Vintervärme på Kanarieöarna

Kanarieöarna är som favorittröjan du älskar att ha på dig när det är höst och kallt här hemma. Välbekant, trygg och vintervarm. Här vet du att du får solsken, bra matupplevelser och spännande natur. Och med Ving kan du vara säker på att du får dina semesterförväntningar infriade. Läs mer  
Vi skickar massor av svenskar till Kanarieöarna varje år, och vi vet vad som krävs för att få till den perfekta vinterssemestern. Så oavsett om du drömmer om ett barnfritt hotell där du kan njuta av lugnet, en aktivitetsfylld familjesemester eller helt enkelt vill se nya sidor av Kanarieöarna, kan du räkna med oss.
Dölj

För om vintersol är din grej, så är Kanarieöarna vår.

HUR VILL DU RESA?

När allt är ordnat kan ni fokusera på att vara tillsammans, slappna av och bara njuta.

Semester med All Inclusive

Varför inte passa på att göra din semester ännu bekvämare? När du bokar All Inclusive ingår mat och dryck i priset så att du slipper tänka på notan. Med Ving kan du välja bland ett stort urval av hotell med All Inclusive på Kanarieöarna.

Upplev mer på Kanarieöarna

Kanarieöarna erbjuder många spännande utflykter och aktiviteter. Här är några av våra bästa tips.

Utflykter på Kanarieöarna
Spännande utflykter

När du reser med Ving har du alltid möjlighet att åka med på massor av spännande utflykter. Följ med på bondemarknad i San Mateo på Gran Canaria och få en härlig dag tillsammans med lokalbefolkningen, eller åk på en kulinarisk utflykt och njut av utsikten från en lokal vingård på Teneriffa.

Vill du hellre uppleva någon av Kanarieöarna på egen hand kan du hyra en bil.

Gran Canaria
Favoriten Gran Canaria

Vårt mest populära resmål bjuder på många outforskade platser att upptäcka. Här får du förslag på bra aktiviteter och en guide till unika matupplevelser som du kommer att minnas, långt efter att semestern är slut.

Golf på Kanarieöarna
Golf på Kanarieöarna

Med Ving kan du bo bra nära golfbanan. Perfekt om du vill kombinera semestern på Kanarieöarna med att spela golf i sköna omgivningar. Reservera starttider hemifrån till några av Gran Canaria, Teneriffa och La Gomeras bästa golfbanor.

Kanariska pärlor
Experternas tips

Under semestern letar många efter resmålets guldkorn, en gömd strand eller den riktigt lokala restaurangen. Vi visar dig var det finns spännande upptäckter att göra på de olika Kanarieöarna.

SUNPRIME HOTELS - SKRÄDDARSYTT FÖR VUXNA

Sunprime erbjuder bra service, designade rum, sköna pooler, fitness, spa, restauranger och aktiviteter.

Reser du utan barn?

På våra Sunprime Hotels har vi skapat en avslappnad atmosfär för vuxna som reser utan barn. Hotellen är skräddarsydda för dig som gärna vill skämma bort dig själv med sköna spabehandlingar, träning, vällagad mat och goda drycker i våra restauranger och barer.

Alla våra Sunprime erbjuder gym och gruppträning med utbildad personal, för dig som vill ha ut mer av semestern.

RES TRYGGT OCH BEKVÄMT MED BARN

Sunwing och Ocean Beach Club gör det enklare att resa med barn.

Har du små barn?

Sunwing och Ocean Beach Club har vi gjort det extra bekvämt och enkelt att resa med bebis. Här kan du till exempel hyra en barnvagn, eller beställa ett Bambinopaket där barnsäng och barnstol också ingår. Med Easy Travel slipper du stå i kö på flygplatsen och kan checka in ert bagage redan på hotellet. Självklart finns det också pool med täckande solskydd på hotellen för de yngre barnen.

6, 10 ELLER KANSKE 17 DAGAR?

Med Vings flexibla resor bestämmer du själv när du vill resa och hur länge du vill vara borta.

Välj reslängd själv

Hör du till dem som tycker 1 vecka är för kort och 2 veckor för länge? Kanarieöarna är ett av våra resmål där vi erbjuder resor med valfri reslängd. Du bestämmer alltså själv när du vill resa och hur länge du vill vara borta.

Klimat på Kanarieöarna

Vädret på Kanarieöarna
När är det bäst väder?

Kanarieöarna har ett milt klimat och begränsad nederbörd. I juni, juli och augusti ligger dagstemperaturen på 25 grader och nattemperaturen på 20 grader. I december, januari och februari är det runt 20 grader på dagen och nattemperaturen kryper sällan under 15 grader. Vattnet är 18-23 grader året runt.

Det kan vara stor skillnad på öarnas norra och södra sida. Läs mer under varje ö:
Gran CanariaTeneriffaFuerteventuraLa GomeraLanzarote

HITTA DIN Ö

Kanarieöarna har alltid lockat oss svenskar med sitt solsäkra klimat och sina många fina stränder. Varje ö har sin egen charm – hitta din favorit.

Gran Canaria

Här får du den största variationen i naturen. Upplev gyllene sandstränder, subtropiska skogar, mysiga bergsbyar och ett stort utbud av shopping och nöjen. Ön passar perfekt för vandringsturer och man producerar utmärkt vin. Läs mer om Gran Canaria.

Resmål: AgaeteArguineguínCosta MelonerasLas PalmasMaspalomasPlaya de AmadoresPlaya del CuraPlaya del InglésPlaya de TauritoPuerto de MogánPuerto RicoSan Agustin

Teneriffa

Denna ö ger dig allt från lavalandskap till frodiga dalar. Upplev bl.a. vackra havsbassänger och charmigt stadsliv. Besök pittoreska byar som Garachico och La Orotava och njut av fantastiska måltider med fisk och skaldjur och gott vin. Läs mer om Teneriffa.

Resmål: Guia de IsoraLos CristianosLos GigantesPlaya de las AméricasPlaya ParaisoPuerto de la CruzSan Miguel de AbonaSanta Cruz

Fuerteventura

Fuerteventura är en ökenaktig semesterö, som bjuder på 150 km helt fantastiska sandstränder. Ön har en avslappnad charm och är särskilt attraktiv för surfare. Mellan alla de fina stränderna hittar du flera små ostproducenter. Läs mer om Fuerteventura.

Resmål: CorralejoCosta CalmaJandia

La Gomera

Du kan uppleva svarta sandstränder och kristallklart vatten, men du bör snarare välja ön för de fantastiska naturupplevelserna, som ger möjlighet till vandringsturer och golf i vackra omgivningar. Och så bjuder ön på gott lokalt vin och kryddiga ostar. Läs mer om La Gomera.

Resmål: La Gomera

Lanzarote

Otroliga vulkanlandskap, charmiga byar, stora grottor och vackra lavastränder - allt detta hittar du på Lanzarote. Hyr en bil och utforska ön i lugn och ro. Läs mer om Lanzarote.

Resmål: Playa BlancaPuerto del Carmen

HITTA DIN RESA