Se hotell (34)

Resor till Parga

Parga är ett av våra mest omtyckta resmål i Grekland, många av våra gäster har lämnat mycket höga betyg på sin resa till Parga.
Parga är långt ifrån en traditionell badort. Den lilla staden sträcker sig som en amfiteater runt en vacker vik med små öar. Det är backigt och de små husen med sina gulröda tegeltak, balkonger och glada trädetaljer klättrar uppför bergsluttningen från den idylliska hamnen. Ovan Parga stad ligger den venetianska borgen på toppen av ett berg som stupar rakt ned i havet. Nöjeslivet är nog mer dramatiskt och högljutt på andra håll - med undantag för augusti, då semestrande atenare och italienare brukar resa hit och gör vad de kan för att höja pulsen i gränderna. Annars ägnas kvällarna mest åt att fördriva tiden i trevligt sällskap på hamnpromenadens trivsamma tavernor, barer och caféer.

Ö-känsla på fastlandet

Även om Parga ligger på fastlandet känns det som en resa till en skönt genuin grekisk ö, med fina stränder, bra badvatten och grekisk vardag runt varje hörn. Samtidigt har du stadskänslan med vindlande gränder, trivsamma strövtåg i den lilla hamnen och bra utflyktsmöjligheter både på fastlandet och till närliggande öar.

Nöjda gäster på fina hotell

Parga ligger i topp när det gäller gästernas betyg på våra hotell. Om det beror på att de flesta är småskaliga, familjedrivna hotell i lagom storlek, eller på något annat är svårt att säga, men de får mycket höga betyg. Många av dem ligger också inne i själva stan, och eftersom Parga inte är särskilt stort bor du nära det mesta, både stranden, tavernorna och butikerna. Därför blir de fullbokade fort, så det gäller att vara ute tidigt om du vill boka en resa under högsäsong.

Välj din favoritstrand

I själva byn finns de två mindre Krioneristränderna, och på taxi/buss- och båtavstånd flera härliga stränder. Fina Lichnos Beach till exempel ligger tre kilometer utanför stan. Och till den populära Valtosstranden är det knappt en kilometer. Ett tips är att ta en promenad till stranden och sedan resa hem igen med taxibåt.
Bra att veta
 • Prisvärt boende
 • Hotell på stranden
 • Fina stränder
 • Många restauranger
 • Spännande utflykter
Filtrera och sök resa

Våra kunder om Parga

Stränder
Inne i Parga finns två stränder, den mindre Piso Krioneri Beach och den större Krioneri Beach, båda med grovkornig sand. I utkanten av staden börjar den kilometerlånga Valtos Beach, också den med grovkornig sand. Cirka tre kilometer söder om Parga ligger Lichnos Beach. Stranden är en kilometer lång och har en blandning av fin- och grovkornig sand.

Valtos-stranden

Valtos-stranden är en cirka en och en halv kilometer lång sten- och sandstrand som ligger på baksidan av den venetianska borgen sett från hamnen. Här finns solstolar och parasoller att hyra och flera små tavernor. Enklaste vägen dit är att följa trapporna upp till borgen och ta gångvägen därifrån ner till stranden. Det går också taxibåtar från hamnen i Parga till stranden. Detta är en mycket populär strand som fort blir full av folk. Under sommaren dyker det upp strandbarer och olika happenings avlöser varandra.

Krioneri-stranden

Stranden ligger mitt inne i Parga. Den består omväxlande av sand och sten. Solstolar, parasoller och trampbåtar finns att hyra. Strax söder om Krioneri-stranden ligger Piso Krioneri, en mindre strand med åtskilligt färre besökare.

Lichnos-stranden

Den här stranden ligger tre kilometer söder om Parga. Även här finns solstolar och parasoller att hyra och vattensporter att utöva. Hit är det enkelt att ta sig med taxibåt, taxi, bil eller moped. Eller varför inte passa på att ta den fina naturstigen över berget?

