KANARIEÖARNA
Costa Adeje, Tenerife

Soliga Kanarieöarna

På Kanarieöarna är det sommar året om. Alldeles oavsett hur mycket snö och slask det ligger på gatorna här hemma i Sverige. Dessutom finns det aktiviteter för alla åldrar och smaker. Så varför inte boka in en veckas energiinjektion för dig och din familj? Hos oss hittar du massor av resor till Kanarieöarna.

Läs mer Ving har haft resor med charter till Kanarieöarna sedan 1958. Vi har gott om fina hotell på Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura, La Gomera och Lanzarote, bland annat våra egna Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels, Ocean Beach Club och Family Garden. Kanarieöarnas vackra öar har länge lockat turister med ett solsäkert klimat och många härliga stränder. Alla har sin egen unika charm, sina specialiteter och lockbeten. Vilken av dem som attraherar mest, lämnar vi till dig att avgöra.Dölj

Semester med All Inclusive

Varför inte passa på att göra din semester ännu bekvämare? När du bokar All Inclusive ingår mat och dryck i priset så att du slipper tänka på notan. Med Ving kan du välja bland ett stort urval av hotell med All Inclusive på Kanarieöarna.

Vilken ö passar dig bäst?

Gran Canaria

Gran Canaria är den mest solsäkra ön av Kanarieöarna. Här finns något för alla med både strandliv och stadsliv i Las Palmas. Ving erbjuder marknadens största utbud av hotell på Gran Canaria och du kan välja mellan hela 12 resmål.

Teneriffa

Vackra Teneriffa bjuder på grönskande natur och skiftande landskap, från sydsidans och Teides karga lavalandskap till Orotavadalens prunkande grönska i norr. Här finns något för alla smaker.

Fuerteventura

På den näst största av Kanarieöarna kan du njuta av en avslappnad atmosfär och en genuin kanarisk känsla. Ön har dessutom några av Europas bästa stränder.

La Gomera

La Gomera är en rofylld liten ö med utmärkt vandring och riktigt bra golf. Till La Gomera reser man för friden och naturupplevelserna.

Lanzarote

Otroliga vulkanlandskap, charmiga byar, stora grottor och vackra lavastränder - allt detta hittar du på Lanzarote. Hyr en bil och utforska ön i lugn och ro.

Klimat på Kanarieöarna

När är det bäst väder på Kanarieöarna?

Kanarieöarna har ett milt klimat och begränsad nederbörd. Varmast är det under sommarmånaderna (juni, juli, augusti) med en dagstemperatur som vanligen ligger på 25 grader och en nattemperatur på 20 grader. Svalast är det under vintermånaderna (december, januari, februari) med en dagstemperatur som ligger runt 20 grader och en nattemperatur som sällan kryper under 15 grader. Vattentemperaturen ligger på 18-23 grader året runt.

ALLA RESMÅL PÅ KANARIEÖARNA

FUERTEVENTURA

GRAN CANARIA

LA GOMERA

  • La Gomera
    Avreseort: Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Stockholm och Växjö.

LANZAROTE

TENERIFFA