Träd framför havet på Kroatien

Resor hos Ving

Gör drömmen till verklighet

Resor

Vilken resa passar dig? Charter till Kanarieöarna,exotiska destinationer som Maldiverna och Thailand eller en weekend i New York? Reser du med familjen, som par eller ensam? Oavsett vilken resa du drömmer om, så hittar du den hos Ving.

Resor till sol, sommar och strand

Drömmer du dig bort till varmare breddgrader, kalla drinkar i solnedgången och ljudet av vågskvalp? Bara lugn – vi hjälper dig att upfylla dina resedrömmar. Hos Ving hittar du resor till sol och stränder året runt, oavsett om du fantiserar om en fjärran ö i Karibien eller en kortare resa på en spansk strand. Låt dig inspireras till något av våra många resmål över hela världen.

För vuxna

Har barnen flyttat hemifrån eller önskar du och vännerna en paus från vardagen?Då passar våra egna vuxenhotell Sunprime Hotels som vi skräddarsytt för vuxna över 16 år. Vi har noga valt de bästa resmålen så att ni kan vara säkra på att hitta upplevelser och vackra omgivningar i närheten, och om du vill skämma bort dig själv lite extra kan vi varmt rekommendera en behandling på hotellens spa.

Familjevänliga resor

Det är något speciellt med känslan av en stundande familjeresa - spänningen, förväntan och glädjen kommer krypande precis som fjärilarna i magen. Hos Ving har vi mer än 60 års erfarenhet att arrangera resor för familjer, så du är i trygga händer när du bokar din familjeresa hos oss. Vi har barnvändliga resmål över hela Europa och drömmer ni er längre bort kan vi bland annat rekommendera Thailand och Maldiverna.

Världens storstäder

Föredrar du shopping framför sand, eller museer framför snorkling är en weekend något för dig. Upplev London, Rom, New York eller någon av världens andra metropoler – valmöjligheterna är nästan oändliga. Och naturligtvis skyddas du av paketreselagen och hittar centrala hotell när du bokar flyg och hotell hos oss. Har du också förälskat dig i en sovenir eller två? Du kan vara lugn, när du bokar en storstadsresa hos oss ingår alltid bagage i resans pris.

Populära resmål

Hitta den perfekta resan för dig

Hur vill du resa?

Resor för alla smaker!

Familjehotell

För familj

Vi vet hur viktigt det är med en lyckad familjesemester. Därför har vi tagit fram en rad olika familjehotell som alla kan trivas på, t.ex. populära Sunwing Family Resorts.

Vi tagit fram en rad olika hotell för en lyckad familjesemester.

En man och kvinna tittar på varandra

För vuxna

För dig som reser utan eller med äldre barn, har vi massor av hotellalternativ med fokus på vuxna gäster, bl.a. våra egna Sunprime Hotels.

Hotell som passar dig som reser utan barn.

Livesport

Boka en resa och upplev livesport i världsklass

Semesterhittaren

Vad vill du uppleva på din semester?

Tycker du ibland det är svårt att hitta en resa som passar just dina intressen? Låt vår nya sökfunktion hjälpa dig på vägen. Med några enkla knapptryckningar lotsar vi dig mellan fler inspirerande upplevelser än någonsin tidigare, allt för att du ska hitta en resa som är mer du.

Inspiration inför din nästa resa

Cityhotell med pool utomhus

Efter en dag ute i storstadsdjungeln kan det vara skönt med en oas att dra sig tillbaka från bruset till - här har vi samlat några av de bästa cityhotellen med pool.

Solnedgång över havetq

Semester för två på Kap Verde

Efter en stressig jul reste Synne och Chris på semester till Kap Verde. Här hittar du deras bästa tips för en lugn och skön semester på tu man hand.

Välj vilken månad du vill resa i

Fler resor