PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Dubai
Atlantis The Palm, Jumeirah Beach

Dubai, Förenade Arabemiraten

Välkommen till sol, värme och salta bad - året runt med Ving. Dubai blandar solig lyx med exotism.

I Dubai får du en lugn och trygg semester, med nästan garanterad sol. Väljer du att resa hit med Ving kan du också välja mellan fem olika resmål: Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach och Jebel Ali. Längtar du efter strandliv är det enklast att åka till de allmänna stränderna längs Jumeirah Beach, här bor du både lyxigt och femstjärnigt. Vill du bo lika bra men lite billigare ska du välja ett hotell i Downtown Dubai, där du också hittar världens högsta byggnad, Burj Kalifa, och världens största shoppingcentrum. Mitt i allt det hypermoderna hittar du också ställen som för tankarna till tusen och en natt, inte minst om du följer med på en ökensafari.

Läs mer om Dubai Dölj text

Weekend eller en vecka?
Till Dubai kan du resa året runt, både sommar och vinter, med Ving. Vi erbjuder flexibla reslängder, med flera av de största flygbolagen från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Med tanke på att det bara är drygt sex timmars resa kan du mycket väl åka hit för en långweekend på fyra nätter för att njuta av sol, bad, shopping och nattliv. Åker du hit en vecka hinner du uppleva ännu mer.

  • Antal resmål:  5
  • Antal hotell:  45
Vings stora guide till Dubai - läs mer!

Kampanj! Res lagom långt bort i vinter

Få 1.000:- rabatt/bokning på paketresor med flyg och hotell (minst 7 nätter). Avreseperiod: oktober 2017 – mars 2018. Boka senast 11 maj.