Sarakiniko-stranden

Den här stranden ligger cirka 13 kilometer från Parga, och det enklaste sättet att ta sig hit är med taxibåt från Parga. Stranden består av sand och sten, men här finns solstolar, parasoller och några vattensporter samt ett par tavernor där man kan få sig en grekisk lunch. Tycker du om att vandra är det fullt möjligt att gå till Sarakiniko, vägbeskrivning finns på Vings servicecenter.
Mat, dryck och nattliv
I Parga finns ett brett utbud restauranger, barer och caféer som serverar både lokala och grekiska rätter samt internationella rätter. Hamnpromenaden i Parga är en naturlig träffpunkt och här finns det många restauranger med fin utsikt över havet. Tack vara sin backiga miljö har även många restauranger och barer högre upp i Parga en fantastiskt utsikt. Parga-området är känt för sin olivolja och ost, under säsong finns den ofta att provsmaka direkt från producenten.

Mat och dryck på Lefkas

Den lokala tavernan är den naturliga samlingspunkten för grekerna. Här gör man många och långa besök då måltiderna är en viktig del av grekernas sociala liv. Det grekiska köket har mycket gott att bjuda på. Prova själv!

Smårätter - Meze

Horiatiki Grekisk sallad med tomat, lök, oliver och fetaost
Feta Vit, krämig getost
Tsatsiki Vitlöksdipp med yoghurt och gurka
Saganaki Friterad ost med citron (rekommenderas!)
Dolmades Kött- och risfyllda vindruvsblad
Fisk - Psari
Kalamares Friterad bläckfisk (rekommenderas!)
Garides Grillade havsräkor
Ksifa Svärdfisk (rekommenderas!)
Kött - Kreas
Keftedes Grekiska köttbullar
Moussaka Köttfärs och aubergine om vartannat, gratinerat med ost.
Pastitio Lasagne med makaroner
Souvlaki Grillspett
Gemista Tomater eller paprika fyllda med ris eller kött

Drycker - Pota

Vin Retsina är ett vitt vin smaksatt med kåda. Det finns också många lokala varianter.
Öl De flesta sorter är importerade eller bryggda på licens.
Ouzo Grekernas eget anisbrännvin, släkt med turkarnas Raki, levantens Arak och fransmännens Pastis. Späds med vatten och blir då mjölkvitt.
Metaxa Grekisk konjak
Kaffe Grekiskt kaffe är mycket starkt och serveras i små koppar. Nescafé kan liknas vid vårt kaffe. Frappé är iskaffe, mycket gott och svalkande i värmen
Nattlivet i Parga är avslappnat. Här finns ingen större nattklubb, njuter gör man istället av en drink på de många små barerna som har öppet till sent. I juli och augusti har många greker semester, vilket bidrar till att stämningen blir än mer grekisk.
Shopping
I Parga ligger de flesta affärerna vid hamnen och i de små bakgatorna i centrum. På de kullerstensbelagda gatorna finner du grekiska specialbutiker med intressant shopping som ouzo, honung och olivolja samt butiker med konsthantverk, guld, moderna kläder, skor och väskor. Önskar du handla dagligvaror finns det flera minimarkets runt om i staden. Större snabbköp finns runt området vid skolan och kyrkan, samt vid Piso Krioneri. Då Parga ligger på fastlandet kan du också ta dig till närliggande städer som t.ex. Preveza (ca 1 timme) och till Ioannina (ca 1 1/2 timme). Här finns ett större utbud av affärer och några internationella kedjor.
Aktiviteter och sevärdheter
Missa inte att göra ett besök till borgen i Parga, som ligger mellan Parga stad och Valtos. Här känner du av historiens vingslag och utsikten från borgen är hänförande, kanske en av kustens främsta sevärdheter. Området i närheten av Parga har också en mycket vacker natur. Vi rekommenderar därför varmt en vandringstur, det är en häftig upplevelse. Här finns flera utmärkta leder och bra stigar.

Byn Anthousa

Följ vägen inåt landet från Valtosstranden och fortsätt rakt fram i ungefär 700 meter, förbi Mango, Nicolaou Minimarket. Precis efter Nikita Studios på höger sida ser du en liten stig och en skylt som pekar mot Anthousa & Castle. Följ stigen och ta sedan vänster. Därefter följer du vägen till Anthousa.
Du går genom en dal, och kan höra vattnet porla. Till höger ser du så småningom en vattenkvarn, gå över betongbron och uppför berget. Fortsätt fram till utkanten av byn, där boningshusen börjar.
Följ den slingrande vägen mot kyrkan Agiayiannis och njut av de hänförande vyerna. Slutligen följer du den asfalterade vägen in mot centrum av Anthousa. När du går genom byn kommer du se skyltar som pekar mot The Castle. Nu följer en brant klättring till Ali Pashas slott (ca en km) men det är mödan värt när du kommer upp och kan njuta av den fantastiska utsikten över omgivningarna och mot Parga. På väg tillbaka till Parga kan du antingen välja samma väg som du kom, eller följa huvudvägen från Anthousa till Parga. Det finns tavernor i närheten, men kom ihåg att Anthousa stänger för siesta mellan 13.00 och 17.00, och under den tiden kan man inte räkna med att hitta öppna barer eller restauranger.

