Se hotell (62)

Resor till New York

Boka en resa till New York med Ving så kan du välja mellan fler än hundra hotell och en mängd olika flygbolag.

När man pratar om New York tänker man oftast på Manhattan, och det är här flera av Vings hotell ligger. Vi erbjuder även prisvänliga boenden i Brooklyn, varifrån det är enkelt att ta sig med tunnelbana till Manhattan.

Vings New York

De flesta av Vings hotell ligger på södra Manhattan, nära både Broadway och Central Park. Här hittar du både våra billigaste och våra mest exklusiva hotell, så du behöver inte bo långt från händelsernas centrum, även om du vill bo billigt. Flera av dem har funnits hos Ving i många år, eftersom de alltid givit oss nöjda kunder. Vi har också hotell i Soho och i Harlem, en stadsdel som genomgått en totalrenovering under senare tid och som nu blivit alltmer populär - inte minst hos erfarna New York-resenärer som vill testa något nytt. Vill du uppleva mer av USA kan du kombinera exempelvis en weekend i New York med en resa till den vackra och anrika universitetsstaden Boston.

Du bestämmer

Det är enkelt att resa till New York, om du reser med Ving. Du kan i lugn och ro bestämma när du vill resa, var du ska bo och hur länge du ska vara borta. Om du tycker att en weekendresa till New York verkar lite snålt bokar du helt enkelt det antal dagar du vill vara där. Har du svårt att välja hotell kan du börja med att bestämma var i New York du vill bo; Theatre District, Soho, Tribeca eller någon annanstans. Du hittar de olika distrikten här på ving.se. När du sedan bestämt dig för ett hotell bokar du din resa och kopplar av, i väntan på avresa. När du bokar din resa till New York hos Ving gäller dessutom paketreselagen, som skyddar dig från oförutsedda händelser som till exempel flygbolagskonkurser.

Bra att veta
 • Centrala hotell
 • Lyxhotell
 • Hotell från 2 till 5 vågor
 • Bra shopping
 • Restauranger och nattliv
 • Kombinera med kryssning
Filtrera och sök resa

Våra kunder om New York

Väder
 • januari
4°-3°
4
Soltimmar/dag
20
Regnfria dagar
 • februari
4°-2°
5
Soltimmar/dag
18
Regnfria dagar
 • mars
9°1°
6
Soltimmar/dag
20
Regnfria dagar
 • april
15°6°
7
Soltimmar/dag
19
Regnfria dagar
 • maj
21°12°
8
Soltimmar/dag
20
Regnfria dagar
 • juni
26°17°
10
Soltimmar/dag
20
Regnfria dagar
 • juli
28°20°
9
Soltimmar/dag
21
Regnfria dagar
 • augusti
27°19°
8
Soltimmar/dag
21
Regnfria dagar
 • september
24°16°
7
Soltimmar/dag
22
Regnfria dagar
 • oktober
18°10°
7
Soltimmar/dag
23
Regnfria dagar
 • november
12°4°
5
Soltimmar/dag
19
Regnfria dagar
 • december
6°-1°
5
Soltimmar/dag
20
Regnfria dagar
Flyg och transfer

Flygtid

Ca 8-10 timmar från Stockholm.

Så reser du hit

Till New York reser du reguljärt med Ving året runt. Direktflyg finns från Stockholm och Köpenhamn.
För en smidig transport till hotellet rekommenderar vi att du bokar en privat transfer i förväg. Det gör du i samband med att du bokar resan online eller via våra reserådgivare. I ditt resedokument finns information om hur och var chauffören möter dig. Läs mer om transfer vid resor med reguljärflyg.

Restiden från flygplatsen till hotellen i New York är ca 30-50 minuter (ca 15-35 kilometer), beroende på trafik och vilken flygplats du landar på.
Shopping
New York är ett riktigt mecka för dig som gillar att shoppa. Här hittar du allt från de stora kända modekedjornas butiker och enorma köpcentrum till exklusiva affärer och lokala marknader. Några av New Yorks mest populära områden för shopping är Midtown, Soho, Chinatown och längs gatorna Fifth Avenue och Madison Avenue.
Mat, dryck och nattliv
I New York väntar ett enormt stort utbud av restauranger för alla smaker och i alla prisklasser, allt från lyxiga Michelin-restauranger till små lokala matställen. Tack vare New Yorks mångkulturella atmosfär hittar du smaker från världens alla hörn. Varför inte smaka en god curryrätt i Little India, äkta kinesisk mat i Chinatown eller riktigt bra pasta i Little Italy? Drickssystemet i USA är utbrett, 15 - 20% är normalt. Utöver det tillkommer alltid skatt på restauranger i USA. Har du mat kvar anses det artigt att be om en doggy bag att ta med.
Nöjeslivet i New York är enormt och intensivt. Här kan du dricka eleganta drinkar på en takterrass, dansa till solen går upp på någon av stadens trendiga klubbar, eller bara ta det lugnt och lyssna på livemusik på en av stadens mindre barer. Här finns ett nattliv för alla intressen och smaker, det är bara att välja och vraka.
Aktiviteter och sevärdheter
New York är staden som aldrig sover och här finns aktiviteter för alla smaker och åldrar. Oavsett årstid finns här alltid något att göra. I New York kan du se sport i några av världens absolut bästa ligor som NHL, NFL och NBA. Konsertarenan Madison Square Garden bjuder ofta på konserter från världsartister. Kulturutbudet är i absolut toppklass, med musikaler och tv-produktioner i det välkända teaterdistriktet Broadway. Ett annat tips är en tur till Central Park som ligger mitt på Manhattan, här kan du bland annat åka skridskor, rollerblades, jogga, cykla, åka båt, beskåda fågellivet eller de blommande körsbärsträden. I New York finns även mängder med museer som MoMA Museum of Modern Art, 9/11 Museum, The Guggenheim Museum och The American Museum of Natural History.
Det finns mängder av saker att se och att göra i New York. Förutom berömda sevärdheter som Frihetsgudinnan, Empire State Building, Brooklynbron, Times Square, Rockefeller center eller promenadstråket High Line, är det spännande att utforska varje stadsdels unika karaktär. Ett populärt sätt att upptäcka New York är genom att åka på sightseeing med Hop-on Hop-off-buss eller båt.
Hur du tar dig runt
Det är lätt att ta sig runt i New York. Den transport som går snabbast är tunnelbanan, men även bussnätet är välutbyggt och det är lätt att få tag på en taxi. Det finns även färjelinjer mellan Brooklyn, Queens och Manhattan. Det kostar lika mycket som tunnelbana, och är ett fint sätt att se New York på.
Fakta

