Se hotell (40)

Resor till Venedig

Solglittrande kanaler, palats, trattorior, gondolfärder, romantiska caféer och exklusiva modehus väntar runt hörnet på en resa till Venedig.
Under din resa till Venedig finns många "måsten", som Markusplatsen, Dogepalatset och Suckarnas Bro. Denna berömda bro går från palatset över till det gamla fängelset. Namnet kommer av att det var den vägen fångarna en gång i tiden suckandes gick till fängelset efter att ha blivit dömda. Venedig är en svår stad att hitta i, men otaliga vattenbussar och taxigondoler finns alltid till din hjälp.

Gondoler, broar och festivaler

Till Venedig reser du inte för att festa, utan för att njuta av allt det vackra omkring dig. Och det gör du från något av alla gemytliga caféer med en cappuccino i handen, eller när du glider fram på de glittrande kanalerna i en gondol. Men självklart vet venetianerna hur man har kul, och otaliga evenemang och festligheter bevisar detta. Ett exempel är karnevalen som börjar tio dagar innan fettisdagen, då människor från hela Italien väljer att resa till Venedig. Gator och torg och framför allt Markusplatsen fylls av firande, utklädda människor. Men här finns även regattor, en filmfestival och en fest som firar befrielsen från pesten 1576, bland mycket, mycket annat.

Vings resor till Venedig

Inför din resa till Venedig med Ving finns en uppsjö av hotell att välja mellan. Här finns omtyckta hotell i olika prisklasser, men vill du bo riktigt flott väljer du förmodligen det lyxiga Top Selection-hotellet Luna Baglioni. Här bor du nära Markusplatsen och det går att åka gondol ända fram till hotellets entré. När du reser med Ving till Venedig kan du själv välja vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta, perfekt för dig som vill åka på en weekendresa eller längre - valet är ditt.
Bra att veta
  • Direktflyg
  • Centrala hotell
  • Lyxhotell
  • Hotell från 2 till 5 vågor
  • Bra restauranger

Våra kunder om Venedig

SÖK DIN RESA TILL Venedig