Lichnos Beach genom olivlundarna

Från Parga siktar du på Krioneri Beach och följer vägen som löper parallellt med stranden. Vägen fortsätter sedan bort från stranden, du passerar ett bageri till höger, och en camping till vänster. Fortsätt gå till du kommer till en restaurang som heter Perivoli, till höger. Fortsätt rakt fram till du befinner dig i en olivlund. Till höger ser du en stig som stiger brant upp bland olivträden. Följ den stigen, först åt vänster, sedan åt höger. På vänster sida passerar du en kyrka som kallas Agios Georgios. Fortsätt längs med stigen som syns tydligt och så småningom blir både bredare och hårdare. Ungefär en halvtimme efter att du gått förbi kyrkan kommer du fram till en asfalterad väg. Det är huvudvägen mellan Lichnos och Parga och tar du till vänster kommer du tillbaka till Parga. Ska du till Lichnos tar du till höger och följer vägen i ungefär 1,5 kilometer till du kommer fram till Lichnos Beach. Kom ihåg att vägen är brant och inte erbjuder någon skugga. Vid Lichnos Beach finns några barer och tavernor, tillsammans med solstolar och parasoller som man kan hyra. På Lichnos finns också vissa vattensporter och vattentaxi som kan ta dig tillbaka till Parga mot en liten avgift.

Bakom Parga genom olivlundarna

Det här är en ganska lång, men inte särskilt krävande vandring. Själva stigen är ca tre kilometer, men det är ca två kilometer till startpunkten, beroende på var du bor. Du går antingen på flata stenar eller betong, och det är egentligen inga branta uppförsbackar utom på väg dit, eller om man tar vandringen åt motsatt håll. Från korsningen i Parga (vid Piraeus Bank och taxistationen) tar du vänster och följer vägen ungefär en kilometer, förbi kliniken, och Athina Studios på din högra sida. Följ den slingrande vägen, till vänster passerar du avtagsvägen till Valtos och fortsätter uppåt till du kommer till en t-korsning. En alternativ väg är att gå mot slottet och sedan följa vägen uppe på åsryggen med utsikt över Valtos-stranden till du kommer till en hårnålskurva, och avtagsvägen till Valtos till vänster. Fortsätt framåt till du kommer till t-korsningen. Mitt emot finns en stig som leder åt höger, följ den. Till vänster finns en vattenfontän med årtalet 1891 – pengarna för att bygga den donerades av en man vid namn Vassilikas. Passera fontänen på höger sida och följ stigen till du kommer till en brant betongväg som leder neråt och till höger. På vägen passerar du –förutom en massa olivträd- en stor platan, det äldsta trädet i Parga, och en liten kyrka. Du kan höra ljudet av rinnande vatten innan du ser det. Om du går ner till kyrkan, var försiktig när du går upp igen eftersom kyrkans tak är lågt och hänger över trappstegen. Fortsätt längs med stigen, förbi en liten bondgård med en camping för de som jobbar i olivlundarna. På flera ställen längs med stigen får du en fin utsikt över Parga, så det är en god idé att ta med en kamera. Stigen slutar vid en betongväg, följ den till du kommer ut på huvudvägen mellan Lichnos och Parga, rätt ovanför Adams Apartments. Ta höger för att komma tillbaka till Parga.

Festival

Den 15 augusti är en av årets största religiösa högtider i den grekisk-ortodoxa kyrkan. Då firas jungfru Marie himmelsfärd. I Parga är det en stor folkfest och de flesta gator i stadens centrum kommer att vara avstängda på kvällen.
Med en hyrbil tar du dig enkelt till de många intressanta platserna som finns mer eller mindre nära Parga. Här tipsar vi om några av dem.

