Sommarresor

Boka din resa utomlands i sommar och försäkra dig om att sommarresan blir precis som du vill ha den!

Vad en sommarresa innebär har lika många svar som det finns människor. För vissa innebär den perfekta resan utomlands på sommaren härliga bad och skön värme, för andra en weekendresa till en världsmetropol.

Läs mer Därför har vi sommarresor till i stort sett hela världen från Asien till Sydamerika, oavsett om du vill resa på en charter till klassika Mallorca, uppleva något nytt som våra nyheter grekiska pärlan Karpathos eller spännande Albanien, eller vill att sommarresan går till Tokyo eller New York.
 
Oavsett vad du väljer kan du i vårt breda utbud hitta en sommarresa som passar. Vår service ingår alltid och vi finns här för att hjälpa dig att hitta din perfekta resa utomlands.
 
Reser du ensam hittar du bra erbjudanden på sommarresor här. För er som åker utan barn rekommenderar vi en resa utomlands i sommar till något av våra Sunprime Hotels eller Casa Cook. Är det däremot familjen som ska ut på en sommarresa är det alltid lika uppskattat med en resa till Lollo och Bernie på ett Sunwing hotell, eller varför inte prova på vårt Casa Cook Chania, vår nyhet för sommaren där också barnen är välkomna!
Dölj

GUIDE TILL SOMMARENS SEMESTER

Drömmer du om en avkopplande semester och hotell med poolaccess? Vill du bo direkt på stranden eller är det viktigast med barnklubb på hotellet? Vi hjälper dig hitta rätt.

UTVALDA TIPS OCH ERBJUDANDEN

Hur reser du i sommar?

Var och när vill du resa?

Sommarresmål

Här hittar du en överblick över våra mest populära resmål i sommar!

Hitta din resa