Se hotell (35)

Resor till München

På en resa till München väntar allt som krävs för en spännande & smakfull semester. Staden är en av Tysklands mest kända städer vilket är välförtjänt
München har varit Bavariaprovinsens centrum i många sekel. Staden är fylld av arkitektoniska skatter från barocken och renässansen. En riktig drömstad, som behållit sin ursprungliga och genuina gammaltyska atmosfär. Men här finns också gott om utmärkta restauranger, en livlig klubbscen och några av landets bästa museer. Stadens stora Oktoberfest är vida berömd och tack vare den väljer folk från hela världen att resa till München på hösten.

Centrala hotell i München

När du bokar resa till München med Ving finns ett dussintal hotell att välja mellan. Majoriteten ligger mycket centralt, nära centralstationen Hauptbahnhof och tunnelbanestationen Karlsplatz. Karlplatz är också namnet på ett torg som i dagligt tal kallas Stachus. Från Stachus sträcker sig en gågata ner till Marienplatz, gatan kantas av en lång rad varuhus, butiker, restauranger och caféer. Marienplatz är Münchens viktigaste samlingsplats sedan tidernas begynnelse, och är idag en knutpunkt för tunnelbana och pendeltåg.

Vings resor till München

Vings resor till München genomförs med reguljärflyg. Det innebär att du kan skräddarsy din resa så att den passar dig bäst. Du bestämmer själv vilken dag du vill resa och hur många dagar du vill tillbringa på plats. Eftersom flygtiden bara är lite över två timmar kan du resa hit för en spännande weekend eller lite längre, du bestämmer själv vad som passar dig.
Bra att veta
  • Centrala hotell
  • Bra restauranger
  • Bra nattliv
  • Valfri reslängd

Våra kunder om München

SÖK DIN RESA TILL München