Mitikas

En pittoresk by dit turismen ännu inte kommit på allvar, med undantag för grekerna själva, och en del italienare. Här avlöser tavernorna varandra och stämningen är mycket grekisk. Slå dig ner på ett café eller en taverna och njut av utsikten över havet (man kan bl.a. se ön Kalamos), medan du läskar dig med något kallt att dricka eller ett mål mat.

Kalamos

En bergig liten ö utanför Mitikas. Båtar går dit varje dag från Mitikas. Här finns i stort sett inga turister förutom någon enstaka segelbåt. Det finns några få små tavernor i det man kan kalla för byns lilla centrum.

Tricorfo

När du kör mot Agia ser du en skylt mot Tricorfo. Vägen leder ner till en gammal borg från Ali Pashas tid med en fantastisk utsikt över Parga och de joniska öarna. Ta en promenad hit från Parga (cirka 5 kilometer) eller ta lokalbussen och gå de sista 20 minuterna.

Preveza

Preveza är en livlig hamnstad ca 60 kilometer från Parga, med ca 14 000 invånare. Här finns gott om butiker och restauranger. Utanför Preveza ligger ruinerna av en gammal borg, Nikopolis, som byggdes av kejsar Octavianus till minne av slaget vid Aktion.

Arta

Arta är Epirus-provinsens sydligaste stad och förknippas ofta med sina citruslundar som doftar fantastiskt – särskilt om våren. Staden är också känd för den turkiska bron från 1600-talet, den äldsta i Grekland. Här finns också en vacker bysantinsk kyrka med sex kupoler och elegant mosaik.

Paragaea Olive Oil Factory

Parga-regionen är lika känd för sina olivlundar som för sin produktion av förstklassig olivolja.
Olivträdet och dess frukter har sedan urminnes tider ansetts som heliga, och deras symbolvärde i pjäser och myter har varierat mellan kamp, välstånd, fred, fertilitet och eufori.
Olivproduktionen i Parga började bli allmänt känd under venetianskt styre, under en tid då området genomgick en stor ekonomisk och kommersiell tillväxt. Vid denna tid beordrade venetianarna plantering olivlundar, något som resulterade i att en stor del av befolkningen i Parga så småningom odlade oliver och producerade olja. Detta var början på den olivproduktion som fortfarande präglar många grekers vardag i regionen. Bröderna Grigorios och Elias var köpmän som handlade i oliver, olivkärnor, timmer, citrusfrukter och ekollon i Parga-regionen. De etablerade de första maskindrivna olivpressen i Parga 1929 och breddade sedan verksamheten till annan olivbearbetning. 2009 köptes fabriken av sina nuvarande ägare, i syfte att restaurera och bevara byggnaden för att så småningom skapa ett museum, Paragaea Olive Oil Factory, över regionens olivproduktion.
Paragaea Olive Oil Factory består av två våningar. På den nedre kan man se den ursprungliga utrustningen och det arkiv som användes vid produktionen av olivolja. På den övre våningen presenteras Pargas historia kopplad till produktionen av olivolja. Efter att ha bekantat sig med fabriken har man möjlighet att smaka på olika varianter av olivolja och lära sig mer om ritualer och hemligheter med god olivolja, samt hur dess smak, arom och färg är bevis på renhet och kvalitet.

Ioannina

Ioannina är Epirus provinshuvudstad, med en tydlig prägel från den turkiska eran. I dess äldre delar finns gamla murar, karakteristiska små hus och trivsamma små gator. Shoppingmöjligheterna är stora och Ioannina är bl.a. känd för sitt silversmide. Här finns också en insjö, Nissi, med en liten ö som är värd ett besök.

