Par i en pool

Vuxenhotell

Våra bästa hotell för vuxna

Vi vet hur viktigt det är med en lyckad semester, och vi vet också att en lyckad semester innebär olika saker för olika personer. Vissa vill bara ligga vid poolen, andra vill ha en aktiv semester. Vissa vill vara sociala, andra vill ha egentid. Kanske vill du slappa, medan ditt resesällskap vill träna.

Oavsett vad du önskar dig kan du vara säker på en sak: Hos oss hittar du hotell för en lyckad semester. I vårt utbud hittar du hotell för alla smaker.

VÅRA BÄSTA VUXENHOTELL

Bara hos Ving

Sunprime Hotels
concept-logo

Sunprime Hotels

På våra egna Sunprime Hotels väntar en avslappnad atmosfär, och passar perfekt för dig som reser utan barn. Alla hotell har åldersgräns 16 år.

  • Lugn och avslappnad atmosfär
  • Spa och SATS ELIXIA-klasser
  • Smakfulla restauranger och smarta måltidspaket

På våra egna Sunprime Hotels väntar en avslappnad atmosfär. Hotellen har åldersgräns och passar perfekt för dig som reser utan barn.

Avkoppling på Sunprime Hotels

Varför resan bör gå till ett Sunprime

Sunprime Hotels är hotell där livet går i ett lite lugnare tempo. Barn tycker förmodligen att det här är urtråkiga ställen, men det behöver inte du bry dig om: Sunprime är nämligen bara till för vuxna gäster.

Flera hotelltips för vuxna

Ocean Beach Club Kreta
concept-logo

Ocean Beach Club

Ocean Beach Club är våra lugna, sköna och strandnära designhotell. Lyxig avkoppling oavsett om du reser själv, på tu man hand eller tillsammans med familjen.

  • Hög klass på mat och dryck
  • Spa, gym och SATS-klasser
  • Avslappnad atmosfär
Kvinna får axelmassage

Spahotell

Vill du njuta av sköna behandlingar under din semester? Då rekommenderar vi att du bokar en resa till något av hotellen i vårt utbud som erbjuder spa.

Prime Select
concept-logo

Prime Select

Vings Prime Select-hotell har 4 vingar, och passar bra för dig som reser utan barn och önskar en avslappnad atmosfär. Vissa hotell har åldersgräns.

Utvalda hotell med 4 vingar.

Prime Comfort
concept-logo

Prime Comfort

Prime Comfort är prisvärda hotell med bra läge, god komfort och minst 3 vingar. Dessa hotell passar för dig som reser utan barn.

Prisvärt med bra läge.

Vad är viktigt för dig på semestern?

Vanliga frågor om vuxenhotell

Vilka hotell har Ving som passar för vuxna som reser utan barn?

I vårt stora utbud av hotell har vi många hotell som passar för vuxna. Mångas favorit är våra egna Sunprime Hotels där åldersgränsen är 16 år, mat och dryck står i fokus och om du vill kan du träna på någon av de populära SATS-klasserna som erbjuds. Vill ni åka på en weekend har vi också ett stort utbud av perfekta cityhotell, och för dig som vill träna har vi flera passande träningsresor på flera resmål. Vi har också bra erbjudanden för dig som vill resa ensam till ett vuxenhotell.

Var finns Vings Vuxenhotell?

I vårt utbud av hotell hittar du hotell som passar för vuxna som reser utan barn i hela världen.

Har Ving hotell för vuxna med All Inclusive?

Ja, hos oss hittar du många hotell för er som reser utan barn där du All Inclusive ingår eller kan köpas till.

Kan jag åka på en restresa till ett hotell för vuxna?

Ja, om det finns lediga rum på våra vuxenhotell kan du också hitta de i vårt utbud av restresor.