Se hotell (32)

Resor till Warszawa

Boka en resa till Warszawa och upptäck en modern storstad där du får mycket för pengarna.
Om du tänker på Polens huvudstad Warszawa och får upp en grå, trist 70-talsbild framför ögonen är det dags att sudda ut den nu. Med sina 1,7 miljoner invånare har Warszawa intagit en position som en av Europas trendigaste och mest nyskapande storstäder. Att det dessutom är billigt gör staden väl värd en resa för dig som vill ha rejäl valuta för semesterpengarna.

Vings Warszawa

Polens huvudstad Warszawa bär på en dramatisk historia. Staden blev sönderbombad och jämnad med marken under andra världskriget men reste sig ur ruinerna och byggdes upp i samma gamla stil. Den gamla stadskärnan finns idag med på Unescos världsarvslista. Att det är en vacker stad kommer du att se med egna ögon under din resa, särskilt när du går omkring i gamla stan. I Warszawa finns allt man kan begära av en resa till en modern storstad. Dessutom till låga priser. Trendiga barer och restauranger, ett stort utbud av krogar och nattklubbar, uteserveringar och vinbarer, bra shopping (inte minst om du gillar smycken) och en mängd historiska sevärdheter, där Kulturpalatset, Gamla stan och det kungliga slottet hör till de mest populära. I den något slitna stadsdelen Praga kan man fortfarande se byggnader med kulhål från kriget. Här finns också många av de klassiska "mjölkbarerna" där du äter traditionell, polsk husmanskost.

Bo centralt i Warszawa

Ving erbjuder centralt belägna hotell i flera olika prisklasser, så du kan boka en resa som passar dig. Ett exempel är det välkända Polonia Palace, eller Mamaison Le Regina, där du också kan tillbringa en skön eftermiddag i hotellets spa, efter en spännande sightseeing- eller shoppingtur. Bokar du en resa till Warszawa hos Ving flyger du dessutom reguljärt, vilket innebär att själv väljer när du ska resa och hur länge du ska vara borta, en weekend, en kortvecka eller något annat.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Centrala hotell
  • Hotell i alla prisklasser
  • Prisvärd mat och dryck
  • Bra shopping, restauranger och nattliv

Våra kunder om Warszawa

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Warszawa