Se hotell (30)

Resor till Bryssel

Spännande arkitektur, varm atmosfär och ett stort utbud av restauranger och shopping har gjort det populärt att resa till Bryssel, en stad som för många annars mest förknippas med Europaparlamentet.

EU-huvudstaden Bryssel är både klassisk och modern. Här väntar det eleganta torget Grand Place, boulevarder, vackra parker, spännande kulturinrättningar, världsberömda sevärdheter och över 80 olika museer. Stadens restauranger lockar med allt från gourmetmat till belgisk pommes frites och desserter med världsberömd choklad, och en shoppingrunda i Bryssel ger alltid goda resultat.

Vings resor till Bryssel

Ving har många hotell att välja mellan i Bryssel, och majoriteten ligger mycket centralt med promenadavstånd till Grand Place och stadens stora utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. När du bokar resa till Bryssel med Ving väljer du själv vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta.

Formel 1: Belgian Grand Prix

Ett stycke utanför Bryssel ligger Spa-Francorchamps, en av de mest klassiska banorna i Formel 1-kalendern. I augusti kör man här det årliga Belgian Grand Prix, med de bästa förarna och de snabbaste bilarna. Nu kan du resa till Bryssel och vara med på plats när det avgörs. När du bokar en Formel 1-resa till Bryssel med Ving får du ett färdigt paket med flyg, hotell och biljetter till både lördagen och söndagen.

Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Centrala hotell
  • Bra shopping
  • Restauranger och nattliv
  • Många restauranger
Filtrera och sök resa

Våra kunder om Bryssel

Resmålet har ännu inga omdömen

Sök din resa till Bryssel