Resor till Mallorca

Resor till Mallorca fr. 2.975:-

Funderar du på att resa till Mallorca? Mallorca är sommarens populäraste resmål, med sin spanska charm och sitt sköna medelhavsklimat. Även om du har varit på semester här förut finns det alltid något nytt att upptäcka. Byarna i bergen, de små badvikarna på västkusten eller gränderna och folklivet i Palma stad. Hos oss hittar du resor och hotell för alla smaker och plånböcker, oavsett om du reser med din familj, din partner och dina vänner. För om kvalitetstid är din grej, så är kvalitetshotell vår.

Läs mer Ving erbjuder fler resmål och fler hotellalternativ på Mallorca än någon annan svensk researrangör. När du bokar en resa till Mallorca med Ving kan du välja mellan en mängd riktigt bra hotell. Allt från familjeparadisen Sunwing Family Resorts och Family Garden till våra Sunprime Hotels: Sunprime Palma Beach, Sunprime Waterfront i Playa de Palma och Sunprime Monsuau i Cala d' Or. Sunprime Hotels är det bästa valet för dig som reser utan barn. Vi kan också erbjuda golfpaket med förbokade starttider, cityresor till Palma och mängder av spännande utflykter. Förutom klassisk charter kan du också boka en resa med reguljärflyg till flera av våra resmål på Mallorca. Det betyder att du själv väljer när du ska resa och hur länge du ska vara borta, året runt.Dölj

När är det varmt på Mallorca?
När är det bäst väder på Mallorca?

Mallorca bjuder på ordentlig värme under sommaren, upp mot 30 grader i juli och augusti. Även under vår och höst kan du förvänta dig runt 17-19 grader. Från maj till september är det mest solsäkert och alla badglada kan bada i vattentemperatur på 20-25 grader från juni till oktober.

Vilken del av Mallorca passar dig?

Barnvänligt på norra Mallorca
Norra Mallorca

På Mallorcas norra kust hittar du lugna och barnvänliga resmål med mycket sol och bad: Puerto Pollensa, Alcudia, Can Picafort, Cala Mesquida och Cala Ratjada.

Resor till södra Mallorca
Södra Mallorca

Södra Mallorca bjuder på ännu fler resmål, som alla har nära till storstadslivet i Palma: Playa de Palma, Cala Mayor, Illetas, Palma Nova/Magaluf och Santa Ponsa.

Lugn semester på västra Mallorca
Västra Mallorca

Längs Tramuntanabergen på öns västkust hittar du lugna resmål för finsmakaren: Puerto de Sóller, Deià, Valldemossa, Banyalbufar/Estellencs, Port d'Andratx och Cala San Vicente.

Östra Mallorca - för dig som reser med eller utan barn
Östra Mallorca

På öns östra sida ligger resmål som passar både familjesemestern och för dig som reser utan barn: Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma och Cala d'Or.