Cypern

Cypern

Välkommen till Cypern, ett av våra mest solsäkra resmål, med härliga stränder och mycket att se och göra. För familjen har vi både Sunwing Family Resorts och Family Garden, och reser du utan barn erbjuder vi våra eleganta Sunprime Hotels. Med Ving kan du resa till fyra olika resmål på Cypern: Ayia Napa, Larnaca, Limassol och Protaras/Fig Tree Bay. Förutom den klassiska chartern kan du också boka en resa med reguljärflyg till flera av våra resmål på Cypern. Det betyder att du själv väljer när du ska resa och hur länge du ska vara borta, året runt.

Vart och ett av våra resmål har sin charm, men i Ayia Napa ligger vårt bästa familjehotell: Sunwing Sandy Bay Beach. Här hittar du också Sunprime Ayia Napa Suites, ett perfekt val för dig som reser utan barn. I Protaras/Fig Tree Bay frestar vi med ett både rymligt och barnvänligt Family Garden-hotell alldeles vid stranden: Rising Star. Här kan vi också presentera nyheten Sunprime Protaras Beach, alldeles intill stranden. Välkommen!

Vings bästa hotell
Första sommaren för vårt Ocean Beach Club - Cypern i Ayia Napa blev en succé. Ocean Beach Club är det lite lyxigare hotellkonceptet som tidigare har gjort succé på Kreta och Gran Canaria. Ocean Beach Club - Cypern är valet för dig som vill ha tillgång till utbudet på populära Sunwing Sandy Bay Beach, men som vill bo lite bättre, lite lugnare och närmare havet.

Läs mer om Cypern Dölj text

När är det bäst väder på Cypern?
Cypern har ett medelhavsklimat, med varma, torra somrar och svala vintrar. Vings resmål Ayia Napa, Protaras/Fig Tree Bay, Larnaca och Limassol ligger vid sydkusten. Här bjuder våren, mars och april, på ett klimat likt svensk sommar, med temperaturer runt 20 grader eller mer. Redan i slutet av maj och början av juni når temperaturen ofta upp mot 30 grader för att stiga ytterligare, till närmare 35 grader i juli och augusti. September, oktober och november håller samma lufttemperaturer som början av sommaren, och i vattnet är det 22-27 grader varmt. Mest nederbörd faller i december, januari och februari men på sydkusten blir det sällan kallare än 16 grader dagtid. I bergen på öns centrala delar förekommer dock snöfall.

 • Valuta: Euro (EUR)
 • Säsong: Året runt
 • Antal resmål:  4
 • Antal hotell:  78

Vårt eget flygbolag

Thomas Cook Airlines Scandinavia

När du reser med vårt eget flygbolag, Thomas Cook Airlines Scandinavia, får du en lång rad fördelar:

  • Nordens största taxfree-butik
  • Nordens billigaste taxfree-varor
  • Skandinaviens bästa service
  • Möjlighet att uppgradera sittplats och måltid

Läs mer
All Inclusive på Cypern

All Inclusive på Cypern

Boka något av våra omtyckta All Inclusive-hotell på Cypern för en riktigt skön semester.

Våra hotell med All Inclusive