Se hotell (33)

Resor till Marrakech

En resa till pulserande Marrakech är som att stiga in i sagornas förtrollande värld. Välj mellan hotell med fina poolområden och bekväma faciliteter.
Sagostaden Marrakech är en av världens mest mytomspunna städer. Med rosaskimrande ringmurar, vindlande gränder, världens mest spännande och svårnavigerade basarområde och ett torg som slår världsrekord i kaos är en resa till Marrakech värd att minnas. Men det finns också en modern sida av Marrakech, med fina hotell, trendiga butiker med mode och heminredning samt sköna lounger och restauranger som överraskar många – både för sin höga kvalitet på maten och för de låga priserna.

Sevärdheter i Marrakech

Under din resa till Marrakech får du inte missa att besöka livliga Jemaa el Fna, det kända torget mitt i stadens centrum. Här finns sagoberättare, ormtjusare, spåkvinnor, tandläkare, författare, akrobater, gnaoumusikanter och mycket mer. Här samlas också många Marrakechbor för att äta en billig middag vid något av de många matstånd som rullas fram när solen går ner. Från torget Jemaa el Fna promenerar du lätt till de flesta kända sevärdheterna innanför murarna och skåda utsökt morisk arkitektur. La Koutoubia-minareten är ett bra riktmärke. Här får du garanterat spännande och upplevelserika dagar!

Vings resor till Marrakech

Även om staden ligger en bit från havet är Marrakech är ett utmärkt val när du vill kombinera upplevelser och sevärdheter med sol och bad under din resa till Marocko. Här finns många fina hotell att välja mellan, och majoriteten har pool. Väljer du något av våra stora hotell, som till exempel Top Selection-hotellet Sofitel Marrakech Lounge and Spa, kan du kombinera dina stadsvandringar i Marrakech med sköna stunder vid hotellets uppvärmda pool. Flyg till Marrakech den dag som passar dig bäst, och boka den reslängd du själv önskar. Staden är perfekt för en weekend med sitt stora, koncentrerade utbud – perfekt för dig som vill ha en både avkopplande och innehållsrik resa.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Lyxhotell
  • Hotell med pool
  • Bra shopping, restauranger och nattliv
  • Kombinera storstad med sol och bad

Våra kunder om Marrakech

SÖK DIN RESA TILL Marrakech