POPULÄRA STORSTÄDER FÖR EN CITYRESA

Små saker gör stor skillnad. Som att vi erbjuder hotell nära de största sevärdheterna i varje stad, så att du kan fokusera på själva upplevelserna istället för på hur du ska ta dig till dem.

Alla cityresmål

Välj bland noggrant utvalda hotell i fler än 60 storstäder.

HITTA DIN RESA

INSPIRATION FÖR DIN STORSTADSRESA

Att välja vilken storstad man ska resa till är inte alltid helt enkelt. Därför har vi samlat några av våra bästa tips för cityresor här!

Citytips

Hur vill du resa?

Är lyxhotell till budgetpriser din grej? Eller vill du åka på en cityresa med familjen? Hitta inspiration här.

Restaurang- och shoppingtips

Här tipsar vi om större, klassiska varuhus, små pärlor som second hand-butiker och fantastiska restauranger.

Cityhotell med de bästa takterrasserna

Cityhotellen med de bästa takterrasserna

De flesta storstäder upplevs bäst till fots, men få saker slår utsikten från en riktigt läcker takterrass – gärna med en bar som kronan på verket.

Fördelar att resa på en cityresa med Ving

När du reser på en paketresa till en storstad med Ving kan du skräddarsy din semester, helt efter dina önskemål och samtidigt få trygghet på resan.

Stort och flexibelt utbud

En storstadsresa med Ving ger dig frihet att välja avresedatum, reslängd och hotell.
Du väljer själv bland ett brett utbud av resmål och hotell, samtidigt som du har tryggheten att skyddas av paketreselagen. När du beställer en paketresa till en storstad med Ving har du flertalet flygbolag att välja mellan.

Centrala hotell

Med Ving får du också massor av valfrihet när det gäller hotell. Våra noga utvalda hotell för cityresor har alltid ett bra läge, vissa i närheten av stadens sevärdheter, några i en trevlig stadsdel och i olika prisklasser, just för att du ska hitta ett hotell som passar preferenserna. Hos oss hittar du allt ifrån enkla mellanklasshotell till lyxhotell med alla bekvämligheter. Du är alltid välkommen att fråga oss om råd, oavsett du du har speciella önskemål, eller önskar bo i ett speciellt område - så hjälper vi dig att hitta det perfekta hotellet.

Storstadsresa på egen hand

Reser du på en cityresa med Ving, reser du på egen hand. Vi har inga guider på våra cityresmål, men du kan alltid komma i kontakt med oss om du behöver hjälp, både före under och efter din cityresa. Ytterligare en fördel med att beställa din resa med oss, är att du skyddas av paketreselagen. Det betyder att du får tillbaka dina pengar om något skulle ske oss som företag.