Charterresor till solen

I över 60 år har vi anordnat charterresor till solen och värmen.

Via vår hotellsök nedan söker du enkelt fram den perfekta solresan, till något av våra solsäkra resmål runt om i världen.

Läs mer Att resa på solresa med charter med oss är både enkelt och bekvämt. Med Vings charterresor får du hela paketet med flyg och hotell till våra mest populära resmål. Är du reseklar för en charterresa inom kort? Då kan vi rekommendera en av våra sista minuten-resor med charter där du kan hitta riktiga fynd eller att söka bland fler billiga charterresor.
 
Vet du inte vart du vill resa på charter, kan du ta en titt i Värmeguiden där du utefter månad och temperaturpreferenser kan söka efter en charterresa.
 
Med våra charterresor får du hela paketet med flyg och hotell till våra mest populära resmål. När du bokar en solresa med charter hos oss, reser du oftast med vårt eget flygbolag, Sunclass Airlines. På de flesta resmål väntar våra Vingvärdar med goda råd, spännande tips och hjälp om du behöver det. En charterresa är inte bara det enklaste sättet att ta semester, utan oftast också det billigaste. Vanligast är att man reser en eller två veckor, men det finns både kortare och längre resor till vissa resmål.
Dölj

Fördelar med charterresor

 • Paketresor med flyg och hotell
 • Ofta våra egna hotell
 • Som regel direktflyg
 • Transfer till hotellet
 • Guider på de flesta resmål
 • Enkelt, bekvämt och tryggt
Klimatkompenserade flygresor

Klimatkompenserade resor

Vi klimatkompenserar alla flygresor oavsett flygbolag. Dessutom klimatkompenserar vi också ditt boende om du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club, samt alla våra transfers på resmålen. Bra va?

Populära resmål för chartersemester

Sök bland våra charterresor

Boka din solresa redan idag!

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 hotell
Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
 
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim

Sista minuten till populära charterresmål

Vilken månad vill du resa i?

Visste du detta om våra charterresor?

 • Vår första charterresa som researrangör genomfördes 1956 med buss till Italien, året därpå genomförde vi vår första charterresa med flyg.
 • Vårt mest populära charterresmål är den Klassiska favoriten Gran Canaria
 • Vårt familjeparadis Sunwing Resorts såg dagens ljus 1967 och har sedan dess varit ett härligt alternativ för familjen som åker på chartersemester.
 • Vårt första Sunprime öppnade 2007.
   

Vill du läsa mer om vår spännande historia som resebolag kan du göra det här.