Kvinna badar i pool

Hotell för alla smaker

Hitta det perfekta hotellet för din resa

Våra hotell

Våra hotell har något för alla smaker, oavsett om det är dags för en familjeresa, en resa på tu man hand eller om du vill resa ensam. När du bokar ett av våra hotell utomlands får du en riktigt skön semester.

När du väljer att boka hotell och flyg hos oss skyddas du alltid av paketreselagen. Dessutom ingår all vår kunskap som vi samlat på oss i över sextio år.

Reser du med familjen och bokar ett hotell utomlands hittar du bland annat våra bästa familjehotell Sunwing Family Resorts, där vi har sett över varenda detalj för att kunna ge er den perfekta familjesemestern. Reser du utan barn och önskar boka ett hotell bara för vuxna rekommenderar vi något av våra Sunprime Hotels som har 16-årsgräns.

Vings egna hotell

Hos oss hittar du våra egna koncepthotell som du bara kan boka hos oss. För familjen som letar efter det allra bästa rekommenderar vi våra Sunwing Family Resorts där du hittar Lollo & Bernie, skandinavisktalande personal som håller i barnaktiviteter och SATS-klasser för dig som vill träna. På hotellen hittar du också trevliga restauranger, rum för alla typer av familjer och poolområden som är anpassade för att hela familjen ska ha det bra.

Önskar ni avslappnad lyx vid havet ska ni välja ett av våra Ocean Beach Club som du hittar på Kreta, Cypern och Gran Canaria. På dessa hotell är tempot lite lugnare men för både barn och vuxna finns aktiviteter för den som vill hålla igång - och självklart hittar man också Lollo & Bernie i närheten.

Om ni ska resa utan barn passar våra Sunprime Hotels utmärkt. Hotellen har 16-års gräns och på hotellen hittar du god mat och dryck, bekväma rum och sviter, SPA och självklart SATS-klasser.

Hotell över hela världen

Hos oss hittar du hotell över hela världen, både för dig som vill resa på charter eller på en reguljär paketresa. Oavsett om du söker ett hotell mitt på Manhattan, på en strand i Maldiverna eller ett hotell långt ifrån turiststråken på Bali hittar du det hos oss. När du bokar ett hotell hos oss, rekommenderar vi också att du köper till flyg till ditt resmål, då skyddas du nämligen av paketreselagen och får ta del av all vår service. Läs mer om fördelarna med en paketresa här.

Sunwing

Sunwing Family Resorts – Vings familjeparadis

På Sunwing stormtrivs familjen. Här är det bus och lek, dagar fullspäckade med aktiviteter, SATS-klasser, shower och full fart från morgon till kväll.

 • Barnklubb med Lollo & Bernie på hotellet
 • Smarta måltidspaket - barn under 12 år äter gratis
 • SPA, gym & SATS-klasser
Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club – modern lyx vid havet

På O.B.C. har alla det bra. Här varvas sköna spabehandlingar med vällagad mat och träningsklasser. Dessutom hittar Lollo & Bernie på bus i barnklubben.

 • Lugn och avslappnad atmosfär
 • Barn under 12 år äter gratis
 • SPA, gym och SATS-klasser
Sunprime
Sunprime

Sunprime Hotels – skräddarsytt för vuxna

Att vara vuxen är extra avkopplande på Sunprime. Här kan du njuta av sköna spabehandlingar och äta god mat i lugna omgivningar. Hotellen har en åldersgräns på 16 år.

 • Tyst poolområde och avslappnad atmosfär
 • Spa, gym och SATS-pass
 • Fina restauranger och smarta måltidspaket
White Lagoon
Family Garden

Family Garden Hotels – bra familjehotell

Barnvänligt, lekfullt och… alldeles underbart. Här finns Vings populära maskotar Lollo & Bernie, barnpooler, gratis träning och massor av aktiviteter för både stora och små.

 • Barn under 12 år äter för halva priset från buffén
 • Barnklubb med Lollo & Bernie
 • Aktiviteter för barn och tonåringar

Utvalda hotell för dig

Med våra Selection-hotell gör vi det nu ännu lättare för dig att välja ett hotell som passar just dina önskemål. Här finns något för alla smaker, plånböcker, intressen och resesällskap.

Ponent mar
Nordic Favourite Selection

Nordiska Favoriter

Nordic Favourite Selection är hotell som år efter år får riktigt höga betyg av våra nordiska gäster.

Canonnier Beach Mauritius
Family Selection

Family Selection

I kategorin Family Selection hittar du bra familjehotell med barnpool och bekvämt boende. Hotellen har mellan 3 och 5 vågor.

Inturotel
Adults Only Selection

Adults Only Selection

Gemensamt för alla hotell i Adults Only Selection är att de har fokus på avkoppling och en åldersgräns på 16 år.

Casa Cook Kos
Top Selection

Top Selection

Top Selection är noggrant utvalda lyxhotell där alla får en drömsemester, oavsett ålder.

Takterass på hotell i Bangkok
Unique Selection

Unique Selection

Unique Selection är valet för dig som tycker att hotellet är resans höjdpunkt. Här hittar du hotell som kort och gott är unika.

Hotell på en ö
Hideaway Selection

Hideaway Selection

Våra Hideaway Selection-hotell ligger långt bortom turiststråken och erbjuder ett bekvämt boende med fokus på avkoppling.

Melia Del Mar på Mallorca
Romantic Selection

Romantic Selection

Romantic Selection är hotell för dig som tycker att resesällskapet är det viktigaste. Här får ni tid för lugn, ro – och varandra.

Hotellpool
Active Selection

Active Selection

Active Selection är hotell med perfekta förutsättningar för träning, med både gym och arrangerade sportaktiviteter.

Man på golfbana
Golf Selection

Golf Selection

Golf Selection-hotellen har egen golfbana eller bekvämt gångavstånd till en bana. Här kan du också boka greenfee direkt på hotellet.

Hotell med pool på taket
City Favourite Selection

City Favourite Selection

Våra hotell i City Favourite Selection har bra läge och har fått höga betyg av både våra experter och våra gäster.

Vilken typ av hotell vill du bo på?

Hos oss hittar du hotell för alla smaker oavsett vilken typ av boende du vill ha

Familj hoppar i pool

Familjehotell

Vi vet hur viktigt boendet är när man letar efter det perfekta hotellet för familjen. Oavsett om ni reser hela släkten eller den lilla familjen har vi rum och hotell som passar era behov.

par sitter i en soffa på Sunprime Pollensa Bay

Hotell för vuxna

Här har vi samlat våra bästa hotell för er som reser utan barn – många med en åldersgräns på 16 år. Så oavsett om du söker ett hotell för en romantisk resa på tu man hand, med vännerna eller själv, hittar du det hos Ving.