Lefkas

Lefkas är en av de joniska öarna, och en mycket vacker sådan. Här finns många platser värda ett besök, t.ex. Nidri med sin ungdomliga prägel och sitt nattliv och Agios Nikitas med sin trevliga hamn och sina fina stränder. Längst ute på öns sydspets ligger stranden Vassiliki, känd som "surfarnas paradis", då förhållandena här lämpar sig utmärkt för vindsurfing. Lefkas finaste strand heter Porto Katsiki, också på sydsidan.
Utflykter
Meteora
Meteora
Följ med till Klosterbergen i Meteora och besök klostret "The Great Meteora" samt bergsbyn Metsovo. Under en lång dag får du lära dig mycket om traditioner och historia. Måltider och dryck ingår inte.
Läs mer om utflykten
Myter och floden Acheron
Myter och floden Acheron
Ta ett steg tillbaka i tiden till de gamla grekiska myterna. En heldagsutflykt med vacker natur, spännande historia och besök vid floden Acheron samt ruinerna vid Nekromantion. Måltider och dryck ingår inte.
Läs mer om utflykten
Ö-hoppning i Joniska havet
Ö-hoppning i Joniska havet
Lefkas - Kefalonia - Ithaka - Meganissi - Skorpios. En rundtur med det bästa den joniska övärlden har att erbjuda! Måltider och dryck ingår inte.
Läs mer om utflykten
Paxos & Anti Paxos
Paxos & Anti Paxos
Välkommen till en heldagsutflykt med sol och bad när det är som bäst! Båtturen till Paxos och Antipaxos ger dig också sevärdheter och shopping. Måltider och dryck ingår inte.
Läs mer om utflykten
Hur du tar dig runt
Det bästa sättet att se och uppleva Parga-området är att hyra en bil och ett tips är att boka hyrbilen redan hemifrån, det är både billigare och smidigare. Det kan dessutom vara svårt att få tag på en hyrbil på resmålet under högsäsong så boka din Avis-bil innan ankomst.
Taxibåt mellan Parga och Valtos Beach. Taxibåt finns även till Lichnos Beach. Båtförbindelser till Korfu, Paxos och Antipaxos. Det lokala bussnätet fungerar väl. Vill du besöka någon av de närliggande öarna finns det gott om båtförbindelser från Parga.

Buss

Ett charmigt sätt att utforska området på är att ta lokalbussarna, som trafikerar fastlandet och Lefkas. Tidtabeller och mer information kan du få på vårt servicekontor. Busstationen i Parga ligger vid infarten till staden, nära hotell Bacoli. I Nidri, Paleros och Mitikas finns busshållplatser längs huvudvägen. I Lefkada stad är busstationen belägen vid hamnpromenaden.

Cykel/moped/motorcykel

I Parga kan du hyra du moped eller cykel. För att få hyra moped krävs att man har körkort för bil eller motorcykel samt att man har fyllt 21 år. Det är lag på att bära hjälm i Grekland!

Taxi

Billigare än i Sverige. Taxibilarna kör på fast pris som uppges på taxistationerna, dessa kan vara högre under sen kväll och natt.

Båt

Båt går från hamnen i Parga till öarna Paxos och Antipaxos varje dag. Varje torsdag går det dessutom en båt direkt från Parga till Korfu. Bilfärja till Korfu går från hamnstaden Igoumenitsa ca en gång i timmen från tidig morgon till sen kväll. Från Nidris hamn tar man sig enkelt till ön Meganissi. Om man vill besöka ön Kefalonia eller Itaka finns det en bilfärja från Lefkas och Vassiliki by. Från Mitikas går några båtar till närliggande mindre öar.
Fakta

Vår service på resmålet

I perioden maj till september kan du nå oss dygnet runt på vår servicetelefon, samt på sms och e-post om du vill boka utflykter, hyrbil eller kanske bara vill ha tips och goda råd. Kan vi inte lösa det på telefon eller e-post kommer vi ut till ditt eller ett närliggande hotell. Reser du med charter, möter vi dig dessutom på flygplatsen och ser till att du kommer på rätt buss om du bokat transfer.

Resa med omtanke

Som företag vill vi göra skillnad med varje semesterresa, både för de som reser med oss och lokalt på våra destinationer. Därför strävar vi hela tiden efter att minimera vår klimatpåverkan både här hemma, på flygresan och på våra hotell- och semesterdestinationer. Läs mer om Resa med omtanke.

Vaccinationer

Ving rekommenderar vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mångårigt skydd mot både hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information på www.vaccin.se

Lagar och lokala värderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Boendeskatt Grekland

Myndigheterna i Grekland tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

1-2 stjärnor: 0,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor 4,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Valuta och betalning

Euro (EUR). Flera banker och uttagsautomater.
Beställ valuta hos FOREX innan avresa för en bekvämare resa. Läs mer om vårt samarbete här.

Tidsskillnad

Svensk tid +1 timme.

El

220 volt.

