Se hotell (36)

Resor till Florens

Florens är en pärla i härliga Toscana, som lockar till en resa med bra vin, god mat, vacker konst, exklusiv shopping och fantastiska omgivningar.
När du bokar din resa till Florens bör du välja ett centralt hotell för att få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Stadskärnan är liten och trång, men denna medeltida stad är otroligt vacker och har lockat stora konstnärer som da Vinci, Botticelli och Michelangelo. Strosa gärna omkring och njut av vackra historiska byggnader, muséer, exklusiva butiker, caféer och restauranger. Tänk på att de bästa och mest prisvärda restaurangerna ligger en bit ifrån de största turiststråken. Ska du resa till Florens på sommaren kan en picknick i någon av Florens vackra parker också vara ett bra alternativ.

Florens restauranger

Florens ligger omgiven av olivklädda berg och romantiska dalgångar. Själva staden är fylld med vackra hus, palats, små torg och fantastiska kyrkor. Självklart kan du också hitta en mängd av stämningsfulla restauranger med riktigt bra mat här. Florens är hemmet till några av Italiens bästa restauranger. Det toscanska köket har gjort sig känt för sina högklassiga och färska råvaror, och den italienska maten är svår att tröttna på. Det finns också många trevliga trattorior, som ett bra alternativ till de dyrare restaurangerna. Vill du snabbt få en bra överblick över möjligheterna ska du boka en matvandring, då du till fots tar dig runt i staden och smakar dig fram.

Vings resor till Florens

När du bokar resa till Florens med Ving kan du själv välja när du vill resa och hur länge du ska vara borta. På det viset kan du själv skräddarsy din resa som den passar dig bäst. I Florens finns många hotell att välja mellan i olika prisklasser, allt mellan 3 och 5 vågor. Nästan alla hotell ligger centralt i Florens centrum och har nära till allt som staden har att erbjuda.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Bra restauranger
  • Över 70 hotell
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Florens

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Florens

Vingård i Toscana

Drömmen om Toscana

Vår reseexpert Tomas har länge haft en sommardröm om att bo i ett hus i Toscana - och sommaren 2022 var året när han gjorde drömmen till verklighet. Här hittar du Tomas bästa tips på vad du inte får missa i Toscana.