Se hotell (12)

Resor till Verona

Den gamla kulturstaden Verona vid floden Adiges är en av Italiens vackraste städer, väl värd en resa för att uppleva historien, kulturen och menyerna.
Navet i staden är den stora piazzan Bra, med rådhuset och den stora romerska amfiteatern Arena di Verona, där sommarens operafestivaler äger rum. Verona är också platsen där Shakespeares Romeo och Julia utspelar sig. Men Verona är så mycket mer än teater och skådespel. Restaurangscenen är också något alldeles extra, även för att vara i Italien. Under din resa till Verona bör du se till att prova några av de lokala specialiteterna, som till exempel olika varianter av risotto, polenta eller någon fisk från den närbelägna Gardasjön. Har du ändå svårt att helt släppa teatern rekommenderas baci di Giulietta -Julias kyssar- till efterrätt, ett slags små kakor som passar till precis allt. För dig som är intresserad av shopping finns ett bra utbud med exklusiva varumärken, outlets och italienska delikatesser.

Skräddarsy din resa till Verona

Bokar du en resa till Verona hos Ving flyger du reguljärt, på de tider och med den reslängd som passar dig. Du kan också välja ett hotell som passar dig, de flesta ligger centralt, med gångavstånd till de flesta av stadens stora sevärdheter, men vill du bo lite lugnare, lite längre ut kan du boka det också.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Centrala hotell
  • Lokala restauranger

Våra kunder om Verona

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Verona