Se hotell (34)

Resor till Milano

En resa till Milano lockar med fashionabla modehus, flertusenårig historia och kultur tillsammans med opera, mat och shopping av världsklass.
Det finns ett stort utbud av barer och restauranger och det milanesiska köket är mycket bra. Milano är en av världens viktigaste modestäder, och därför finns det också många restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Sardiniens, Siciliens, Kalabriens och Neapels kök finns även de mycket väl representerade.

Formel 1: Italian Grand Prix

Inte långt från Milano ligger den berömda Monza-banan, där man kört Formel 1 sedan 1950-talet. Det här en av de legendariska banorna i Formel 1, och hit kan du resa med Vings Formel 1-paket, med flyg, hotell och biljetter till både lördagens och söndagens lopp.

Sevärdheter i Milano

Här är kulturen, konsten och arkitekturen av världsklass. Därför finns det alltid något att se och uppleva på din resa till Milano. Duomon, världens tredje största marmorkyrka, La Scala, det världsberömda operahuset där bland andra de tre tenorerna har sjungit och Palazzo Marino, Milanos vackraste palats för att bara nämna några. I Cenacolo Vinciano finns Leonardo da Vincis målning Nattvarden, ett av världens mest kända konstverk. Här måste du boka tid för visning.

Shopping i Milano

I Milano kretsar som sagt mycket kring modevärlden, så det är inte konstigt att utbudet av shopping är enormt. Den mest exklusiva shoppinggatan är Via Montenapoleone. Här ligger de stora modehusens butiker på rad, och det är ett nöje att strosa här under din resa, även om du bara har råd att fönstershoppa. På Corso Buenos Aires och Corso Vercelli hittar du bättre priser, och här handlar gärna Milanoborna själva.

Vings resor till Milano

Väljer du att resa till Milano med Ving flyger du reguljärt med flexibel reslängd för att du ska kunna anpassa resan helt efter dina önskemål. Våra hotell har mellan 3 och 5 vågor och ligger centralt i Milano. Det är bara att välja det hotell som passar dig bäst.
Bra att veta
  • Hotell i alla prisklasser
  • Centrala hotell
  • Bra nattliv
  • Många restauranger
  • Bra shopping

Våra kunder om Milano

SÖK DIN RESA TILL Milano

Formel 1 i Milano

Formel 1 i Milano

Italian Grand Prix

Upplev Formel 1 live på banan många beskriver som urtypen för Formel 1-racing. Res med Ving till Italien och se Formel 1 live på Monzabanan.

Inspiration, tips och sevärdheter i Milano

Shopping i Milano

Claras weekend i Milano

Vår egen reseexpert Clara som älskar storstäder åkte på en weekend till vackra Milano. Här delar hon med sig av inspirerande restips från staden.