Se hotell (27)

Resor till Bangkok

Börja din thailandsresa med Bangkok, inled med några nätter här -eller varför inte stanna en hel vecka? Med Ving kan du resa till Bangkok året runt.
Gatuförsäljare, myllrande marknader och gyllene tempel slåss om uppmärksamheten i denna asiatiska storstad. En resa till Bangkok ger dig både minnen och souvenirer så att det räcker hela livet, men här ska man inte planera alltför mycket i förväg. Ett besök i Chinatown kan lätt ta ett par timmar mer än man tror, precis som det kan vara svårt att slita sig från de lokala marknaderna. Knepet är att inte ha bråttom och njuta av stunden, snarare än att försöka hinna med så mycket som möjligt. Känner du dig lite överväldigad av Bangkoks alla möjligheter ska du ta en båttur på Chao Phraya-floden. Du ser mycket från båten utan att behöva springa omkring på egen hand. Ett besök på Wat Pho, känt för sin massageskola, är också ett bra sätt att lugna ner pulsen och komma ikapp.

Ett utbud utan motstycke

I det indiska kvarteret blandas currydoften med rökelsen från templet i gränden intill. Vill du botanisera bland delikatesser och andra läckerheter under din resa till Bangkok är utbudet utan motstycke. Var annars kan du välja mellan McDonalds, nystekta grodor från ett stånd på gatan eller en middag du själv pekar ut direkt i restaurangens akvarium?

Bra boende i Bangkok

Bangkok är en stad med ett intensivt tempo, och det är därför bra att välja ett hotell där det finns möjlighet för avkoppling mellan varven. Vad det innebär är olika för alla, och bokar du din resa till Bangkok med Ving kan du välja mellan hotell för alla smaker. Vill du unna dig ett riktigt exklusivt boende ska du välja Top Selection-hotellet Peninsula. Hotellet ligger vid floden Chao Phraya, har hög standard och utmärkt service. Ska du resa med barn är Family Selection-hotellet LIT Bangkok Residence kanske ett bättre alternativ. Det är ett trevligt lägenhetshotell med pool och gångavstånd till det enorma varuhuset MBK.

Vings resor till Bangkok

När du bokar din resa till Bangkok med Ving väljer du själv när du vill resa och hur länge du vill vara borta. Du kan dessutom kombinera din vistelse i Bangkok med ett annat resmål, vilket passar perfekt om du vill hinna med att njuta av både storstad och strandliv under din semester. Varför inte starta resan med några nätter i Bangkok och avsluta med sol och bad på en av landets många stränder? Hur lång semestern blir bestämmer du förstås själv.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Hotell för vuxna
  • Familjehotell
  • Hotell med pool
  • Valfri reslängd
  • Kombinera resmål

Våra kunder om Bangkok

SÖK DIN RESA TILL Bangkok