PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Våra fotbollsresor

Vings fotbollsresor

Med Vings fotbollsresor kan du uppleva världens bästa fotboll på riktigt, både i England och i Spanien. Tv-sända matcher i alla ära, men att se Zlatan, Rooney, Messi och de andra stjärnorna på plats är en helt annan femma. För det är när du delar upplevelsen med 50.000 sjungande supportrar som det blir riktigt magiskt.

Hos Ving kan du boka fotbollspaket bestående av matchbiljetter och hotell, samt förstås även boka flygbiljetter från Sverige (bokas separat). Eftersom vårt systerföretag Thomas Cook Sport är officiell Travel Partner till flera av Storbritanniens bästa fotbollslag kan vi erbjuda mycket prisvärda fotbollspaket till Premier League. Vi har även bra priser på fotbollspaket till FC Barcelona och Real Madrid i spanska La Liga.Fotbollsbiljetter till La Liga

NFL International Series

Detta ingår i fotbollspaketet

Grundpaketet består av matchbiljett + två nätter på hotell i dubbelrum. Givetvis kan du välja flera nätter om du vill.


Läs mer om våra fotbollspaket

Glöm inte flygresan

Glöm inte flygresan

Flyg ingår inte i grundpaketet utan bokas separat. Tänk på att boka din ut- och hemresa med god tidsmarginal före och efter matchen. Vi rekommenderar av- eller ombokningsbara flygbiljetter, då matchens starttid kan ändras.

Boka din flygresa här

Thomas Cook Sport

Thomas Cook Sport

Vårt systerföretag Thomas Cook Sport är officiell Travel Partner till flera av Storbritanniens bästa fotbollslag, och vi kan därför erbjuda mycket prisvärda fotbollspaket till Premier League.

e-post: info@ving.se

Tel: 0771-995 995

Större sällskap?

Större sällskap?

Varför inte åka på en fotbollsresa med hela laget? Eller förlägga konferensen i anslutning till en match? Vår grupp- & konferensavdelning hjälper dig att skräddarsy resan.

Ving Grupp & Konferens

Vings Formel 1-resor

Prisvärda Formel 1-resor

Nu kan du uppleva världens häftigaste motorsport live! Boka en fartfylld Formel 1-resa med Ving. Flyg, hotell och läktarplats ingår, allt i ett prisvärt paket.

Se Formel 1 live

Delbetala din resa

Ansök online!