknader, evenemang, teater, musikaler.
Hur du tar dig runt
Tunnelbana, buss och båt för att ta sig runt i själva staden. För utflykter i stadens omgivningar rekommenderas pendeltåg: S-bahn.
Fakta

Vår service

Till Hamburg reser du på egen hand.

Hållbart resande

Som företag vill vi göra skillnad med varje semesterresa, både för de som reser med oss och lokalt på våra destinationer. Därför strävar vi hela tiden efter att minimera vår klimatpåverkan både här hemma, på flygresan och på våra hotell- och semesterdestinationer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på Hållbart resande med Ving. Vi tar även aktivt ställning och avstånd från sexuellt utnyttjande av barn, genom vårt långvariga stödsamarbete med ECPAT.

Pass och visum

För svenska medborgare måste passet vara giltigt under vistelsen. Inget visum krävs. För mer information hänvisar vi till Tysklands ambassad på telefon 08-670 15 00.?

För svenska medborgare med födelseort utanför Sverige kan andra regler gälla. Observera även att du kan bli nekad inresa med provisoriskt/skadat pass och att visum kan krävas vid mellanlandningar. Vänligen kontakta ambassaden/konsulatet för mer information. Ving ansvarar ej för felaktiga handlingar som kan leda till nekad inresa i Tyskland.

Vaccinationer

Ving rekommenderar vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mångårigt skydd mot både hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information på www.vaccin.se

Lagar och lokala värderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Valuta och betalning

Euro. Uttagsautomater finns. Kreditkort accepteras allmänt.

El

230 V.

Språk

Tyska

Övrigt

Läs också Viktigt att veta och Vings resevillkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra i program, utflykter, priser etc.

Mer om Hamburg

Sök din resa till Hamburg