Se hotell (9)

Resor till Downtown Dubai

Boka en resa till Downtown Dubai, och se fram mot en spännande storstad med eleganta avenyer och fantastisk shopping.
Downtown Dubai är det senaste i Dubai och här ska man ständigt vara högst, störst och bäst. Det har väl inte undgått någon att världens högsta byggnad – Burj Khalifa – numera finns att beskåda och besöka i Dubai, liksom Dubai Mall, världens största shoppingcenter med nästan 1500 butiker. Bägge två ligger i området Downtown Dubai. Här finns också läckra hotell, obegränsad shopping och en helt ny souk där man kan vila benen mellan varven, samt världens största fontän där man varje kväll får uppleva en fantastisk vattenshow. Bokar du en resa till Downtown Dubai får du en semester med extra allt.

Lyxhotell i Dubai

När du bokar en resa till Downtown Dubai kan du bo bra, riktigt bra. Du kan välja bland ett halvdussin hotell med fem vågor, som alla erbjuder det yppersta i både faciliteter och service. Ett exempel är JW Marriott Marquis Hotel, som förutom att vara ett av Dubais bästa hotell också är det högsta i världen, med sina 72 våningar. Här finns allt du kan önska dig av en lyxig semester: spa, nattklubb, flera pooler och ett dussin restauranger att välja mellan.

Stränder och aktiviteter

Den långa kusten kantas av milsvida vackra stränder med turkost, klart vatten. Fantastiska stränder och böljande sanddyner väntar bara tio minuters resa med taxi från staden. Vintertid går vädret att jämföra med en svensk högsommar. Om du mot förmodan skulle tröttna på strandliv och shopping finns mycket att göra i Dubai. Jeepsafari, vindsurfing, fiske, tennis – aktivitetsutbudet är brett. Här finns dessutom en av världens modernaste vattenparker. Du kan också göra en utflykt till något av grannemiraten eller en ta en runda på golfbanan. I Downtown Dubai kan du få en resa som inte liknar någon annan, någon annanstans.
Bra att veta
  • Bra hotell
  • Nära till sevärdheter som Burj Khalifa
  • Kända shoppingcentret Dubai Mall

Våra kunder om Downtown Dubai

SÖK DIN RESA TILL Downtown Dubai