Vår service på resmålet

Resmålet är på egen hand.

Resa med omtanke

Som företag vill vi göra skillnad med varje semesterresa, både för de som reser med oss och lokalt på våra destinationer. Därför strävar vi hela tiden efter att minimera vår klimatpåverkan både här hemma, på flygresan och på våra hotell- och semesterdestinationer. Läs mer om Hållbart resande med Ving.

Vaccinationer

Ving rekommenderar vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mångårigt skydd mot både hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information på www.vaccin.se

Lagar och lokala värderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Resortavgift på hotell

I New York förekommer det ofta att hotellen tar ut en resortavgift på 15-50 USD/dag och rum, som ska betalas vid ankomst. Denna avgift täcker vissa gemensamma faciliteter och är obligatorisk för alla gäster. Det exakta beloppet framgår vid ankomst till hotellet.

Valuta och betalning

USD. Kort accepteras i stor utsträckning. Uttagsautomater finns. Undvik att växla svenska kronor i USA då det kan vara omständligt och dessutom är växlingskursen dålig.

Om du hyr bil garanteras depositionen med kort.
Beställ valuta hos FOREX innan avresa för en bekvämare resa. Läs mer om vårt samarbete här.

Tidsskillnad

Svensk tid -6 timmar.

El

110 volt, adapter behövs.

Språk

Amerikanska

Extrabäddar

Är ni tre personer som bor i ett rum eller en lägenhet i USA innebär det oftast att ni får dela befintlig säng eller sängar (två grand lit, en eller två dubbelsängar queen size eller en dubbelsäng king size). Den säng ni delar har gemensam madrass och sängkläder. Om rummet eller lägenheten tar fyra personer, får ni dela på två grand lit, två dubbelsängar queen size eller en king size säng. Se vad som gäller för ditt hotell.

Övrigt

Observera att hotellen i USA normalt tillämpar en åldersgräns på 21 år. Det innebär att minst en person i sällskapet måste ha fyllt 21 år. För frågor om eventuella undantag, kontakta Ving på 0771-995 995.
När du checkar in på hotellet får du ofta, precis som i Sverige, lämna ett avtryck av ditt kort som garanti för att rumsräkningen betalas (telefon, restaurangnotor, etc). Många hotell tar en obligatorisk kortsnota på ca 50 USD/dag i deposition (återfås vid avresa). Det går förstås också bra att betala kontant.
Läs också Viktigt att veta och Vings resevillkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra i program, utflykter, priser etc.

Mer om New York

New York

Rundvandringar i New York

Läs våra bästa tips på fem annorlunda och fem klassiska rundvandringar, där du kan uppleva det stora äpplet både från land, hav och luft.

Upptäck staden från land, hav och luft

Fem måsten i New York

Fem måsten i New York

Här hittar du tips på upplevelser och sevärdheter i New York, lite bortanför turiststråken och sightseeinghetsen.

Tips på upplevelser och sevärdheter

Res till New York med barn

Res till New York med barn

- Att komma till New York är som att trycka på reload på det slumrande barnasinnet.
Läs Jan Gradvalls tips om att resa till New York med barn.

Jan Gradvalls rekommendationer

Res med SAS

Tillsammans med SAS erbjuder vi billiga paketresor med flyg och hotell. SAS är ett av världens mest pålitliga flygbolag, som ofta tar dig direkt till ditt resmål utan mellanlandning.

Tillsammans med SAS erbjuder vi billiga paketresor med flyg och hotell.

SÖK DIN RESA TILL New York
Nödvändiga cookies gör sajten brukbar genom att aktivera grundläggande funktioner såsom sidnavigering och tillgång till säkra webbplatsområden. Sajten kan inte fungera optimalt utan dessa cookies.
Funktionella cookies gör det möjligt att spara information om hur hemsidan visas eller beter sig. T.ex. ditt val av språk eller region. Dessa behövs för att sajten ska kunna fungera optimalt.
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökare interagerar med hemsidan, genom att samla data.
Marketing cookies används för att spåra hur besökare rör sig på hemsidan. Detta för att visa innehåll som är relevant för respektive besökare och mer värdefullt för företaget och tredjeparts annonsörer.