Par på stranden

Budgetvänliga sommarresor

Billiga sommarresor till värmen

Litar du på att den svenska sommaren visar sig från sin bästa sida med massor av sol och värme? Att spendera sommaren i Sverige kan vara lite av en chansning eftersom vädret inte alltid är att lita på. För större chans till sol, värme och härliga bad är en resa söderut perfekt.

Kanske bekymrar du dig om att semesterbudgetens storlek inte kan leva upp till semesterdrömmarna? Men som tur är har vi många billiga sommarresor som bara väntar på dig.

Var är det varmt i sommar?

Drömmer du om temperatur som påminner om en varm härlig sommar här hemma, eller kan din sommarresa inte bli varm nog? I vår värmeguide ser du hur varmt det är på våra olika resmål.

Hotell för alla smaker

I mer än 60 år har Ving skickat soltörstande svenskar på semester. En del drömmer om att vandra på Kreta medan andra vill slappna av på en mallorcinsk strand. Oavsett vem du är, har vi semestern och hotellet som passar dig och din semesterbudget i sommar.

Reser du med barn rekommenderar vi ett av våra familjehotell. På Sunwing Family Resort och Ocean Beach Club hittar du barnpooler, roliga aktiviteter hela dagen och familjeshower. Om ni ska resa på en semester utan barn är våra Sunprime hotels. Här råder lugn stämning, du kan unna dig en skön spabehandling och du hittar trevliga restauranger. Låter det dyrt? Det behöver det inte vara, du kan hitta en billig sommarresa till något av våra populära koncepthotell - speciellt om du kan tänka dig att resa utanför högsäsong.

Oavsett vem du är och vilken typ av billig sommarresa du drömmer om, har vi resan för dig!

Populära resmål för en billig sommarresa

Så får du en billigare sommarresa

Två pojkar sitter på en trappa och äter glass

All Inclusive – när du vill ha koll på semesterbudgeten

När vi åker på semester vill vi gärna skämma bort oss lite extra. Det kan vara en extra kopp kaffe, en glass till eller en kall drink i solnedgången. Ett bra tips om du vill göra sommarens resa lite billigare, är att boka ett hotell med All Inclusive , då är de flesta av kostnaderna redan betalda hemifrån och du kan njuta av kaffet, glassen och drinken utan att bekymra dig om notan.

Välj All Inclusive och slipp tänka på notan

KVinna sitter vid vattnet

Res med kort varsel

Blev sommaren inte som planert, eller har du tillräckligt med is i magen för att vänta och boka resan till sista stund, då har du möjlighet att få en billig sista minuten-resa till sommaren. Våra restresor uppdateras flera gånger om dagen så det kan vara bra att hålla koll på våra erbjudanden för att inte missa den billiga sommarresan.

En av våra sista minuten-resor kan ge dig en billig resa i sommar.