Språk

Grekland: grekiska. Albanien: albanska

Övrigt

Från slutet av juli och under augusti besöks Parga av många turister, som bl.a. ankommer med bil från Grekland och Italien. Då flera av våra hotell ligger inne i Parga, där gatorna är smala, är det svårt för våra bussar att ta sig ända fram till hotellet. Under den här tiden kan väntetid uppstå och man måste ibland gå ca 100-500 meter med sitt bagage från bussen till hotellet. Flygplatsen i Preveza är liten och det kan ta tid med bagaget vid ankomst och avresa.
Den 15 augusti är en av årets största religiösa högtider i den grekisk-ortodoxa kyrkan. Då firas jungfru Marie himmelsfärd. I Parga är det en stor folkfest och de flesta gator i stadens centrum kommer att vara avstängda på kvällen. Det innebär att det är svårt att komma fram med både transferbussar och hyrbil, och parkeringplatser kan vara svåra att finna.
Kuperad terräng. Mygg finns. Vi förbehåller oss rätten att ändra i program, utflykter, priser etc.
Flyg och transfer

Flygtid

Ca 3 timmar och 30 minuter från Stockholm.

Så reser du hit

Ving har charterresor till Parga under sommarhalvåret.

Flyget landar på Prevezas flygplats.
Med Vings transfer kommer du enkelt och säkert till ditt hotell i Parga. Transfern ingår inte i resans pris, du lägger själv till den vid bokning. Restiden från flygplatsen Aktion utanför Preveza till ditt hotell är ca 1 timme till 1 timme 45 minuter (ca 70 km), beroende på trafik och antal hotellstopp. Transfern går ibland via Ammoudia, och då ökar transfertiden ca 15-30 minuter. Den exakta rutten för transferbussen beror på lokala förhållanden och bestäms på plats. Mer information får du vid ankomst. I Parga kan byte till bil/minibuss ske på grund av att det är svårt för en större buss att köra fram till hotellen. Till vissa hotell går man sista biten, bagaget fraktas – se respektive hotellbeskrivning. Någon gång kan transfern ske med taxi eller minibuss. Viss väntetid kan förekomma på flygplatsen för att invänta övriga flyg (max 20 minuter mellan flygen). Flygplatsen är liten och det tar tid med bagaget vid ankomst och avresa. Läs mer om transfer.
Väder
 • januari
14°6°
4
Soltimmar/dag
14°
Vattentemperatur
19
Regnfria dagar
 • februari
15°6°
4
Soltimmar/dag
14°
Vattentemperatur
17
Regnfria dagar
 • mars
16°8°
5
Soltimmar/dag
15°
Vattentemperatur
21
Regnfria dagar
 • april
19°10°
7
Soltimmar/dag
16°
Vattentemperatur
20
Regnfria dagar
 • maj
23°13°
9
Soltimmar/dag
18°
Vattentemperatur
23
Regnfria dagar
 • juni
28°17°
9
Soltimmar/dag
21°
Vattentemperatur
25
Regnfria dagar
 • juli
31°19°
12
Soltimmar/dag
23°
Vattentemperatur
28
Regnfria dagar
 • augusti
32°19°
11
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
27
Regnfria dagar
 • september
28°17°
9
Soltimmar/dag
23°
Vattentemperatur
25
Regnfria dagar
 • oktober
23°14°
6
Soltimmar/dag
21°
Vattentemperatur
23
Regnfria dagar
 • november
19°11°
4
Soltimmar/dag
18°
Vattentemperatur
19
Regnfria dagar
 • december
16°8°
3
Soltimmar/dag
16°
Vattentemperatur
18
Regnfria dagar

SÖK DIN RESA TILL Parga
Nödvändiga cookies gör sajten brukbar genom att aktivera grundläggande funktioner såsom sidnavigering och tillgång till säkra webbplatsområden. Sajten kan inte fungera optimalt utan dessa cookies.
Funktionella cookies gör det möjligt att spara information om hur hemsidan visas eller beter sig. T.ex. ditt val av språk eller region. Dessa behövs för att sajten ska kunna fungera optimalt.
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökare interagerar med hemsidan, genom att samla data.
Marketing cookies används för att spåra hur besökare rör sig på hemsidan. Detta för att visa innehåll som är relevant för respektive besökare och mer värdefullt för företaget och tredjeparts annonsörer.