Se hotell (27)

Resor till Kapstaden

I Kapstaden finns mycket att upptäcka; världsberömda vindistrikt, vita stränder, golf och slående natur. Här finns allt och lite till!
I Kapstaden håller sig de flesta besökare till Waterfront, det gamla hamnområdet som gjorts om till ett trevligt centrum med mängder av affärer, mysiga restauranger och barer. Här är allt som serveras av toppklass – och det är billigt. Till de kända stränderna utanför Kapstaden, som Camps Bay och Clifton, kan du resa med shuttlebussar hela dagen. Överallt är det fräscht och stilfullt och längs havet ligger flera romantiska restauranger.

Upplevelser för livet

I Kapstaden finns allt du kan förvänta dig av en storstad. Här finns ett brett utbud av shopping i form av marknader och varuhus, ett stort urval av restauranger, ett livligt nattliv med klubbar och barer och gott om sevärdheter för dig som är intresserad av kultur och historia. Utanför staden väntar dessutom naturupplevelser i världsklass. Här kan du dyka bland vithajar, titta på valar, besöka vingårdar, vandra på Taffelberget eller beundra staden från ovan under en helikoptertur. Under din resa till Kapstaden kommer du utan tvekan att få minnen för livet.

Vings resor till Kapstaden

Ving erbjuder flygresor till Kapstaden med de flesta välrenommerade flygbolag. Eftersom resorna genomförs med reguljärflyg kan du själv välja när du vill resa och hur länge du vill stanna. Med den flexibiliteten kan du själv skräddarsy din resa precis så som den passar dig bäst. Tack vare att Kapstaden ligger i samma tidszon som Sverige slipper du jetlag och kan omedelbart börja njuta av din semester. I Kapstaden råder ungefär samma klimat som i Medelhavet, så riktigt kallt blir det aldrig.

Hotell i Kapstaden

Majoriteten av Vings hotell ligger i det populära och centrala området De Waterkant, men det finns även alternativ i andra delar av staden. I De Waterkant bor du centralt och har nära till det mesta i innerstaden. Flera av hotellen i Kapstaden har pool och bekväma faciliteter.
Bra att veta
  • Bra klimat
  • Prisvärd mat och dryck
  • Sevärdheter
  • Historia

Våra kunder om Kapstaden

SÖK DIN RESA TILL Kapstaden

Emirates flygplan i luften

Res med Emirates

Emirates är ett av världens bästa flygbolag, och de flyger dagligen från Stockholm till Dubai och vidare till många spännande resmål i Vings utbud.

Ett av världens bästa flygbolag som flyger dagligen från Stockholm