Fotbollsresor med Ving

Åk på en fotbollsresa och upplev Premier League eller La Liga live.

Hos Ving kan du boka prisvärda fotbollspaket bestående av matchbiljetter och hotell, samt att du kan boka flygbiljetter (bokas separat), för en fotbollsresa du sent kommer att glömma.

För köp av Champions League-biljetter, gå in på ditt favoritlag för att se tillgängliga matcher.

Med Vings fotbollsresor till Premier League och La Liga får du uppleva världens bästa fotboll på riktigt.

Tv-sända matcher i all ära, men att se Salah, Lewandowski, Bellingham, Haaland och de andra stjärnorna på plats är en helt annan femma. För det är när du delar upplevelsen med 50.000 sjungande supportrar som det blir riktigt magiskt.

En fotbollsresa till Premier League eller La Liga är en dröm för många. Bättre stämning än på läktaren i England och Spanien får man leta efter. Hos oss kan du boka biljetter till alla de stora matcherna i Premier League och La Liga, och du bokar enkelt även flyg (bokas separat) och hotell, så att du får den perfekta fotbollsresan.

Så krångla inte till det, boka en fotbollsresa med biljetter till Premier League eller La Liga hos Ving, och se fram emot en spännande upplevelse med fotboll i världsklass.

Lev ut din fotbollsdröm

Premier League och La Liga är toppen av toppen. Här spelar några av världens absolut bästa fotbollsspelare – inklusive danska Christian Eriksen, Rasmus Højlund, Pierre-Emile Højbjerg och Andreas Christensen. Många danskar drömmer om att åka på fotbollsresa och se de danska killarna eller sitt favoritlag spela på arenan – och det kan de med Spies. Välj det lag du vill se nedan så ser vi till att du får en officiell matchbiljett och hotellvistelse i ett och samma paket. Flygresan bokas separat.

Champions League och Europa League

Vi har också biljetter till matcherna i Champions League och Europa League som de utvalda engelska och spanska lagen här på sidan ska spela. Gå in på ditt favoritlag för att se de tillgängliga matcherna.

Fördelar med att välja Ving när du ska på fotbollsresa

När du bokar en fotbollsresa med Ving (hotell och matchbiljetter) är du i trygga händer. Våra matchbiljetter kommer antingen direkt från klubben eller från en officiell klubbagent. Matchbiljetterna skickas till dig via e-post.

Hotell med centralt läge

Våra noggrant utvalda hotell har alltid ett bra läge i stadens centrum, och många av dem ligger nära kända sevärdheter. En god hotellfrukost ingår alltid i priset.

Vi informerar dig om matcherna flyttas

Under säsongen flyttas många matcher. Bokar du din fotbollsresa hos oss ser vi till att ständigt bevaka matchprogrammet och informera dig om din match flyttas. Om det skulle hända ändrar vi dessutom övernattningarna till datum som passar, utan att det kostar dig extra.

Du skyddas av paketreselagen

Även om din fotbollsresa inte inkluderar flygbiljetter skyddas du fortfarande av paketreselagen.

Du kan alltid komma i kontakt med oss

Även om du reser på egen hand kan du alltid kontakta oss om du behöver hjälp med något – både före, under och efter resan.

Fotbollsresor till Premier League

Här hittar du fotbollsresor till England och biljetter till Premier League.

Fotbollsresor Manchester United

Manchester United på Old Trafford

Vi har biljetter till Uniteds alla hemmamatcher på Old Trafford – "the Theatre of Dreams"

Liverpool publik kollar på en fotbollsmatch med Liverpool FC

Liverpool FC på Anfield

I samarbete med Liverpool FC Official Supporters Club Sweden.

Tottenham Hotspur FC

Tottenham Hotspur FC

Boka hotell och matchbiljetter

Fotbollsresor till La Liga

Här hittar du fotbollsresor till Spanien och biljetter till La Liga.

FC Barcelona

FC Barcelona på Camp Nou

Boka hotell och matchbiljetter

Tips!
Beställ flyg fotbollsresor

Glöm inte flygresan!

Flyg ingår inte i grundpaketet utan bokas separat. Tänk på att boka din ut- och hemresa med god tidsmarginal före och efter matchen. Vi rekommenderar ombokningsbara flygbiljetter, då matchens starttid kan ändras.

Flyg ingår inte i grundpaketet utan bokas separat. Vi rekommenderar ombokningsbara flygbiljetter då matchens starttid kan ändras.

Fotbollsresor med Ving grupp- & konferens

Större sällskap?

Varför inte åka på en fotbollsresa med hela laget? Eller förlägga konferensen i anslutning till en match? Vår grupp- & konferensavdelning hjälper dig att skräddarsy resan.