För dig som vill resa ensam

RES SJÄLV

Res ensam på semester

Är du singel, eller gillar du bara att resa själv?

Våra Ving solo-resor passar perfekt för dig som vill åka ensam på en resa. I vårt breda utbud hittar du resor för dig som vill resa själv och ett brett utbud av resmål som passar resor på egen hand.

På vissa hotell har vi tagit bort eller rabatterat det tillägg, som ofta tillkommer när du beställer ett rum för en person.

Läs mer På många av våra resmål erbjuder vi utflykter som passar perfekt som en aktivitet på en singelresa, eller kanske vill du bara slappna av i en solstol och ta det lugnt.
 
Ett populärt alternativ för en resa själv, är att åka med på en träningsresa där skön ensamtid varvas med träningspass och umgänge. Vill du åka redan nu ensam på en sista minuten? Filtrera fram resor för en person och du kan inom kort vara iväg på din semester!
 
Varför ska jag betala tilläggsavgift för hotellrummet när jag reser själv?
Många av våra hotell har inte enkelrum utan bara rum med minst två sängar. Det betyder att priset därmed är för ett dubbelrum och inte kan halveras när en person reser ensam.
Dölj

Andra typer av resor för dig som vill resa själv

Res ensam med oss på en storstadsresa, träningsresa, kryssning eller kombinera flyg och hotell själv.

Resor för dig som vill resa själv

Nedan hittar du resetips för dig som vill resa ensam på semester!

Stockholm-Arlanda, 1 vuxen, 1 vecka
Filtrera
0 hotell
Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
 
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
 
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
 
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim
Klimatkompenserade flygresor

Klimatkompenserade resor

Vi klimatkompenserar alla flygresor oavsett flygbolag. Dessutom klimatkompenserar vi också ditt boende om du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club, samt alla våra transfers på resmålen. Bra va?