Tjej ligger på flytmadrass i vattnet

perfekta resor för dig som vill

Resa själv

Res ensam på semester

Är du singel, eller gillar du bara att resa själv? Då hittar du enkelt en passande resa här.

Här kan du se våra bästa erbjudanden på hotell när man reser själv, t.ex. våra Ving Solo erbjudanden. På vissa hotell har vi tagit bort eller prissänkt det tillägg, som ofta tillkommer när du beställer ett rum för en person.

På många av våra resmål erbjuder vi utflykter som passar perfekt som en aktivitet på en singelresa, eller kanske vill du bara slappna av i en solstol och ta det lugnt.

Ett populärt alternativ för en resa själv, är att åka med på en träningsresa där skön ensamtid varvas med träningspass och umgänge. Vill du redan nu resa ensam på en sista minuten? Filtrera fram resor för en person och du kan inom kort vara iväg på din semester!

Varför ska jag betala tilläggsavgift för hotellrummet när jag reser själv?
Många av våra hotell har inte enkelrum utan bara rum med minst två sängar. Det betyder att priset därmed är för ett dubbelrum och inte kan halveras när en person reser ensam.

Erbjudanden för dig som reser själv

Här är ett urval av hotell med bra priser för dig som reser ensam på semester.

Resa ensam tillsammans med andra

Här hittar du gruppresor som passar perfekt för solo resor.

Inspiration för dig som ska resa själv

våra bästa tips för dig som ska resa ensam

5 anledningar att resa ensam

Känns blotta tanken på att resa ensam skrämmande? Det finns många föreställningar kring utmaningarna med att resa på egen hand, men faktum är att det också finns en mängd fördelar. Här är fem anledningar till varför din nästa resa borde ske utan sällskap.

Res ensam tillsammans med andra

Visst kan det vara roligt att resa och uppleva saker tillsammans med någon annan. Men det kan också vara påfrestande att tvingas anpassa sig efter flera viljor och förväntningar. Det finns ett sätt att åka på en drömresa, utan att behöva kompromissa.

Bästa resmålen för dig som reser själv

Är du sugen på en upplevelserik semester utan kompromisser? Här har vi samlat en mängd resmål som är välkomnande, säkra och bjuder på många spännande upplevelser för dig som reser själv.

Hitta en resa som passar

Passande resor för ensamma

Stockholm-Arlanda, 1 vuxen, 1 vecka
Filtrera
0 hotell