Se hotell (30)

Resor till Reykjavik

Under din resa till Reykjavik får du förstås inte missa Den Blå Lagunen, glaciärer och gejsrar, men här finns också ett härligt nattliv, trendiga butiker och bra restauranger.
När du bokar din resa till Reykjavik med Ving kan du välja ett hotell mitt i staden, nära det isländska nöjeslivet med klubbar, barer och restauranger. Det finns dessutom oemotståndliga utflykter att göra på Island. Vad sägs om Blå Lagunen, en enorm badanläggning med varmt mineralrikt vatten under bar himmel, eller utflykter till vackra vattenfall och nationalparker? Reser du på sommaren kan du dessutom njuta av ridturer i vildmarken och valskådning.

Mat och restauranger

Isländska menyer är fullspäckade av fisk- och skaldjursrätter. Även lamm är en viktig del av det isländska köket, och vill du ha mer internationell mat under din resa till Reykjavik finns ett stort utbud av detta också. Reykjavik har många bra restauranger, maten håller hög klass och råvarorna är fräscha. Här äter man middag på tider du är van vid hemifrån, och det kan vara en bra idé att boka bord.

Att göra i Reykjavik

På Island bor drygt 300.000 människor, och knappt hälften av dem i Reykjavik. Trots den ringa folkmängden har huvudstaden ett rikt nöjesliv och i centrum ligger trendiga barer och nattklubbar tätt. Andra nöjen i och runt Reykjavik tar oftast plats i den storslagna naturen. Skoterfärder på vidsträckta glaciärer, turer med islandshästar i det karga landskapet, rafting i vilda floder och valsafari är bara några av de exotiska aktiviteter du kan roa dig med under din resa till Reykjavik. För att inte nämna Islands alla varma källor.

Vings resor i Reykjavik

När du bokar din resa till Reykjavik med Ving kan du själv bestämma vilken dag du ska resa och hur länge du vill vara på plats, en snabb weekend eller lite längre, du bestämmer själv. Du kan också välja mellan ett dussintal hotell som alla ligger centralt i staden, exempelvis det omtyckta hotellet Reykjavik Centrum som ligger på en av stadens äldsta adresser.
Bra att veta
  • Bra nattliv
  • Bra restauranger
  • Centrala hotell
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Reykjavik

SÖK DIN RESA TILL Reykjavik

Reykjavik

Surfspots och naturupplevelser på Island

Vår reseexpert Petter tog med sig brädan till Island och upptäckte härliga surfspots och landets fantastiska natur. Bland Petters Islands-tips finns något för alla både med och utan surfbräda.