Se hotell (23)

Resor till Hamburg

Det tar mindre än två timmar att resa till Hamburg, med ett fantastiskt utbud av nöjen, mat, shopping, sevärdheter och andra frestelser.
Hamburg, är stort, mycket stort, men för en tillfällig besökare verkar det inte så, eftersom mycket av stadens nöjen och attraktioner ligger samlade i centrum och det är lätt att ta sig runt. Här finns så mycket som lockar att det är svårt att veta var man ska börja sin resa. Shopping finns överallt och staden är full av museer som täcker det mesta, från Beatlemania på Reeperbahn till Tysklands största museum för konst: Hamburger Kunsthalle. Hamburg är också känt för sina parker, men kanske inte lika känt för alla de broar som korsar stadens många kanaler och som gör en stadspromenad till ett både omväxlande och uppfriskande nöje under en resa till Hamburg.

Bo bra i Hamburg

Ving erbjuder både enkelt och mer elegant boende i Hamburg, allt för att du ska hitta den resa och det hotell som passar dig. På Barcelo Hamburg bor du både elegant och bekvämt i centrum, nära både nöjen, sevärdheter och shopping. Söker du något som är lite mer avantgarde ska du ta en titt på The George Hotel som ligger nära sjön Aussenalster, på promenadavstånd från centrum. Med Ving kan du boka en resa med den avresedag och reslängd som passar dig, vare sig det är en weekend, en långhelg eller något annat.

Ät gott i Hamburg

Hamburg är en stad för både gourmander och gourmeter. Här kan du lika gärna prova det stadiga tyska köket som något mer elegant från Japan eller Libanon. Det finns verkligen något för alla smaker, det enda du inte bör missa under en resa till Hamburg är ett besök på ett bryggeri. Här finns både större och mindre bryggerier som både brygger och serverar sitt eget öl. Viss du smaka mycket på kort tid ska du boka en ölvandring, som tar dig runt blande de mest populära bryggerierna och bierstuben. Naturligtvis kan du också boka en matvandring som låter dig smaka på Hamburgs alla delikatesser.

Sevärdheter i Hamburg

Hamburg bjuder på både klassiskt och modernt. Och allt däremellan. Några exempel är världens längsta modelljärnväg eller den spännande Fischmarkt i St Pauli, som inte bara är en fiskmarknad tidiga morgnar, utan lika mycket festlokal, musikscen och söndagsmarknad. Strax söder om St Pauli ligger det ökända Reeperbahn, och inte så längt därifrån Hafencity, de gamla hamnkvarteren som rustats upp till en trendig och exklusiv stadsdel. Är du sugen på shopping ska du bege dig till triangeln mellan Jungfernstieg, Fuhlentwiete och Neuern Wall, där du hittar det senaste och trendigaste. Mer rustik shopping finns på Harry´s Hamburger Hafenbazar eller någon av gatorna i St Pauli. Är du ute efter kvällsnöjen kan du välja bland det mesta; från det ekivoka utbudet längs Reeperbahn, till musikaler, teater, konserter eller kabaré. Hamburg har helt enkelt något för alla, dygnet runt, året runt. Välj när du ska resa, var du vill bo, och hur länge du vill vara där. Ving ordnar resten.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Centrala hotell
  • Hotell från 2 till 5 vågor
  • Bra shopping, restauranger och nattliv

Våra kunder om Hamburg

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Hamburg