Hotell (405)

Resor till Kanarieöarna

Ving har haft resor med charter till Kanarieöarna sedan 1958. Vi har gott om fina hotell på Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura, La Gomera och Lanzarote, bland annat våra egna Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels, Ocean Beach Club och Family Garden. Kanarieöarnas vackra öar har länge lockat turister med ett solsäkert klimat och många härliga stränder. Alla har sin egen unika charm, sina specialiteter och lockbeten. Vilken av dem som attraherar mest, lämnar vi till dig att avgöra.

När är det bäst väder på Kanarieöarna?
Kanarieöarna har ett milt klimat och begränsad nederbörd. Varmast är det under sommarmånaderna (juni, juli, augusti) med en dagstemperatur som vanligen ligger på 25 grader och en nattemperatur på 20 grader. Svalast är det under vintermånaderna (december, januari, februari) med en dagstemperatur som ligger runt 20 grader och en nattemperatur som sällan kryper under 15 grader. Vattentemperaturen ligger på 18-23 grader året runt.

  • Sunwing Family Resorts - hotell för familjen
  • Sunprime Hotels - hotell för vuxna
  • Semester med All Inclusive
  • Spännande utflykter
  • Bra golfbanor
  • Träningsresor
Hitta ditt hotell

Kampanjpriser i vinter

Beställ nu och spara upp till 5.000:- per bokning.

Resor till Kanarieöarna

Gran Canaria
På en resa till Gran Canaria väntar sällsynt stor variation, här finns allt från gyllene sandstränder, mysiga bergsbyar och subtropiska skogar till nöjesliv och ett stort utbud av shopping.
Teneriffa
Välkommen till vulkanön Teneriffa, som bjuder på allt från lavalandskap till gröna dalar. På din resa till Teneriffa kan du uppleva såväl pittoreska byar som charmigt, spanskt stadsliv.
La Gomera
En resa till Kanarieöarnas näst minsta ö La Gomera frestar med storslagen natur, vackra vandringsleder och fina golfbanor. Med Ving bor du på öns bästa hotell.
Fuerteventura
På Fuerteventura råder ett lite lugnare tempo och en något mer genuin atmosfär än på grannöarna. Ska du resa med barn finns barnvänliga hotell och mil efter mil med breda, gyllene sandstränder.
Lanzarote
På Lanzarote finns mycket att uppleva under din resa, här ryms charmiga byar, fascinerande vulkanlandskap, stora grottor och fina lavastränder. Varför inte hyra en bil och utforska ön i din egen takt?

Reseinspiration om Kanarieöarna