Hotell (24)

Resor till Kap Verde

Med Ving kan du resa till Kap Verde, där du kan välja på två öar: Sal och Boa Vista, bägge med härliga stränder och pålitlig sol.

En resa till Kap Verde är precis rätt för dig som vill ha en semester med pålitlig sol, långa stränder och klara, varma dagar. Men för varmt blir det sällan eftersom det nästan alltid blåser en svalkande havsbris. Faktum är att Kap Verde har blivit något av ett Mecka för kite- och vindsurfare från hela världen. Du kan dessutom njuta av riktigt bra dykning och djuphavsfiske som omväxling till långa sköna dagar på stranden. Och när solen går ner finns det gott om barer och restauranger med dagsfärsk fisk och skaldjur på menyn, bland mycket annat.

Santa Maria eller Sal Rei?

Ving erbjuder resor till två olika resmål i Kap Verde: Santa Maria på ön Sal, och Sal Rei på ön Boa Vista. Santa Maria är mer utvecklat, med ett större utbud och ett livligare nattliv, och här finns gott om stränder för alla smaker, vare sig du är en vattenglad femåring eller en äventyrslysten kitesurfare. Vårt andra resmål i Kap Verde, Sal Rei, är lugnare och stränderna är längre. Men surfingen är lika bra och på menyerna hittar du även här gott om färsk fisk och skaldjur.

Vings Kap Verde

Hos Ving kan du välja bland över tjugo hotell i Kap Verde, allt från barnvänliga Family Garden-hotell till lyxhotell om du vill skämma bort dig själv. Naturligtvis kan du också boka ett hotell med All Inclusive, eller strandläge, allt för att du ska få den resa till Kap Verde som du drömmer om.

Hitta ditt hotell
Väder
När är det bäst väder på Kap Verde?
På Kap Verde skiner solen omkring 350 dagar per år. Högsäsongen löper över vintern, från november till mars. Då ligger genomsnittstemperaturen på 24-27 grader dagtid och 18-22 grader nattetid. Vattentemperaturen ligger stadigt på 23-27 grader året om. Ofta blåser det en svalkande vind, och reser du under vintermånaderna rekommenderar vi en extra tröja eller kofta. Nederbörden är oregelbunden och sällsynt, kommer det regn sker det troligast mellan augusti och oktober samt i februari.

Resor till Kap Verde

Under en resa till Sal är det inte svårt att förstå varför öns motto är "No stress". På Sal väntar avkoppling, sol, bad och strandliv på öns härliga stränder.
Santa Maria
  • Stränder
  • Mat & Dryck
  • Sport/Äventyr
Välkommen till ett av Vings soligaste resmål: Badorten Santa Maria på ön Sal är perfekt för dig som letar efter en semester med massor av strandliv. Öns motto? "No stress".
Välkommen till Kap Verdes tredje största ö, känd för den pålitliga solen och olika former av surfing. En resa till Boa Vista kan du med fördel tillbringa på någon av öns många, långa stränder.
Sal Rei
  • Barnvänligt
  • Mat & Dryck
  • Sport/Äventyr
Ving erbjuder bekväm charter till Sal Rei, ett resmål med härliga stränder och barnvänliga hotell med All Inclusive.

Mer om Kap Verde

Kap Verde - No stress

Läs vår inspirationsartikel om den avslappnade atmosfären på solsäkra Kap Verde.

SÖK DIN RESA TILL Kap Verde