Träningsresor hos Ving
Sport

Allt för en aktiv semester

Ta träningen
till nya breddgrader.

Träningsresor

Träningsresor är inte bara en möjlighet att utforska nya platser, utan också en chans att förbättra din fysiska och mentala hälsa. Med Vings omfattande utbud av sport- och träningsresor kan du fördjupa dig i din träning och samtidigt njuta av spännande destinationer världen över. Oavsett om du är en erfaren idrottare som söker nya utmaningar eller en nybörjare som vill kickstarta din träningsresa, har Ving resor som passar dig perfekt.

Träningsresor för alla nivåer: Anpassa din träning efter dina behov

Vings träningsresor är utformade för att passa alla nivåer av deltagare. Från intensiva träningsläger för elitidrottare till avslappnande yogaresor för nybörjare, finns det en träningsresa som passar just dig. Med professionella instruktörer vid din sida kan du få den vägledning och support du behöver för att nå dina träningsmål.

Träningsresor och hotell med kvalitet

Ving strävar efter att erbjuda dig en trygg och kvalitativ träningsupplevelse oavsett destination. Med vårt Safe Travel-program kan du känna dig säker och skyddad under hela din resa. Vi samarbetar med välkända samarbetspartners och erbjuder SATS-utbildade instruktörer på våra träningshotell över hela världen för att säkerställa att din träningsresa blir både effektiv och minnesvärd.

Varför Ving

  • Träning för alla nivåer
  • Gruppresor- & träningsläger
  • Brett utbud av träningsresor
  • Professionella instruktörer
  • Träningshotell över hela världen
  • Populära hotell med SATS-utbildade instruktörer
  • Välkända samarbetspartners
  • Res tryggt med Safe Travel

Olika typer av sport och träning

Gör ett aktivt val och välj din resa utifrån vad du vill träna på semestern

Flera sätt att resa och träna

Tjej surfar på stranden

Hitta allt för just din favoritsport

Har du en sport du brinner för? Kanske vill du hitta de bästa träningsresorna, hotellen och resmålen för just din sport? Se allt vi kan erbjuda inom din favoritsport!

Vings träningskalender

Våra arrangerade träningsresor

Vill du åka på en träningsresa? Med Vings träningskalender får du en tydlig överblick över alla resor vi anordnar tillsammans med välrenommerade coacher och samarbetspartners.

Resmål för en aktiv semester

Ny sökfunktion hjälper dig hitta din drömresa

Oavsett om du reser med familjen eller utan barn finns bra träningsmöjligheter när du reser med oss. Med vår nya sökfunktion hjälper vi dig att hitta en resa som passar just dina intressen.

Träningspass på gräsmatta

Vill du börja träna?

Skulle du vilja komma igång med träning men har inte hittat den rätta moroten? Vi har ett stort utbud av träningsmöjligheter för dig som vill prova på olika träningsformer i lugn och ro.

Rörelseglädje för familjen

Rörelseglädje för familjen

Vill du åka på semester och vara aktiv med familjen? På många hotell erbjuder vi en mängd roliga fysiska aktiviteter för alla åldrar – och pass där barn och föräldrar kan träna tillsammans.

Aktiviteter för seniorer

Träning för seniorer

Kroppen slutar aldrig att uppskatta träning. Vi har många hotell med gym, på våra egna Sunprime Hotels erbjuder vi i sommar dessutom skräddarsydda pass för seniorer.

Skapa din egen träningsresa

Träningsläger

Träningsläger för klubbar

I över 35 år har vår gruppavdelning hjälpt till att skapa optimala förutsättningar för träningsläger. Med en egen kontaktperson hos Ving som sköter arrangemanget och bokningen, kan du lägga allt ditt fokus på att lägret innehåller precis allt som motsvarar dina och deltagarnas förväntningar.

Träningsläger för föreningar

Skapa en egen träningsresa

Planera en egen träningsresa

Är du en instruktör, tränare eller tillhör ett kompisgäng som vill genomföra en helt egen träningsresa, skräddarsydd efter era önskemål? Vår gruppavdelning är redo att skapa den perfekta träningsresan för er.

Skapa din egen träningsresa

Träningshotell utomlands

Få upp pulsen på semestern

Träningshotell hos Ving

Våra bästa hotell för träning

Vi erbjuder en mängd hotell för dig som vill ha en aktiv semester. Allt från hotell med välutrustade gym till våra egna hotell där du kan delta på gruppträningspass med SATS-utbildade instruktörer. Många hotell har också gott om löp- och cykelrundor i närheten, som vi gärna berättar mer om när du anländer. Reser du med familjen kan vi dessutom erbjuda flera pass där barn och föräldrar kan träna tillsammans.

Hotell som passar för träning

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell