Hotell för vuxna

Våra bästa hotell för vuxna

Vi vet hur viktigt det är med en lyckad semester, och vi vet också att en lyckad semester innebär olika saker för olika personer. Vissa vill bara ligga vid poolen, andra vill ha en aktiv semester. Vissa vill vara sociala, andra vill ha egentid. Kanske vill du slappa, medan ditt resesällskap vill träna.
Oavsett vad du önskar dig kan du vara säker på en sak: Hos oss hittar du hotell för en lyckad semester. I vårt utbud hittar du hotell för alla smaker.

Bara hos Ving

Skräddarsytt för vuxna

Sunprime Hotels
concept-logo

Sunprime Hotels

På våra egna Sunprime Hotels väntar en avslappnad atmosfär, och passar perfekt för dig som reser utan barn. Alla hotell har åldersgräns 16 år.

  • Avslappnad atmosfär och mycket bra läge
  • Spa och SATS ELIXIA-klasser
  • Smakfulla restauranger och smarta måltidspaket

På våra egna Sunprime Hotels väntar en avslappnad atmosfär. Hotellen har åldersgräns och passar perfekt för dig som reser utan barn.

Avkoppling på Sunprime Hotels

Varför resan bör gå till ett Sunprime

Sunprime Hotels är hotell där livet går i ett lite lugnare tempo. Barn tycker förmodligen att det här är urtråkiga ställen, men det behöver inte du bry dig om: Sunprime är nämligen bara till för vuxna gäster.

Flera hotelltips för vuxna

Spahotell

Vill du njuta av sköna behandlingar under din semester? Då rekommenderar vi att du bokar en resa till något av hotellen i vårt utbud som erbjuder spa.

Prime Select
concept-logo

Prime Select

Vings Prime Select-hotell har 4 vingar, och passar bra för dig som reser utan barn och önskar en avslappnad atmosfär. Vissa hotell har åldersgräns.

Utvalda hotell med 4 vingar.

Prime Comfort
concept-logo

Prime Comfort

Prime Comfort är prisvärda hotell med bra läge, god komfort och minst 3 vingar. Dessa hotell passar för dig som reser utan barn.

Prisvärt med bra läge.

Vad är viktigt för dig på semestern?