Ge bort ett presentkort

Att hitta rätt present är inte alltid det lättaste. Men är det någonting som garanterat går hem är det ett presentkort på en resa.

En gåva som passar lika bra till födelsedagsbarnet som till den nybakade studenten. Fyll kortet med det belopp du önskar så hjälper du mottagaren ett steg närmare drömresan.

Ving har den senaste tiden uppmärksammat att flera kunder blivit lurade vid köp av presentkort i andra hand. Ett exempel kan vara att man köpt ett presentkort där säljaren lägger in betalningen direkt på bokningen. Senare visar det sig att betalningen är gjort med stulna kortuppgifter. Sköt därför alltid betalningen av din resa själv och se till att ha presentkortet i din ägo. Det kan också vara så att själva presentkortet är köpt med stulna kortuppgifter, något som kommer fram efter att du har betalt för presentkorten och som då inte har något värde längre. Presentkort som köpt med stulna kort uppgifter canselleras. I dessa fall kan saldo på kortet se korrekt ut om man kollar på ving.se eftersom vi inte har fått information om polisanmälan avseende de stulna kortuppgifterna ännu. det beror på att man inte uppdagat att någon använt kortuppgifterna. I dessa fall har ofta presentkorten sålts kort tid efter att de köpts, var därför uppmärksam på vilken dag presentkorten har köpts in och kontrollera identiteten på säljaren.

Generellt rekommenderar vi inte köp av presentkort i andra hand, då vi inte kan garantera giltigheten på presentkortet

Köp presentkort

Presentkort för alla tillfällen

Till födelsedagsbarnet

Drömpresenten till den som fyller år är förstås ingenting annat än ett presentkort med ett bidrag till drömresan.

Till brudparet

Ge ett bidrag till bröllopsresan. Ett presentkort på en resa kickstartar äktenskapet och blir till ett minne för livet.

Om Vings presentkort

Ladda presentkort

När du fått presentkortet hemskickat kan du fylla på det här. Du kan ladda kortet med valfritt belopp upp till 25.000 kronor. Kortet kan laddas en gång.

Fyll på ditt presentkort

Kolla saldo

Har du ett presentkort, men är osäker på hur mycket pengar det är laddat med? Här kan du kolla aktuellt saldo på kortet!

Kontrollera ditt saldo

Villkor för Vings presentkort

Här hittar du villkor och viktigt att veta om Vings presentkort.

Villkor för presentkort

Frågor och svar

Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna om våra presentkort. Om du inte hittar svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.

Frågor och svar