Två vuxna och ett barn på väg mot ett flygplan

För dig som vill upptäcka världen

Flygresor

Flygresor hos Ving

Boka din nästa flygresa hos Ving och jämför bolag för att hitta den flygstolen som passar dig.

När du bokar flygresor hos oss kan du välja den lösningen som passar dig bäst. Vill du hitta den billigaste flygresan, eller letar du efter direktflyg? Hos Ving hittar du flygresor över hela världen och då vi samarbetar med flera av världens främsta flygbolag finns det en lösning som passar alla.

Om du letar efter en billig flygresa till något av våra charterresmål erbjuder vi ibland restplatser på vårt eget flygbolag Sunclass Airlines, då har du möjlighet att göra riktiga kap på en flygstol till värmen.

Tips
Om du både bokar flyg och t.ex. flyg och hotell eller flyg och kryssning i samma bokning hos oss, så skyddas du av paketreselagen och samlar hela din bokning på ett och samma ställe.

Flygresor med reguljärflyg

Vi samarbetar med flera reguljärflygsbolag som erbjuder resor över hela världen. Dessutom ingår alltid bagage när du bokar en flygresa med reguljärflyg hos oss.

Paketresor med reguljärflyg

Hos oss hittar du flygresor över hela värden med reguljär flyg. Du kan boka flygstolar och hotell från härliga resmål i Karibien, soliga klassiker vid medelhavet och drömlika paradisstränder i Indiska Oceanen och Asien.

Fyra vänner på en takterrass i Barcelona

Flygresor till storstäder

En romantisk weekend i Rom, med vännerna i Paris eller släktträff i London med familjen? Hos Ving hittar du flygresor till spännande storstäder över hela världen. Och bokar du både flyg och hotell på samma gång – skyddas du av paketreselagen.

Norwegian logga

Norwegian

Norwegian är Nordens största lågprisbolag och flyger från flera regionala flygplatser.

Emirates

Med Emirates kan du flyga direkt från Arlanda och Kastrup till Dubai, för att sedan ta dig vidare till spännande resmål i Asien och Indiska Oceanen.

SAS

SAS erbjuder flygresor till stora delar av Europa, Asien och Nordamerika.

Flygresor med charterflyg

Till flera av våra charterdestinationer erbjuder flygstolar med vårt eget flygbolag Sunclass Airlines och våra samarbetspartners.

Bagageregler, taxfree och sittplats på flyget

Bagageregler

Att packa rätt inför flygresan är inte alltid lätt, därför har vi här samlat vilka bagageregler som gäller för dig som bokat flygresa hos oss.