Se hotell (44)

Resor till Berlin

En resa till Berlin är perfekt för en weekend, med kort flygresa, spännande sevärdheter, shopping, ett stort urval restauranger och ett rikt nattliv.
Berlin är idag en dynamisk och levande storstad med breda boulevarder och ett kultur-, restaurang-, shopping- och nöjesliv i absolut framkant. Här trängs historiska monument och spännande arkitektur med trendiga caféer, designhotell, öppna parker, konstnärskvarter, loppmarknader och exklusiva butiker. Under en resa till Berlin kan du i stort sett njuta av ett stort nöjesutbud dygnet runt, med barer, klubbar, diskotek, teaterföreställningar och massor av livemusik. Staden är också känd för sina många festivaler.

Mat och sevärdheter

Berlins unika historia gör att det idag finns ett närmast oändligt utbud av sevärdheter. Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, Brandenburger Tor, de färgstarkt utsmyckade resterna av Berlinmuren vid The East Side Gallery… Upptäck dem till fots, hoppa på en sightseeingbuss eller följ med på en guidad tur längs någon av de två floder som flyter genom staden. Avsluta dagen med ett besök på någon av de 7000 pubar och restauranger som förgyller Berlins gatuliv. Här hittar du allt från tyska flaggskepp som Wurst och Sauerkraut till exklusiva specialiteter från världens alla kök. Känner du dig vilsen av mångfalden och möjligheterna? Följ med på en matvandring som försiktigt lotsar dig fram bland Berlins alla smaker och möjligheter.

Bo centralt i Berlin

När du bokar resa till Berlin med Ving kan du välja bland hotell över hela staden. I Västberlin bor du centralt, nära paradgatan Kurfürstendamm och det kända varuhuset KaDeWe. Ska du resa till Berlin för första gången är det ett bra val av plats. I Berlin Mitte kan du bo i det som en gång var ingenmansland. Detta är alltså den nyaste delen av Berlin, med alla de trendigaste barerna och klubbarna. I det gamla Östberlin har man rustat upp och renoverat, men sådana landmärken som det gamla tv-tornet står kvar, liksom Berlin Opera. Här ligger också det bästa hotellet för dig som reser utan barn, Top Selection-hotellet Radisson Collection Hotel, Berlin. Ska du resa med barn kan vi istället rekommendera det omtyckta hotellet H10 Berlin Kudamm som ligger precis intill den stora shoppinggatan Kurfürstendamm.

Vings resor till Berlin

Ving erbjuder resor till Berlin med reguljärflyg, vilket passar perfekt för dig som vill resa på egen hand och bestämma allt själv. Eftersom du reser med reguljärflyg kan allt ordnas som du själv vill; avresedag, reslängd, resmål, hotell och upplevelser. Boka en resa med flyg och hotell till Berlin för en lång weekend eller en veckolång semester, valet är ditt.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Centrala hotell
  • Lyxhotell
  • Familjehotell
  • Bra shopping
  • Bra restauranger och nattliv

Våra kunder om Berlin

SÖK DIN RESA TILL Berlin

5 måsten i Berlin

Fem måsten i Berlin

Berlin, staden där kulturen står i centrum och det händer något nytt runt varje hörn. Vill du lära känna stadens själv ger vi här fem tips på upplevelser i Berlin.

Res med SAS

Tillsammans med SAS erbjuder vi billiga paketresor med flyg och hotell. SAS är ett av världens mest pålitliga flygbolag, som ofta tar dig direkt till ditt resmål utan mellanlandning.

Tillsammans med SAS erbjuder vi billiga paketresor med flyg och hotell.