Hotell (390)

Resor till Kanarieöarna

Ving har arrangerat resor till Kanarieöarna sedan 1958, och öarna har sedan dess lockat mängder av besökare med sitt solsäkra klimat och många fina stränder.

Från Sverige tar det ca 5-6 timmar att resa till Kanarieöarna, som ligger på rad i Atlanten utanför Afrikas kust. Ving erbjuder resor till fem av öarna: Gran Canaria, Teneriffa, La Gomera, Fuerteventura och Lanzarote. Var och en av öarna har sin egen unika charm, sina specialiteter och lockbeten. Vilken av dem som attraherar mest, lämnar vi till dig att avgöra.

Hotell på Kanarieöarna

Ska du resa med barn till Kanarieöarna finns en lång rad fina hotell att välja mellan. Vi kan särskilt rekommendera våra egna Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Family Garden. Det är barnvänliga hotell med aktiviteter och underhållning för hela familjen. Ska du däremot resa utan barn ska du ta en titt på våra Sunprime Hotels, vuxenhotell med fokus på avkoppling, återhämtning och god mat och dryck.

Att göra på Kanarieöarna

På Kanarieöarna finns aktiviteter för alla smaker. Vill du helst koppla av under din resa finns stränder i alla skepnader. Det finns dessutom natursköna vandringsleder, golfbanor, shopping, nöjesliv, vattenparker och mängder av restauranger, med såväl lokal som internationell mat. Väljer du att hyra en bil under din resa till Kanarieöarna har du alla möjligheter att upptäcka just din ö i ditt eget tempo. Ving samarbetar med Avis och kan ge dig ett bra pris när du bokar din hyrbil genom oss.

När är det bäst väder på Kanarieöarna?
Kanarieöarna har ett milt klimat och begränsad nederbörd. Varmast är det under sommarmånaderna (juni, juli, augusti) med en dagstemperatur som vanligen ligger på 25 grader och en nattemperatur på 20 grader. Svalast är det under vintermånaderna (december, januari, februari) med en dagstemperatur som ligger runt 20 grader och en nattemperatur som sällan kryper under 15 grader. Vattentemperaturen ligger på 18-23 grader året runt.

  • Sunwing Family Resorts - hotell för familjen
  • Sunprime Hotels - hotell för vuxna
  • Semester med All Inclusive
  • Spännande utflykter
  • Bra golfbanor
  • Träningsresor
Hitta ditt hotell

Sommarkänsla i höst

När hösten närmar sig så skiner solen fortfarande på Kanarieöarna. Och oavsett hur du vill bo på semestern har vi rätt hotell för dig. Just nu sparar du upp till 2.000:- per bokning.

Resor till Kanarieöarna

Gran Canaria
På en resa till Gran Canaria väntar sällsynt stor variation, här finns allt från gyllene sandstränder, mysiga bergsbyar och subtropiska skogar till nöjesliv och ett stort utbud av shopping.
Teneriffa
Välkommen till vulkanön Teneriffa, som bjuder på allt från lavalandskap till gröna dalar. På din resa till Teneriffa kan du uppleva såväl pittoreska byar som charmigt, spanskt stadsliv.
La Gomera
En resa till Kanarieöarnas näst minsta ö La Gomera frestar med storslagen natur, vackra vandringsleder och fina golfbanor. Med Ving bor du på öns bästa hotell.
Fuerteventura
På Fuerteventura råder ett lite lugnare tempo och en något mer genuin atmosfär än på grannöarna. Ska du resa med barn finns barnvänliga hotell och mil efter mil med breda, gyllene sandstränder.
Lanzarote
På Lanzarote finns mycket att uppleva under din resa, här ryms charmiga byar, fascinerande vulkanlandskap, stora grottor och fina lavastränder. Varför inte hyra en bil och utforska ön i din egen takt?

Inspiration