Lämna plånboken hemma

ALL INCLUSIVE

All Inclusive

All Inclusive-resor, är resor där semesterdagarna är lite enklare.

Att åka på en All Inclusive-resa innebär att näst intill allt ingår, vilket gör att du kan ägna din tid åt att ha semester.

När du bokar en av våra All Inclusive-resor äter och dricker du så mycket du vill av hotellets utbud utan att behöva tänka på notan. Perfekt för familjer med hungriga tonåringar och barn.

Ibland är även vissa aktiviteter inräknade i All Inclusive. Variationer av vad som ingår förekommer dock. Generellt gäller att ju högre klassificering hotellet har, desto mer brukar ingå i All Inclusive-resan. Läs mer om vad som gäller på just ditt hotell.

Varför inte passa på att göra din semester ännu bekvämare? Med All Inclusive slipper du tänka på matlagning när du är ledig. På många av våra hotell kan du dessutom välja andra prisvärda måltidspaket som innebär att du äter de flesta måltiderna på hotellet men också får tillfälle att prova på det lokala restaurangutbudet. På vissa hotell ingår All Inclusive i resans pris, på andra hotell väljer du till All Inclusive eller måltidspaket samtidigt som du bokar din resa.

Ett tips är att alltid ha med lite kontanter som du kan dricksa servicepersonal med, även när du har bokat All Inclusive eller måltidspaket. I många länder är den en viktig del av de anställdas lön, och har du fått bra service så uppskattas det att du ger dricks.

Hitta din All Inclusive-resa

En kock står i köket och häller sås på två tallrikar med nylagad mat.

Resmål med All Inclusive

Många av våra resmål erbjuder härliga hotell med All Inclusive. Hitta din nästa resa till ett All Inclusive-hotell här.

All Inclusive buffé - Ving

Vad ingår i en All Inclusive-resa?

Beroende på vilket hotell man väljer att boka för sin All Inclusive-resa ingår olika mycket. Här har vi samlat en översikt över några olika typer av All Inclusive-resor för dig som vill läsa mer.

När vill du åka på All Inclusive-resa

Hitta din resa

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell
Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
 
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim

Vad innebär All Inclusive?

  • Generellt håller All Inclusive-programmet en standard i enlighet med klassificering. Ving har därför valt att kalla All Inclusive som enkel på hotell under fyra vingar. På hotell där Enkel All Inclusive anges är utbudet av mat och dryck mer begränsat och serveras under begränsade tider på dygnet. Vad All Inclusive-programmet innefattar på varje specifikt hotell finns att läsa i hotellbeskrivningen under stycket Mat & dryck

Vad ingår i All Inclusive?

  • Vad som ingår i All Inclusive varierar från hotell till hotell, men det ingår alltid:
    • Frukost varje dag
    • Lunch och middag varje dag
    • Dryck till måltiderna
    • Dryck i baren

På vissa hotell ingår också utvalda aktiviteter, läs mer på sidan om ditt hotell.

Var kan jag åka med All Inclusive?

Några av de populäraste resmålen med All Inclusive är Mallorca, Cypern och Thailand. Men självklart har vi All Inclusive-hotell på de flesta av våra resmål.

Vilka fördelar finns med att boka en All Inclusive-resa?

Några av fördelarna med att boka en av Vings All Inclusive-resor är att du håller koll på kostnaderna, många All Inclusive-hotell har barnanpassade menyer, det mesta är redan betalt hemifrån och reser man många i samma sällskap är det inga problem att boka bord. Andra fördelar är att det är ett bekvämt sätt att resa och beroende på vilken typ av All Inclusive-semester du väljer att resa på, ingår såväl mat, dryck och aktiviteter.