Se hotell (22)
Las Palmas är en perfekt kombination av stadsliv och sol och bad om du bokar ett hotell vid Las Canterasstranden, nära både nöjen och shopping!
I Las Palmas väntar en resa som är en skön blandning av storstad, badort och charmig småstad, och även om turisterna är många blir de aldrig fler än kanarierna själva. I Catalinaparken säljer gatumånglarna sina prylar, kanarierna diskuterar dagens politik och turisterna njuter av en kaffe med konjak. Det doftar från bageriet, det slamrar från sopbilarna, frisersalongen öppnar för dagen, till kvartersbutiken anländer dagstidningarna och där inhandlas brödet, skinkan, osten och frukten. Det är ett stillsamt oväsen som på natten byts ut mot det eviga bruset från Atlantens vågor. Vill du sola och bada finns det gott om plats på den kilometerlånga Las Canterasstranden, och blir du hungrig eller törstig står stadens hela utbud till ditt förfogande, till mer lokala priser än på många andra resmål.

Bo nära stranden

Från många av Vings hotell går du rakt ut på strandpromenaden och den varma sanden och simmar i havet som skyddas från vågor av vulkanrevet lite längre ut. Ving har ett brett utbud av hotell och lägenheter för din semester i Las Palmas. Nästan alla ligger nära både centrum och den långa Las Canterasstranden. Finast bor du på Bull Hotel Reina Isabel & Spa. Populära Colon Playa och Brisamar Canteras blir snabbt fullbokade.

Shopping i Las Palmas

Shoppingen är också riktigt bra i Las Palmas, inte bara för att priserna är de lägsta på Kanarieöarna. Här finns det klassiska El Corte Inglés, med en välsorterad vinkällare, bland mycket annat, och sedan en tid tillbaka finns shoppingcentret El Muelle nedanför Catalinaparken – med många populära och trendiga butiker, som gjort för en trevlig eftermiddags shopping.

Las Palmas nattliv

Nattlivet har alltid varit på topp i Las Palmas, med mängder av tapasbarer, restauranger och danshak med levande musik. En bra utgångspunkt för kvällen är Catalinaparken, som ligger vid hamnen, bara en kort promenad från stranden. Här finns en uppsjö restauranger, barer och caféer och det är nära till strandpromenaden. Kvällstid fylls torget av både turister och lokalinvånare, har du tur kanske det bjuds på gratis semesterunderhållning från den stora scenen på torget.

Bekväm charter och valfri reslängd

Ving erbjuder både bekväm charter och resor med valfri reslängd till Las Palmas, så du kan välja om du ska ha en enkel chartervecka, en långhelg, en härlig weekendresa eller kanske en resa på de datum som passar dig. Oavsett hur du väljer att resa kan du välja bland flera av våra bästa hotell, du kan följa med på våra utflykter och du har tillgång till vår service. Kort sagt, du kan skräddarsy din resa, från tre dagar och uppåt.
Bra att veta
  • Bra shopping
  • Restauranger och nattliv
  • Hotell på strandpromenaden
  • Kilometerlånga sandstränder
  • Stad och strand
  • Valfri reslängd
  • Prisvärd mat och dryck

Våra kunder om Las Palmas

SÖK DIN RESA TILL Las Palmas

Inspiration och restips för din nästa resa till Las Palmas

Las Canteras stranden i Las Palmas

Marikas bästa tips i Las Palmas

Följ med vår reseexpert Marika till Las Palmas och ta del av hennes bästa tips i den lilla storstaden på Gran Canaria. En underbar och trendig stad med massor av sevärdheter, sportupplevelser, härliga restauranger och den fantastiska stranden Las Canteras.