Se hotell (33)

Resor till Krakow

Boka en resa till Krakow, en av Europas vackraste städer. Här får du det mesta som går att önska av en storstadssemester och till riktigt bra priser.
Inte undra på att allt fler lockas till att resa till Krakow. Med sin majestätiska arkitektur och sina många sevärdheter hamnar staden ofta på topplistan över Europas vackraste städer. Den gamla huvudstaden är Polens tredje största och hade sin guldålder i slutet av 1500-talet. Frågan är om inte en ny gyllene era är på väg.

Sevärdheter och shopping

Krakow är idag en blomstrande universitetsstad med en avslappnad och välkomnande atmosfär. Det, tillsammans med alla sevärdheter och de låga priserna, har gjort att turister från hela Europa börjat resa till Krakow. Torget Rynek Glowny är stadens hjärta och en given samlingsplats. Börja gärna med en kopp kaffe på någon av uteserveringarna här innan du ger dig ut på sightseeing bland de hundratals kyrkorna, de många vackra medeltidsbyggnaderna och slotten med sina spiralformade torn. Är det shopping som lockar behöver du inte heller bli besviken. I Krakow finns det gott om butiker av alla slag, från souvenirer till exklusiva märkesbutiker. Missa heller inte den livliga söndagsmarknaden i de judiska kvarteren Kazimierz.

Krakows nattliv

I Krakow äter du gott och förhållandevis billigt. Här finns många bra restauranger och massor av caféer och barer som går från små och mysiga till stora och trendiga. Inte minst tack vare alla studenter bjuder staden också på stora möjligheter för dig som vill ut och roa dig under din resa till Krakow. Nattklubbar och diskotek hittar du lite överallt när skymningen börjar lägga sig över staden.

Vings resor till Krakow

När du bokar resa till Krakow med Ving kan du välja bland en rad bra hotell, de flesta av dem med centralt läge. Vi erbjuder allt från enklare budgethotell till lyxigare hotell med fem vågor. Ett par omtyckta exempel är Stary med sitt fina spa och Best Western Plus Krakow Old Town i gamla stan. När du reser med Ving har du också möjlighet att skräddarsy din resa, vare sig det gäller en weekend, en vecka eller något annat. Du kan själv välja både reslängd och avresedag.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Centrala hotell
  • Hotell från 2 till 5 vågor
  • Prisvärd mat och dryck

Våra kunder om Krakow

SÖK DIN RESA TILL Krakow

Mer om Krakow

Krakow

Östra Europas bortglömda pärla

Vackra torg, slott, mastig mat och öl - se våra tips på saker du inte vill missa i Krakow.

Saker du inte vill missa i Krakow